*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31)858 889 802 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Body Boutique

Verfijn je selectie

Body Boutique biedt innovatieve en natuurlijk producten aan die gewichtsverlies stimuleren. Haar producten worden niet op dieren geteste en het assortiment van Body Boutique is nu verkrijgbaar bij WeightWorld.nl. Bekijk de producten hieronder en bestel ze vandaag nog.
Body Boutique biedt innovatieve en natuurlijk producten aan die gewichtsverlies stimuleren. Haar producten worden niet op dieren geteste en het assortiment van Body Boutique is nu verkrijgbaar bij WeightWorld.nl. Bekijk de producten hieronder en bestel ze vandaag nog.

Ontstaan van BodyBoutique

De Britse onderneming BodyBoutique is opgericht in 2004 met de visie om mensen te helpen die een paar extra centimeters te willen kwijtraken. Hiervoor hebben ze rondom het millennium een nieuw concept opgezet: kompressen op een zeer verfijnde manier.

Body Wraps vs vetverlies

Historische documenten laten zien dat koningin Cleopatra al Detox gebruikte vroeger met klei. Daarnaast weten we dat sinds de middeleeuwen er gewerkt wordt met de mosterdplant. Dit werd populair toen het bleek infecties van de huid te kunnen behandelen. Maar in de twintigste eeuw, hebben body wraps geleidelijk plaats gemaakt voor behandelingen op basis tabletten. Vandaag de dag is deze manier van behandeling weer terug, zoals blijkt uit de anti-nicotine pleisters bijvoorbeeld. En hier spelen BodyBoutique producten goed op in.

Afslanken wraps zijn geïnspireerd op oude manieren en hoe planten reageren op ons lichaam. Het waren de schoonheidssalons in de VS in de jaren 1960 die voor het eerst weer de markt op kwamen met body wraps. Het werd een hype omdat de resultaten relatief snel zichtbaar waren. In een uur of twee was het mogelijk om enkele centimeters rondom de taille en dijen verliezen. In 1970 besloot een televisieprogramma deze werkwijze aan het grote publiek te laten zien.
Toen kreeg het in korte tijd natuurlijk ook aandacht in de rest van Amerika en Europa.

De opkomst van BodyBoutique

BodyBoutique speelde in op bovenstaande trend. BodyBoutique maakte het voor mensen een toegankelijkere behandeling. Voorheen werden deze behandelingen in Spa en schoonheidssalons uitgevoerd, maar dankzij BodyBoutique kunnen mensen het fijn thuis, in eigen omgeving, een Spa behandeling uitvoeren.

De producten BodyBoutique

Het merk BodyBoutique vindt het belangrijk dat je vanuit huis jezelf een goede afslankbehandeling kan geven. Het merk laat haar producten niet op dieren testen en staan voor natuurlijke ingrediënten. BodyBoutique heeft twee productlijnen in het assortiment: afslankingswraps voor vrouwen en vermageringswraps voor mannen. Kijk op WeightWorld rond voor het totaalassortiment.

Een behandeling van natuurlijke ingrediënten

 • Amandelolie voor de hydraterende en verzachtende eigenschappen,
 • Venkel voor de voordelen tegen cellulitis en zwaarlijvigheid,
 • Jeneverbessen om het ontsmetten en zuiveren,

Omdat de behandeling er niet alleen voor zorgt dat enkele centimeters afgaan, kan het ook de huid steviger en meer oranje maken. Afhankelijk van hoe goed je de behandeling uitvoert zullen de natuurlijk ingrediënten hun werk kunnen doen. Lees dus goed op de verpakking hoe het product in zijn werk gaat. Het zuivert het lichaam. Het hydrateert de huid en vermindert striae.

Om dit te vermageren aanvulling Body Shop biedt ook anti-cellulite crème (ideaal om te gebruiken als aanvulling op een wrap) en crème om je buikspieren te verstevigen.

De voordelen van klei

BodyBoutique producten bestaan uit twee soorten klei: Bentoniet klei en kaolien klei.

 • Bentoniet klei, kent verschillende namen: Montmorilloniet of groene klei. Het heeft een grijs, licht groene kleur en het is zeer rijk aan mineralen. Het heeft een ontgiftende, genezing en desinfecterend werking. Daarnaast absorbeert het lichaam het goed en maakt dit een goede keuze in de strijd tegen acne en/of vet haar. Het wordt zelfs verwerkt in formules tegen eczeem en dermatitis. Het zit veel groene klei in Frankrijk en de Verenigde Staten, maar de groene klei van BodyBoutique.
 • De kaolien klei is ontstaan in China. Het wordt ook wel witte klei genoemd. Deze klei bevat minder mineralen en heeft een relatief lagere absorptiecapaciteit vergeleken met groene klei. Het wordt vaak gebruikt tegen lever-, nier- en longproblemen. Daarnaast wordt het ook gebruikt om zweren of abcessen te behandelen. Het is een erg zachte, een vriendelijke klei die wordt verdragen door alle huidtypen en maakt het dus geschikt voor alle leeftijden.

De klei, of het nu goed groen of wit is, mogen geen bijwerkingen veroorzaken, mits het goed gebruikt wordt. Bijvoorbeeld, de klei kan maar eenmaal gebruikt worden, dus gooi de klei na gebruik weg. Tot slot, de klei absorbeert onzuiverheden en toxines en verslaat daarmee jouw huidproblemen.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief