*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

The Cellulite Patches

Transdermale Pleister Cellulite

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De BioEnergiser cellulitis behandeling is ideaal voor wanneer je de cellulitis op de huid wilt verminderen zonder mogelijke bijwerkingen. Met BioEnergiser cullitis verwijderen kan leiden tot een gladde en stevige huid, waardoor je ook een mooi silhouette krijgt. De BioEnergiser cellulitis behandeling richt zich op de plekkem waar cellulitis het meest voorkomt: de billen, dijen, heupen, taille, en buik. Met BioEnergiser cellulitis verwijderen gebeurt discreet, en je kan de pleisters de hele dag door dragen zonder dat iemand het merkt.

 • Richt zich op specifieke gebieden die lastig te behandelen zijn
 • Vermindert het aanzicht van sinaasappelhuid
 • Kan bijdragen aan een zachtere en egale huid
 • Kan 24 uur gedragen worden
 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten

Discreet en gemakkelijk te gebruiken, de BioEnergiser cellulitis behandeling kan helpen tegen cellulitis door zich specifiek op de probleemgebieden te richten. De natuurlijke ingrediënten richten op de onderhuidse problemen, vaak met opmerkelijke resultaten.

Lees verder
Type: Pleister
Duration: 30 dagen Dagen

WAT IS BIOENERGISER?

De BioEnergiser cellulitis behandeling bestaat uit pleisters die op de huid kunnen worden aangebracht. Het is een snelle en gemakkelijke oplossing waarmee je weer een gladde en egale huid kan krijgen. De natuurlijke bestandsdelen van in deze pleisters helpen de huid om weer strak te worden en de verschijning van cellulitis te verminderen. De actieve ingrediënten van de BioEnergiser cellulitis behandeling bestrijden actief het onderhuidse vet en helpen zo tegen sinaasappelschil.

MET BIOENERGISER CELLULITIS VERWIJDEREN

Wanneer je het zat bent om die lelijke sinaasappelhuid te hebben, dan kan je met de BioEnergiser cellulitis behandeling de cellulitis snel en effectief verwijderen. Daarnaast heeft het ook een afslankende werking.

Zodra de pleister is aangebracht, scheidt het de natuurlijke werkstoffen af die vervolgens door de huid worden opgenomen. Deze werkstoffen gaan de strijd aan met de vetophopingen onder de huid, en verwijderen deze geleidelijk. Zo zal langzaam de cellulitis verdwijnen om plaats te maken voor een stevigere en strakkere huid.

Breng 1 pleister aan op het gebied met cellulitis en laat het daar 24 uur zitten. Een pleister kan maar 1 keer worden gebruikt.

DE INGREDIËNTEN VAN DE BIOENERGISER CELLULITIS BEHANDELING

Cafeïne - Staat er om bekend een krachtige antioxidant te zijn die de stofwisseling stimuleert. Hierdoor wordt vet sneller verbrand, waardoor ook cellulitis minder kan worden. Daarnaast staat cafeïne er ook om bekend het concentratievermogen te verbeteren, en te helpen met het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Blaaswier - Een zeewier dat bekend staat om het stimuleren van de schildkleir, waardoor de stofwisseling beter gaat werken en er meer vet verbrand wordt. Het is ook ideaal voor het verstevigen van de huid en het elimineren van cellulitis.

Paardenbloem - Deze bloem is geliefd om zijn zuiverende werking, en is dan ook zeer effectief in het bestrijden van overtollig water. Het diuretische effect van deze plant helpt met het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Guaraná - Deze vurcht is afkomstig uit de Amazone, bevordert de vetverbranding, en maakt het makkelijker om vet snel te verbranding. De cafeïne in guaraná kan helpen bij langdurig gewichtsverlies.

Garcinia Cambogia - Deze vrucht is een natuurlijke eetlustremmer die ook bijdraagt aan een snelle vetverbranding.

BIOENERGISER CELLULITIS BEHANDELING BESTELLEN

Het bestellen van BioEnergiser bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.