Over de probiotica pleisters
Onze pleisters zijn verrijkt met krachtige, multifunctionele probiotica en helpen je immuunsysteem te versterken. Daarnaast verbeteren probiotica de gezondheid van je maag en darmen. Deze probiotica pleisters zijn een goed alternatief voor crèmes, capsules of een ander soort supplement. Dit is de oplossing als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je immuunsysteem te versterken en een gezonde darmflora te bevorderen.
Wat zijn probiotica?
Probiotica zijn micro-organismen, meestal bacteriën of gisten, die gunstig zijn voor de gezondheid als ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Ze zijn van nature aanwezig in ons spijsverteringsstelsel en spelen een belangrijke rol bij het handhaven van een gezonde darmflora. Probiotica worden ook wel goede of gunstige bacteriën genoemd vanwege hun vermogen om de balans van bacteriën in de darmen te ondersteunen.
Gebruiksaanwijzing
Zorg ervoor dat je huid schoon, droog en haarvrij is voordat je het aanbrengt. Plaats één pleister direct op de buik of een ander haarloos deel van het lichaam, vermijd het gezicht, de nek en de genitaliën. Vergeet niet om de pleister elke 24 uur te vervangen. Gebruik niet meer dan 1 pleister in een periode van 24 uur. Het wordt afgeraden om deze pleisters te gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid.
Advies
Alleen voor uitwendig gebruik. Alleen gebruiken zoals voorgeschreven. Als je een medische behandeling of medicatie krijgt voor een gezondheidsprobleem, moet je toestemming of toezicht vragen aan je arts. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Als irritatie optreedt, het gebruik direct staken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Op een koele, droge plaats bewaren. Bij contact met de ogen, uitspoelen met koud water en een arts raadplegen.
Ingrediënten
Acrylaten copolymeer, Aqua (water), Zea Mays (maïs)zetmeel, Lactobacillus Acidophilus, Fructooligosacchariden, Inuline, Fenoxyethanol, Alpha-Glucan Oligosaccharide,
Bifidobacterium Bifidus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Helveticus, Fructose, Glucose.