*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

De voordelen van Framboos Ketonen

In de zomer van 2012 introduceerde Dr. Oz Framboos Ketonen als een wondermiddel in een flesje. Hij deelde met de wereld mee dat dit een van de snelste vetverbranders ter wereld is.

Sindsdien zijn Framboos Ketonen, ook wel bekend als Raspberry Ketones, te koop in talloze online winkels. Framboos Ketonen zouden de stofwisseling activeren, de vetverbranding stimuleren, en je ook meer energie geven.

In tegenstelling tot een hoop ‘wondermiddelen,’ worden de beweringen over Framboos Ketonen ondersteund door een hoop onderzoek en wetenschap. Hieronder vind je een overzicht van alles wat je over Framboos Ketonen moet weten.

Wat zijn Framboos Ketonen?

Framboos Ketonen zijn natuurlijke bestandsdelen die te vinden zijn in frambozen. Zij komen uit de fenol groep en zij geven de frambozen hun typische smaak en geur. Voordat Framboos Ketonen door de dieetindustrie omarmt werden, waren ze dan ook vooral populair bij parfumfabrikanten. Framboos Ketonen klinken als iets vreemds en onnatuurlijks, maar de kans is groot dat je hen al regelmatig geconsumeerd hebt. Zij worden namelijk veelvuldig gebruikt als smaaktoevoeging voor ijsjes, frisdranken, en snoepgoed. En natuurlijk zal je ze hebben ingenomen als je ooit frambozen hebt gegeten.

Onderzoekers kwamen er echter achter dat een hoge dosis Framboos Ketonen kan bijdragen aan de afbraak van vet. In tegenstelling tot een hoop afslankmiddelen zijn Framboos Ketonen ook bij hoge doses nog steeds veilig in te nemen. Framboos Ketonen zijn dan ook volledig natuurlijk, en bestaan niet uit kunstmatige chemicaliën.

Gezondheidsvoordelen van Framboos Ketonen

We weten dus dat Framboos Ketonen als smaaktoevoegingen werken, maar ze bezitten ook talloze positieve eigenschappen voor de gezondheid. Framboos Ketonen hebben namelijk de volgende voordelen voor de gezondheid:

 • Veilig kilo’s verliezen door midden van het nemen van Framboos Ketonen
 • Reinigen het lichaam van gif- en afvalstoffen
 • Versterken het immuunsysteem
 • Geven je meer energie
 • Activeren de Stofwisseling

De wetenschap achter Framboos Ketonen

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van Framboos Ketonen, en de resultaten daarvan variëren. Er hebben ongeveer 40 onderzoeken plaatsgevonden naar de effecten van Framboos Ketonen, weinigen daarvan echter op mensen. Desalniettemin tonen deze onderzoeken wel aan dat Framboos Ketonen mogelijke voordelen voor de gezondheid kunnen hebben.

Een onderzoek uit 2008 heeft aangetoond dat Framboos Ketonen bijdragen aan de elasticiteit van de huid, en aan de haargroei. In dit onderzoek werd geobserveerd dat zowel mensen als muizen een meer elastische huid kregen op de plekken waar zij een crème van Framboos Ketonen smeerden. Ook groeide haar op deze plekken sneller terug. Uit dit onderzoek werd geconcludeerd dat Framboos Ketonen zowel de haargroei als de elasticiteit van de huid bevorderen.

Uit een onderzoek van 2014 is gebleken dat Framboos Ketonen mogelijk bijdragen aan sterkere botten. De onderzoekers concludeerde dat Framboos Ketonen wel eens een waardevol medicijn zouden kunnen zijn voor mensen die last hebben van broze botten, en voor ouderen met een aftakelend skelet.

Een onderzoek uit 2012 heeft aangetoond dat Framboos Ketonen beschermen tegen vetrijke diëten. Er werd onderzocht hoe ratten reageren op de Framboos Ketonen. De ratten kregen een zeer vetrijk dieet toegediend, wat vervolgens gecombineerd werd met verschillende doses Framboos Ketonen. Uit het onderzoek bleek dat de ketonen het tweedelige effect hebben om de lever te beschermen, en om de vetopname te verminderen. Het was voor de ratten dus veiliger om een vetrijk dieet te hebben, zonder dik te worden, dankzij de Framboos Ketonen.

Dat Framboos Ketonen dus effectieve afslankmiddelen zijn, is dus wetenschappelijk bewezen. Natuurlijk zijn het geen wondermiddelen die op zichzelf alle gewichtsproblemen zullen oplossen, maar ze kunnen dus wel een waardevolle bijdrage leveren.

Framboos Ketonen bestellen

Als je dus overtuigd bent van de effecten van Framboos Ketonen, dan kan je dus overwegen om supplementen met dit voedingsmiddel aan te schaffen. Er zijn echter vele producten op de markt die Framboos Ketonen bevatten, en het kan dus lastig zijn om te bepalen welke nu de juiste is.

Hier zijn een paar vuistregels waaraan je je kan houden wanneer je Framboos Ketonen aanschaft:

 • Koop supplementen zonder chemische toevoegingen, en ga alleen voor producten met natuurlijke ingrediënten.
 • Ga voor producten die tenminste 100mg aan framboos ketonen per capsule bevatten.
 • Kijk uit voor gratis proefproducten. Vele van deze aanbiedingen zijn bedoeld om jou erin te luizen, en je kan al snel honderden euro’s kwijt zijn door extra leveringen.

Een goed voorbeeld van een Framboos Ketonen product dat aan deze eisen voldoet, is de Raspberry Ketone Pure van MaxMedix. Met 400mg aan Framboos Ketonen per capsule, en zonder kunstmatige toevoegingen, is dit een product dat jou een optimale dosis aan Framboos Ketonen geeft.

Conclusie

Er is dus een wetenschappelijke onderbouwing voor de claim dat Framboos Ketonen helpen bij het verliezen van gewicht. Let goed op met het kopen van supplementen, en ook jij kan baat hebben bij deze Framboos Ketonen.