3 in 1 Derma Roller

Apparaat | Stimuleer en verjong de huid

Overzicht

De Eco Masters Dermaroller kan helpen om littekens, ouderdomsvlekken, striae en zonschade tegen te gaan door je huid een boost te geven. De Eco Masters Dermaroller kan de bloedcirculatie stimuleren om zo de genezing van de huid te versnellen. Daarnaast kan de dermaroller de huid helpen te herstellen zodat je geniet van een egale huid. De dermaroller is ook te gebruiken in combinatie met andere gezichtsverzorgingsproducten om sneller resultaat te behalen.

 • 0.5mm micronaalden zorgen voor een diepe behandeling
 • Stimuleert de natuurlijk, herstellende capaciteiten van de huid
 • Dermarolling kan littekens, zonschade en vlekken verminderen
 • Kan helpen om lijntjes & rimpels gladder te maken
 • Stimuleert lymfedrainage, dat gifstoffen en onzuiverheden in de huid verwijderd
 • Gemaakt van titanium
 • 6 maanden garantie
 • CE gecertificeerd
 • ISO
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • Bestel 1 26.99€ 29.99€
 • Bestel 2 48.58€ 53.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 64.77€ 80.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat is de Eco Masters Dermaroller?

De Eco Masters Dermaroller is een gezichtsreiniger die voor een gladde en gezonde huid kan zorgen. De titanium dermaroller is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. De veilige naalden zijn maar 0,5 mm zodat de Eco Masters Dermaroller veilig gebruikt kan worden op jouw huid. Met de Eco Masters Dermaroller kan je dezelfde resultaten behalen als bij een microneedling behandeling bij een kliniek. Het voordeel van de titanium dermaroller is dat je thuis aan dermarolling kunt doen en het goedkoper is dan een microneedling behandeling in een kliniek..

Half gezicht van een vrouw die een vergrootglas op haar beschadigde wang richt
De huid begrijpen

Huidveroudering is een doorlopend proces, waar we allemaal mee te maken krijgen. Net als huidveroudering, is huidverzorging ook een doorlopend proces waar jij tijd in moet investeren om zo het beste resultaat te kunnen behalen. Wanneer je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, wordt de natuurlijke verzorging van het lichaam voor de huid minder effectief. Huiddeskundigen zeggen dat de huid van de mens in de leeftijdsgroep van 40 tot 50 jaar zichzelf om de 53 dagen vernieuwd. Dit proces kan leiden tot een ophoping van oude huidcellen. De schade die de huid op een dagelijkse basis oploopt begint daardoor steeds zichtbaarder te worden. De Eco Masters Dermaroller kan de huid die moeite heeft met huidvernieuwing ondersteunen, zodat je dezelfde effecten kunt ervaren van een jonge en volledig functionerende huid.

Stukje van het gezicht waarop een derma roller wordt gebruikt
Wat is een dermaroller?

De dermaroller is een revolutionair apparaat die de huid op een natuurlijke wijze kan laten vernieuwen. Het mechanisme is eenvoudig, maar de werking is briljant voor de huid. Aan de hand van 192 minuscule naalden van een medische kwaliteit, creëert de titanium dermaroller microkanalen naar het huidoppervlak. Dit stimuleert de rode bloedcellen. Het herstelproces kan daardoor in werking worden gezet en oude huidcellen kunnen worden vervangen door nieuwe weefsels. Wanneer de oude huidcellen verwijdert worden, beginnen eerdere hyperpigmentatie vlekken, ouderdomsvlekken en andere imperfecties te verdwijnen en kan de nieuwe huid dus egaler worden.

Hoe werkt de Eco Masters Dermaroller?

De Eco Masters Derma Roller heeft 192 micronaalden die de bovenste laag van de huid penetreren en micro schaafwonden creëren. Deze micro schaafwonden zijn niet zichtbaar, maar deze stimuleren de huid om zich te herstellen wat voornamelijk leidt tot een vorm van huidvernieuwing. Krijg een nieuwe, perfecte huid zonder littekens en rimpels met de Eco Masters Dermaroller! Dermarolling bestrijdt ook striae of andere lijntjes op het huidoppervlak.

Gebruiksaanwijzing

Instructie dermaroller - Een scheef plus teken met pijltjes erin en een recht plus teken met pijltjes erin

Rol de Dermaroller voorzichtig over het huidoppervlak. Rol het apparaat vier keer verticaal, vier keer horizontaal, 4 keer diagonaal naar links en 4 keer diagonaal naar rechts over het gewenste huidoppervlak die je wilt behandelen. Gebruik de Eco Masters Dermaroller niet op actieve acne of op wonden. Het wordt aanbevolen om 2 tot 3 keer per week aan dermarolling te doen om zichtbare resultaten te behalen. Daarnaast wordt het ook aangeraden om je huid te beschermen tegen de zon wanneer dit van toepassing is.

Advies bij het gebruik van de Dermaroller

De naalden in de Eco Masters Dermaroller zijn minuscuul waardoor ze veilig zijn voor de huid. Het wordt aanbevolen om de roller alleen voor jouw huid te gebruiken. Zorg ervoor dat je de micronaalden schoon houdt en de dermaroller niet vaker gebruikt dan wordt geadviseerd.

3 in 1 Derma Roller Apparaat | Stimuleer en verjong de huid

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(5)
4 Stars
(4)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Niet verwacht, maar bij mij heeft het geholpen! Ben blij met het resultaat

N Nancy
Geverifieerde aankoop

Fijne service door weight world

V Vivian
Geverifieerde aankoop

Goed product en zeker niet te duur!

N Nicole
Geverifieerde aankoop

Mijn straie zijn naar 3 maanden bijna onzichtbaar, ben er dus erg blij mee

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Erg effectief

L Linda
Geverifieerde aankoop

Mijn huid voelt nu zo zacht aan

S Semmy
Geverifieerde aankoop

Gebruik de roller dagelijks en merkte erg snel verschil!!

E Elna
Geverifieerde aankoop

Echt een heerlijke roller, mijn huid is nu erg zacht

M Marit
Geverifieerde aankoop

Mijn rimpels zijn al minder geworden!!

A Alyssa
Geverifieerde aankoop

Voelt heel zacht en fijn aan op de huid!

L Linda

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk