*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Verzonden door PostNL

 • Webshop Keurmerk

  Sinds 2017

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig bij ons

Fat Binder

1000mg Capsules | Natuurlijk Vetblokker Supplement
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Met zoveel verschillende pillen en drankjes die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, is het moeilijk er een te vinden die je werkelijk helpt met je gewicht en dat kan onderschrijven met medische claims. Als je een van de vele mensen bent die ermee worstelen om vet voedsel te vermijden, kan de Fat Binder van WeightWorld voor jou ideaal zijn. Dit medische product werkt door zich aan het vet in de maag te binden, voorkomt dat het opgeslagen wordt en is hier bijna vier maal effectiever in dan de huidige marktleider.

 • Wetenschappelijk bewezen effectiever dan alleen een dieet volgen
 • 380% effectiever dan de marktleider
 • Bindt tot 6000% van zijn eigen gewicht in vet
 • Unieke formule met Lipomyl™ Chitosan
 • Maar 2 capsules voor een hoofdmaaltijd
 • CE gecertificeerd medisch hulpmiddel zonder recept

Gemaakt met het revolutionaire en gepatenteerde ingrediënt Lipomyl™ Chitosan, dit veganistisch-vriendelijke supplement kan helpen bij de hoeveelheid vet die het lichaam opneemt en is bewezen effectiever dan alleen een dieet volgen. Met maar 2 capsules, is de Fat Binder van WeightWorld in staat 60 g vet te binden, het equivalent van ongeveer 540 calorieën! Dit is een geweldige 380% effectiever dan de huidige marktleider, wat het een van de meest krachtige maakt die op dit moment verkrijgbaar zijn.

 • Vegan
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegetarisch

Wat is de Fat Binder en hoe werkt het?

Ook bekend als vet blokkers, helpt de Fat Binder het verminderen van voedingsvetten alsook van de algehele calorie inname. Het werkt door zich aan het vet te binden wat we eten om zo een grote klont te vormen. Deze klont is dan te groot om opgenomen te worden en wordt dan onverteerd gelaten en dan via de natuurlijke weg uitgescheiden. Wat zo goed is aan het gebruik van de Fat Binder is dat ze geen ongewenst extra vet opgenomen laten worden, maar wel de gunstige vitaminen toelaten. Op deze manier kan het lichaam toch ontvangen wat het nodig heeft uit voedsel, maar zonder het overbodige vet op te slaan.

1Neem de vetbinder

Fat Binder Step 1

Neem driemaal daags 2 Fat Binder capsules, 15 minuten voor je maaltijd

2 Voedingsvet vet wordt vrijgegeven

Fat Binder Step 2

Voedingsvet komt vrij uit het voedsel dat we eten en komt in de maag terecht.

3Vet-vezel complex wordt gevormd

Fat Binder Step 3

De Fat Binder bindt het voedingsvet tot een vet-vezel complex.

4Vetoplosbare vitaminen komen vrij

Fat Binder Step 4

De vetbinder absorbeert niet de gunstige vetoplosbare vitaminen.

5 Gaat onverteerd door het systeem

Fat Binder Step 5

Het vetcomplex is te groot om door de darm geabsorbeerd te worden

6Het vetcomplex wordt uitgescheiden

Fat Binder Step 6

Het vetcomplex wordt uitgescheiden en verlaat het lichaam vanzelf en veilig.

Een ander voordeel van het gebruik van de Fat Binder is dat het kan helpen bij het beheersen van de eetlust. Dit komt doordat het de doorstroming van voedsel in de maag kan verminderen. Door dit te doen houdt het niet alleen het voedsel langer in de maag waardoor men zich langer verzadigd voelt, maar het helpt ook de bloedsuikerspiegel niet te snel te stijgen wat anders zorgt voor hunkeren naar voedsel. Aanvullend worden vetbinders vaak boven vetverbranders verkozen; hoewel ze beide hetzelfde doel van gewichtsbeheersing hebben, zijn beide zeer verschillend. Binders voorkomen dat vet door het lichaam wordt opgenomen, waar vetverbranders hard werken om vet weg te werken wat er reeds is. Dit maakt binders effectiever omdat in de eerste plaats voorkomen wordt dat vet wordt opgenomen.

De Fat Binder

Gecreëerd door de slimme denkers bij WeightWorld, is de Fat Binder een makkelijk in te nemen vetblokker supplement dat ontworpen is om de opname van vet te reduceren. Wat de Fat Binder zo uniek maakt is het natuurlijke vetbindende ingredient Lipomyl™ Chitosan. Met behulp van Lipomyl™ kan dit CE gecertificeerde medische hulpmiddel tot een gigantische 60 maal zijn eigen gewicht aan zich binden wat gelijk is aan ongeveer 60 gr vet voor iedere 1 gr Fat Binder, of ongeveer 540 calorieën. Dit maakt het een onvoorstelbare 380% effectiever dan de huidige marktleider die maar 15 gr vet kan binden aan iedere 1 gr. Volgens de EFSA (European Food Safety Authority), kan Chitosan ook helpen met cholesterol. Ze stellen dat door dagelijks 3 gr Chitosan in te nemen het kan bijdragen aan het onderhouden van normale cholesterol niveaus.

Aanvullend hierop is de Fat Binder ook de enige in zijn soort in de markt, door zijn strikte testen en hoge standaard. Dit supplement is een CE goedgekeurd medisch hulpmiddel, wat betekent dat het voor de markt grondig is getest. Om de beste kwaliteit te garanderen, is het ook vervaardigd met gebruik van natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde smaakversterkers of conserveermiddelen. Wij zijn er trots op dat we alleen het best aan onze klanten geven en de Fat Binder is geen uitzondering.

Ingrediënten

Elke Fat Binder capsule bevat:

 • 500 mg Lipomyl™ Chitosan (een natuurlijk polysaccharide complex)
 • Magnesium Stearaat
 • Silicone Dioxide
 • Capsule omhulsel: Hypromellose & Titaniumdioxide

Wetenschappelijke studie

In een laboratorium test uitgevoerd bij de Universiteit van Greenwich werd de vet-bindende capaciteit van het hoofdingrediënt Lipomyl™ Chitosan gemeten ten opzichte van raapzaadolie en oliezuur. Uit de test bleek dat 1 gr Lipomyl™ Chitosan in staat was om 14 gr raapzaadolie of 60 gr oliezuur aan zich te binden. Dit demonstreerde een superieure vetbindende capaciteit vergeleken met de marktleider en toonde aan 380% effectiever te zijn dan hun belangrijkste vet-bindende ingrediënt. Een klinische evaluatie werd ook uitgevoerd die het gebruik van Lipomyl™ Chitosan bij de behandeling van overgewicht en obesitas ondersteunde.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules, ongeveer 15 minuten voor een hoofdmaaltijd, in met een groot glas water. Deze Fat Binder zou in ieder geval 4 weken moeten worden ingenomen en als je het gevoel hebt dat je nog steeds op je gewichtsbeheersing reis bent en door wilt gaan met het innemen, volg dan de richtlijnen uiteengezet op het informatieblad. We adviseren niet meer te nemen dan de dagelijks aanbevolen dosis van 6 capsules per dag, omdat dit geen aanvullend effect zal hebben. Deze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is ontworpen om degene te ondersteunen die hun gewicht willen beheersen en een BMI van 26 of hoger hebben, vergezeld van een gebalanceerd en gevarieerd dieet. Zoals met elk supplement is het essentieel om gehydrateerd te blijven door minimaal 2 liter water per dag te drinken. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Voor wie is het?

De Fat Binder van WeightWorld is voor iedereen boven de 18 jaar die hulp zoekt bij gewichtsbeheersing en een BMI van 26 of hoger heeft. Dit supplement is perfect voor degene die als doel zijn/haar gewicht wil beheersen en vastbesloten is om een gezondere en gelukkigere versie van zichzelf te worden. Indien je niet zeker bent of dit supplement iets voor je is, probeer dan onze makkelijk te gebruiken BMI calculator:

Calculate your BMI!

cm
kg
BMI Calculator

Advies

Net zoals met alle natuurlijke supplementen, variëren de gebruiksresultaten van persoon tot persoon en zijn ze van vele factoren afhankelijk, inclusief toewijding, levensstijl, oorspronkelijk gewicht en BMI. Dit is in geen geval een miraculeus afvalprogramma. De Fat Binder is wetenschappelijk bewezen effectiever dan alleen een dieet volgen en kan vetopname aanzienlijk verminderen, maar werkt het best naast een gezonde levensstijl. Omdat dit supplement de vetopname door het lichaam verminderd, betekent dat niet dat je zich te buiten kunt gaan aan vet voedsel. Het veranderen naar een gezonder dieet en het bijhouden van training zal je helpen het beste uit dit product te halen.

De Fat Binder is een CE gecertificeerd medisch hulpmiddel dat natuurlijk ingrediënten bevat en is daardoor veilig in gebruik en heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Dit product wordt in de UK gemaakt naar hoge GMP kwaliteit en is uitgebreid getest om zijn veiligheid te waarborgen om aan de CE certificaten te voldoen. Het is tevens veganist en vegetariër vriendelijk en bevat geen lactose, jodium, gluten of cholesterol en is dus geschikt voor elk gekozen of voorkeurs dieet. Dit supplement bevat ook geen smaakversterkers of conserveermiddelen en is geschikt voor diabetici (zonder koolhydraten incidentie). Refereer aan het instructieblad voor meer informatie.


Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)
Goed Trustpilot Reviews4

84% Gebaseerd op 5 Reviews

Beoordeel ons
 • Heeft goed geholpen bij mijn gewichtsverlies

  N Nienke weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Prima product, maar voor mij iets te duur

  H Hanneke weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Echt een super product is dit!!

  S Sjuul weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Heel erg tevreden met het resultaat en de snelle levering

  J Jik weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ik ben blij met dit product! Dankjewel

  M Marianne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.