WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

3 in 1 Derma Roller

Apparaat | Stimuleer en verjong de huid

De Eco Masters Dermaroller kan helpen om littekens, ouderdomsvlekken, striae en zonschade te verminderen door je huid een boost te geven. De Eco Masters Dermaroller kan de bloedcirculatie helpen verbeteren om zo de huidgenezing te versnellen. Daarnaast helpt de dermarolling de huid te herstellen voor een egale huid.

 • 0.5mm micro naalden zorgen voor een diepe, maar zachte behandeling
 • Stimuleert de natuurlijk, herstellende capaciteiten van de huid
 • Dermarolling kan littekens, zonschade en vlekken verminderen
 • Kan lijntjes & rimpels gladder maken
 • Stimuleert lymfedrainage, dat giftstoffen en onzuiverheden in de huid verwijderd
 • Gemaakt van titanium
 • 6 maanden garantie

Door middel van dermarolling vernieuwt de huid zichzelf sneller en wordt die perfecte huid gecreëerd. Je hoeft niet bang te zijn voor de effecten van verschillende chemicaliën of ingrediënten op de huid. De Eco Masters Dermaroller geeft je die gezonde, gloeiende en jonge huid door simpelweg de huidactiviteiten te stimuleren. Je kunt de Dermaroller ook combineren met andere gezichtsverzorgingsproducten.

 • CE gecertificeerd
 • ISO
 • Vegan
 • Glutenvrij
35.51
$59.14
Je bespaart $17.10
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is de Eco Masters Derma Roller?

De Eco Masters Derma Roller is een gezichtsreiniger die voor een gladde en gezonde huid kan zorgen. De titanium Derma Roller is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. De veilige naalden zijn maar 0,5 mm zodat de Eco Masters Derma Roller veilig gebruikt kan worden op jouw huid. De resultaten zijn geleidelijk, maar effectief. Met de Eco Masters Derma Roller kan je dezelfde resultaten als bij een mirco-needling behandeling bij een kliniek. Het voordeel van de titanium Derma Roller is dat je thuis aan dermarolling kunt doen en het goedkoper is dan een micro-needling behandeling in een kliniek.

Half gezicht van een vrouw die een vergrootglas op haar beschadigde wang richt
De huid begrijpen

Huidverandering is een continue proces, wat je bijvoorbeeld ziet bij ouder worden. Een huidverbetering willen ondergaan, is net als bij huidverandering ook een zichtbaar en continue proces. Wanneer je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, gaat het proces van de huid trager werken. Huiddeskundigen zeggen dat de huid van de mens in de leeftijdsgroep van 40 tot 50 jaar zichzelf om de 53 dagen vernieuwd. Dit proces kan leiden tot een ophoping van oude huidcellen. De schade die de huid op een dagelijkse basis oploopt begint daardoor steeds meer zichtbaar te worden. De Eco Masters Derma Roller kan de huid die moeite heeft met huidvernieuwing ondersteunen, zodat je dezelfde effecten kunt ervaren van een jonge en volledig functionerende huid.

Stukje van het gezicht waarop een derma roller wordt gebruikt
Wat is een Derma Roller?

De Derma Roller is een revolutionair apparaat die de huid op een natuurlijke wijze kan laten vernieuwen. Het mechanisme is eenvoudig, maar de werking is briljant voor de huid. Aan de hand van 192 minuscule naalden van een medische kwaliteit, creëert de titanium Derma Roller microkanalen naar het huidoppervlak. Dit geeft de bloedcellen een seintje om actie te ondernemen. Het herstelproces kan daardoor in werking worden gezet en oude huidcellen kunnen worden vervangen door nieuwe weefsels. Wanneer de oude huidcellen verwijdert worden, beginnen eerdere hyperpigmentatie vlekken, ouderdomsvlekken en andere imperfecties te verdwijnen en kan de nieuwe huid egaler worden.

Hoe werkt de Eco Masters Derma Roller?

De Eco Masters Derma Roller heeft 192 micronaalden die de bovenste laag van de huid penetreren en micro schaafwonden creëren. Deze micro schaafwonden zijn niet zichtbaar, maar deze stimuleren de huid om zich te herstellen wat voornamelijk leidt tot een vorm van huidvernieuwing. Krijg een nieuwe, perfecte huid zonder littekens en rimpels met de Eco Masters Derma Roller! Dermarolling bestrijdt ook striae of andere lijntjes op het huidoppervlak.

Gebruiksaanwijzing

Instructie dermaroller - Een scheef plus teken met pijltjes erin en een recht plus teken met pijltjes erin

Rol de Derma Roller voorzichtig over het huidoppervlak. Rol het apparaat vier keer verticaal, vier keer horizontaal, 4 keer diagonaal naar links en 4 keer diagonaal naar rechts over het gewenste huidoppervlak die je wilt behandelen. Gebruik de Eco Masters Derma Roller niet op actieve acne of op wonden. Het wordt aanbevolen om twee tot 3 keer per week aan dermarolling te doen voor zichtbare resultaten. Het wordt aangeraden om een zonnescherm gebruiken gedurende de dag om je huid tegen de zon te beschermen wanneer dit van toepassing is.

Advies bij het gebruik van de Derma Roller

De naalden in de Eco Masters Derma Roller zijn minuscuul waardoor ze veilig zijn voor de huid. Het wordt aanbevolen om de gezichtsborstel alleen voor jouw huid te gebruiken. Zorg ervoor dat je de micro naalden schoon houdt en de Derma Roller niet vaker gebruikt dan wordt geadviseerd.

Lees meer
3 in 1 Derma Roller Apparaat | Stimuleer en verjong de huid

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(1)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

73.33% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Niet verwacht, maar bij mij heeft het geholpen! Ben blij met het resultaat

N Nancy
Geverifieerde aankoop

Fijne service door weight world

V Vivian
Geverifieerde aankoop

Goed product en zeker niet te duur!

N Nicole
Geverifieerde aankoop

Mijn straie zijn naar 3 maanden bijna onzichtbaar, ben er dus erg blij mee

A Anoniem
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten