*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31)858 889 802 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Diet-Food

Verfijn je selectie

Verfijn je selectie

Categorie
Body Boutique (0) Diet-Food (13) Eco Masters (5) MaxMedix (41) MyProtein (0) Native Remedies (1) Ortte (10) Proto-Col (8)
Merk
Waardering
 
Diet-Food biedt natuurlijke en krachtige voedingssupplementen aan. De producten van Diet-Food zijn nu verkrijgbaar bij WeightWorld.nl
Diet-Food biedt natuurlijke en krachtige voedingssupplementen aan. De producten van Diet-Food zijn nu verkrijgbaar bij WeightWorld.nl
Weergeven als :
Sorteren Op :

Geschiedenis van Diet-Food PL

Van origine is Diet-Food een Poolse organisatie. Diet-Food is opgericht vanuit 25 jaar ervaring met import- en export van groenten en fruit. In 2013, besloot ze om een nieuwe markt te betreden en deden onderzoek naar de mogelijkheden. Zoals iedereen weet is een gezonde levensstijl een onderwerp dat iedereen bezig houdt en daarnaast zijn online zaken booming. Op basis van deze conclusies hebben ze haar doestellingen herzien en haar organisatie daarop aangepast.
Door online te groeien, kan ze nog steeds haar krachten op internationaal handel drijven inzetten, maar wordt het product voor de consumenten toegankelijker gemaakt. Naast deze omslag betekende dat voor Diet-Food dat ze ook een grote focus ging liggen op gezondere producten waar het biologische aspect meer van belang werd.

Diet-Food heeft haar missie aangepast om 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen te gaan vermarkten. Ze is begonnen met konjac, de beroemde Aziatische wortel. Vervolgens is in 2014 het assortiment uitgebreid met superfoods producten en de populaire en fantastische arganolie. En een kwam het, werden diverse producten, met inbegrip van die die wij aanbieden toegevoegd.

Waarom focust Diet-Food op Superfoods?

Superfood is gedefinieerd als voeding dat rijk aan vitaminen die goed zijn voor het hele lichaam. Het gehalte aan vitaminen, mineralen en antioxidanten in dit soort producten liggen enkele malen hoger dan het traditionele voedsel, waaronder Superfood inmiddels terugkomen in ons voedingspatroon om ons immuunsysteem te versterken. Het zorgt voor extra energie, het kan risico’s op hartziekten verminderen wanneer er een gezondere levensstijl gehanteerd wordt, diabetes, hypertensie en het kan de werking van ons zenuwstelsel verbeteren.

Met enkel natuurlijke producten kom je er niet natuurlijk niet, maar Diet-Food heeft het werken met natuurlijke producten wel in het gehele productieproces geïntegreerd en hecht waarde aan het bevorderen van de gezondheid met kwaliteit ingrediënten. De meeste vruchten en groenten komen uit verschillende delen van de wereld, evenals enkele vis, schimmels en algen. Er is geen specifieke lijst wat van er allemaal onder Superfoods valt en elk producten heeft zijn unieke eigenschappen. Dit maakt het mogelijk om de voedingssupplementen met elkaar te combineren, om ervoor te zorgen dat het de juiste waarde aan jouw dagelijkse menu kan toevoegen.

Wat zijn een voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn voedingsmiddelen die worden verkocht als concentraten. Ze komen in verschillende vormen. Op WeightWorld heb je de keuze uit: voedingssupplement in pillenvorm, capsules, tabletten, poeder dat je verdunt, etc. Ze kunnen een echte boost geven en als onderdeel dienen van een nieuw voedingspatroon dat leidt naar een gezondere levensstijl.

Een van de belangrijkste voordelen van de producten hier op WeightWorld is dat we de dosering respecteren en alles natuurlijk is zodat zijn er geen bijwerkingen moeten optreden. Je controleert natuurlijk wel altijd even of je niet allergisch ergens voor bent. Dan is het genoodzaakt om deze producten niet in te nemen.

Diet-Food voedingssupplementen

Het bedrijf exporteert niet alleen voedingssupplementen, want ze heeft ook het hele productieproces in handen. Van het samenstellen van formules tot het ontwerpt van de verpakking. Diet-Food houdt controle over alle processen. Dit doet ze zodat de onderneming ervoor kan zorgen dat de juiste kwaliteit gewaarborgd blijft en dat er met de juiste kwaliteit en precisie in elke stap van het productieproces gewerkt kan worden.

Herkomst van de ingrediënten

De ingrediënten van Diet-Food komen uit verschillende landen, denk hierbij aan bijvoorbeeld Peru en Roemenië, maar worden gekocht met certificaten om te garanderen dat de producten uit de biologische landbouw afkomstig zijn.

Presentatie van producten

De Diet-Food voedingssupplementen kunnen worden gebruikt voor volgende doeleinde:

 • De perfecte aanvulling voor een detox: Organic Chlorella, biologische Baobab Super, Super Bio Detox Mix, etc.
 • Super Barley Juice, Organic Super Moringa: De supplementen rijk aan vitamines om je lichaam te stimuleren.
 • Aanvulling met eetlustremmers: Bio Super Guarana en Acai Super Berry
 • Bio Mix Super Sport: aanvullingen op je spiermassa te vergroten.
 • Supplementen die voedingstekorten zal vullen: Organic Spirulina en Chlorella Super Bio.
 • Al deze supplementen hebben verschillende acties. Velen zijn antioxidanten. Super Acai Berry is een eetlustremmer en een detox zorg en een bron van mineralen, vitamines en omega.

Wat doet Diet-Food met je lichaam?

Alle supplementen worden niet geconsumeerd op dezelfde manier. Sommige zijn verkocht in poedervorm, capsule anderen.


Het is belangrijk om de dosering door de fabrikant te volgen. Verhoog de hoeveelheid van inname niet, omdat het effect je niet lekker kan laten voelen.

De supplementen van Diet-Food in poedervorm zijn uiterst eenvoudig in gebruik. Controleer de dosering voordat je start en voeg 1 eetlepel aan je drankje of yoghurt toe. Dat is het!

Voor tabletten worden de hoeveelheden en de tijdstippin van inname bij de producten aangegeven. Dit geldt ook voor de presentatie van het product en instructies. Bijvoorbeeld voor Bio Chlorella: neem per dag 4 supplementen, altijd vóór de maaltijd met een groot glas water.

Tot slot, overschrijd de aanbevolen dosis van Diet-Food producten niet, dat bij alle producten vermeld staat. Voedingssupplementen zijn je bondgenoot in het kader van een verandering van leefstijl. Ze kunnen dus geen wonderen verrichten en alle problemen op te lossen.
Bij twijfel, raadpleeg een arts of apotheker om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor je aankoop.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief