*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Eco Masters Stijlborstel

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Eco Masters Stijlborstel is een musthave voor vrouwen die graag hun haren op een gemakkelijke manier in model willen brengen. De Eco Masters Straightener Brush is een innovatieve borstel die jouw haren snel glad kan maken. De opzetborstel zorgt ervoor dat je haar minder wordt beschadigd, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van stijl en zacht haar.

 • Geschikt voor alle haartypes
 • 100% keramische platen
 • Stijlt het haar vanaf de haarwortel
 • Ergonomisch en licht
 • Schakelt automatisch uit na gebruik
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Eenvoudig schakelen tussen Celsius en Fahrenheit
 • Warmt snel en direct op
 • 210° C voor normaal haar en 230 ° C voor dik of golvend haar

De Eco Masters Straightener Brush bestaat uit keramische platen. De keramische warmte platen kunnen de schade aan je haar beperken en je haren tegelijkertijd glad maken. De keramische platen worden snel warm en geven je haar een gezonde en glazende uitstraling.

Lees meer

Wat is de Eco Masters Stijlborstel?

De Eco Masters Straightening Brush is een onnovatieve borstel die je haar net als een stijltang stijl maakt zonder het haar te beschadigen. De Eco Masters Hair Straightener Brush is perfect voor je als je snel glad en stijl haar wilt. Je kunt krullend, golvend en stijl haar creeeren met de Eco Masters Stijlborstel.

Hoe werkt de Eco Masters Stijlborstel?

De Eco Masters Straightener Brush is een borstel die het haar stijl maakt door middel van nieuwe en innovatieve functies. De borstel is licht en gemakkelijk in gebruik, daarnaast warmen de keramische platen snel op, zodat je de borstel direct kunt gebruiken. De keramische platen van de Stijlborstel zorgen voor stijl en zacht haar en beperken de schade aan je haar.

Gebruiksaanwijzing

Het is belangrijk dat je haren droog en gekamd zijn voor het gebruik van de Eco Masters Hair Straightening Brush. Druk vervolgens ongeveer 3 seconden lang op de ‘’On / Off’’ knop en stel de gewenste temperatuur in voor je haar. Het duurt slechts een paar seconden voordat de Eco Masters Stijlborstel de juiste temperatuur heeft bereikt. Om je haar glad en stijl te maken, plaatst je de Eco Masters Stijlborstel dicht bij de haarwortels. Houd de borstel stevig vast en schuif de borstel naar beneden over de gehele lengte van je haar. Herhaal dit tot je de gewenste look hebt bereikt. Behandel hierna de rest van je haar. Het wordt geadviseerd om te wachten met het gebruik van styling producten totdat je haar is afgekoeld. Je kunt de Eco Masters Stijlborstel uitschakelen door enkele seconden de ‘’On / Off ‘’ knop in te drukken. Belangrijk is dat je de Eco Masters Straightener Brush goed laat afkoelen voordat je deze weer opbergt.

Zorg ervoor dat je haar droog en gekamd is voor gebruik.

Schakel de Eco Masters Stijlborstel aan door de ‘’On / Off’’ knop in te houden.

Stel de juiste temperatuur in voor je haar en wacht enkele seconden.

Plaats de Eco Masters Straightening Brush op de haarwortels en schuif de borstel omlaag over de gehele lengte van je haren

Herhaal het proces totdat je al je haren behandeld hebt en laat je haar vervolgens goed afkoelen. Geniet daarna van je nieuwe look!

Advies bij het gebruik van de Eco Masters Stijlborstel

De Eco Masters Straightener Brush is ontworpen voor veilig gebruik. De keramische platen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor het verbranden van het haar wordt voorkomen. De Eco Masters Stijlborstel helpt daarnaast de hydratatie en de genezing van het haar te verbeteren door middel van de revolutionaire technologieen. De Eco Masters Hair Straightener Brush wordt na 60 minuten automatisch uitgeschakeld vanwege de veiligheid. Het wordt aangeraden om de aangesloten stijlborstel niet onbeheerd achter te laten.


Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend 4.5

90% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Werkt erg snel en goed! Super handig voor in de ochtend wanneer je weinig tijd hebt.

  E

 • Erg tevreden! Heb best wel wat krullen, maar ook voor mijn haar werkt het goed!

  S

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.