*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Redstone™ Circulation Machine

€149.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Registered Medical Device
Compliant with European Medical Device Directive 93/42 EEC.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Circulation Machine kan helpen bij een slechte door bloeding. Het apparaat kan helpen als je vaak last hebt van koude ledematen, pijn in de spieren en constante vermoeidheid. Met de Circulation Machine kunnen de klachten verlicht worden, doordat dit voetmassage apparaat gebruikt maakt van elektroden om de zenuwuiteinden in de voeten te stimuleren en zo de bloedsomloop in de benen en het lichaam bevorderen. Deze Circulation Machine bloedsomloop booster is ontspannende activiteiten, vereist geen inspanning.

 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Kan thuis gebruikt worden
 • Kan de bloedsomloop in de voeten en benen verbeteren*
 • 99 intensiteit levels en 25 verschillende programma’s

De Circulation Massager is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig door de verschillende intensiteiten en programma’s schakelen. Dit voetmassage apparaat kan dan ook thuis gebruikt worden. Bestel het product vandaag nog en ontvang het binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Lees verder

WAT IS EEN CIRCULATION MASSAGER?

De Circulation Machine bloedsomploop booster is een apparaat voor thuis dat gebruik maakt van elektronische zenuwstimulatie om het lichaam te ontspannen. Het voetmassage apparaat kan helpen je beter te doen voelen. Vele gebruikers van de Circulation Massager hebben aangegeven dat dit voetmassage apparaat hen helpt te ontspannen en de pijn in de botten en spieren kan verlichten.*

Met een duidelijk LED scherm is de bloedsomloop booster gemakkelijk te gebruiken. Je kan snel tussen de verschillende intensiteiten schakelen, zodat je het best passende niveau voor jouw lichaam kan ontdekken. Er zullen namelijk momenten zijn dat jouw lichaam behoefte heeft aan een meer intense behandeling, terwijl op andere momenten je juist een meer rustig programma wilt. De Circulation Massager direct is overigens aangesloten op het stopcontact, waardoor jij je geen zorgen te maken over batterijgebruik.

De bloedsomloop booster kan jouw voeten bewerken terwijl jij in een stoel of op de bank zit. Het voetmassage apparaat maakt gebruikt van infrarood technologie om de bloedsomloop te stimuleren, wat kan helpen tegen zwellingen en pijntjes. En omdat de Circulation Massager zeer gebruiksvriendelijk is, is hij geschikt en toegankelijk voor iedereen, ongeacht hoe handig je wel of niet bent met technologie en gadgets.

ELEKTRONISCHE STIMULATIE VOOR BETERE DOORBLOEDING

De Circulation Massager maakt gebruikt van elektronische stimulatie van de zenuwen in de voeten om de gezondheid te verbeteren. Hierdoor stimuleert de bloedsomloop booster de spieren en zenuwen, door hen constant te laten aanspannen en ontspannen. Zo geeft het voetmassage apparaat de beenspieren dezelfde workout als die van een goede wandeling. Hierdoor zal de bloedsomloop verbeteren, wat kan helpen tegen koude ledematen, pijnlijke spieren, zwellingen, en vermoeidheid. Zo kan je dus rustig blijven zitten en van een ontspannende massage genieten.

De sleutel tot het beste resultaat, is om de Circulation Machine te combineren met een goede voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

HOE GEBRUIK IK DE CIRCULATION MASSAGER?

In tegenstelling tot andere massage apparaten is dit apparaat makkelijker te gebruiken. Daarnaast maakt het gebruik van elektronische impulsen in plaats van vibraties. De ervaring en geluid van dit voetmassage apparaat is daardoor aanzienlijk stiller dan de rest. Zo kan je in alle rust jouw behandeling volbrengen, zonder dat andere mensen er last van hebben of dat je de TV harder wil zetten.

Iedere sessie met de Circulation Massager duurt ongeveer 20 minuten en daarmee is het ook ideaal voor mensen met een volle agenda.

Om te beginnen met de Circulatie Massage apparaat, haal je deze uit de verpakking en stop je de stekker in het stopcontact. Zet hem aan en je kan beginnen. Lees hieronder verder om te zien wat je mag verwachten:

 • Trek je schoenen en sokken uit.
 • Ga met blote voeten op het voetmassage apparaat staan.
 • Beide voeten moeten op het apparaat zijn om het te laten werken.
 • Vervolgens kun je comfortabel gaan zitten en verhoog of verlaag je de intensiteit naar wens.
 • Let op! Aangeraden wordt om de eerste sessie van 20 minuten op de laagste stand uit te proberen. Het gevoel van elektronische stimulansen is wellicht lastiger te herkennen als je het nog niet eerder gebruikt hebt.
 • Verwacht geen onaangename trillingen. De elektronische impulsen voelen niet als trillingen.
 • Ontspan en geniet van de behandeling.

Mocht je een andere plek op het lichaam willen aanpakken dan je benen, dan kan dat. Breng de elektrodes aan op die plekken op bijvoorbeeld je de benen, knieën, de rug of de schouders. Hierdoor kan de pijn op die plekken snel verdwijnen.*

De Circulation Massager maakt geen gebruik van vibraties, maar van elektronische impulsen. Verwacht alsjeblieft geen trillingen of vibraties tijdens het gebruik, je dient een sensatie te voelen. Tevens zal je niets horen of zien wanneer je hem gebruikt. Als je echter niets voelt, probeer toch de eerste sessie van 20 minuten af te maken. Blijkt dat stand dan toch te laag te zijn voor je, kun je wellicht de intensiteit een stand verhogen. Verhoog dan de intensiteit voorzichtig, maar net zo lang totdat je de impulsen in je lichaam voelt.

Hoe je lichaam reageert op de bloedsomloop booster zal van dag tot dag verschillen. Dit betekent dat de gewenste intensiteit ook van dag tot dag kan verschillen. Luister goed naar wat uw lichaam aangeeft en geniet van de behandeling.

Dit voetmassage apparaat verzoekt u niet als doel te stellen om de hoogste intensiteit te behalen. Deze bloedcirculatie massage is ontworpen om jou een handhaaft programma te kunnen bieden dat goed is voor jouw lichaam.

DE CIRCULATION MACHINE BESTELLEN OP WEIGHTWORLD NL

Het bestellen van de bloedsomloop booster bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur en ontvang het de volgende werkdag in huis.

Wanneer het voetmassage apparaat besteld, ontvang je:

 • 1 Circulation Massager
 • 1 handmatige voetmasseur
 • 1 gebruikshandleiding
 • 4 elektroden
 • 1 adapter

VEILIG TE GEBRUIKEN

De Circulation Booster is ontwikkeld met comfort en veiligheid in het achterhoofd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, welke de test der tijd zullen doorstaan. De gebuikte technologie is zeer veilig voor thuis gebruik. De Circulation Machine is niet geschikt voor mensen met epilepsie, hartziekte, hoge bloeddruk, geïmplanteerde medische hulpmiddelen (zoals pacemakers), kanker, tumoren, tuberculose, hyperthyreoïdie, ernstige diabetes, diep-veneuze trombose en zwangere vrouwen. Tevens is het niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar.