*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Verzonden door PostNL

 • Webshop Keurmerk

  Sinds 2017

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig bij ons

Rubriek afbeelding voor Groene Magie

Groene Magie

Waarom green magic?

De dagelijkse voorgeschreven richtlijn zegt 5 porties groenten en fruit per dag te eten. Fruit en groenten zijn namelijk onderdeel van een gezond en gebalanceerd dieet en kunnen eraan bijdragen om gezond te blijven. Het is dan ook van belang dat we genoeg groenten en fruit binnenkrijgen. Echter kan dit met een hectische levensstijl lastig zijn om er elke dag weer aan te voldoen. Dit maakt Green Magic ideaal. Een schep Green Magic heeft namelijk dezelfde voedingswaarde als 5 tot 7 porties biologisch geteelde groenten en fruit, maar dan zonder hoge aantallen calorieën.

Green Magic is een revolutionair product dat 16 verschillende superfoods bij elkaar brengt in een gezond product. Green Magic is beschikbaar in zowel poeder- als capsulevorm, en is dan ook gemakkelijk en snel te gebruiken. Hierdoor is Green Magic een ideaal alternatief voor wanneer je weinig tijd hebt om iedere dag een gezonde maaltijd voor te bereiden.

Green Magic werkt aan een gezond lichaam zodat jij in goede conditie kunt blijven.

Wat zit er in green magic?

Green magic is een rijke bron aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine C en kalium. Daarnaast bevat Green Magic ook veel vezels, waardoor het bij kan dragen aan een gezonde spijsvertering. Ook kan het constipatie en verteringsproblemen voorkomen als je daar last van hebt. Green Magic zit ook vol eiwitten dat kan zorgen dat het cholesterolgehalte in het bloed omlaag gaat. Ook stimuleert Green Magic het immuunsysteem, waardoor het lichaam beter beschermd kan blijven tegen mogelijke ziekten en infecties.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat de sleutelingrediënten van Green Magic allemaal een zeer positieve bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van het lichaam. Een belangrijk ingrediënt is bijvoorbeeld spirulina. Spirulina is rijk aan aminozuren en essentiële vetzuren. Spirulina is dan ook een gezonde bron van energie en bevat daarnaast ook veel B12 en ijzer Spirulina bevat zelfs 20 keer zo veel ijzer als de meeste producten. Tot slot is ijzer ook nog eens gemakkelijk door het lichaam op te nemen. Veel mensen die last hebben van een ijzer tekort, kan Green Magic de een simpele oplossing bieden.*

Green magic is geschikt voor iedereen

Green Magic is geschikt voor volwassenen, pubers, kinderen en zwangere vrouwen. Je kan het zelfs aan je huisdieren geven om hun gezondheid een extra oppepper te geven. Iedere portie bevat minder 15 calorieën en kan gemengd worden met water of met vers vruchten- of groentensap voor een smoothie. Als alternatief kan je er ook een drankje mee maken door het te mengen met koeienmelk, rijstmelk of amandelmelk. Green Magic is geschikt voor veganisten en vegetariërs en het bevat geen gluten. De producten hier bevatten geen kustmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Alle ingrediënten van Green Magic zijn geteeld en geoogst zonder zware metalen, pesticiden en op een duurzame en biologische wijze.

Green Magic is dus een ideale toevoeging aan een dieet voor ieder persoon. Het geeft de gezondheid een enorme boost, waardoor je beter kan gaan presteren en de kans op klachten, ziekten en infecties verminderen.*

Green magic bestellen

Het bestellen van Green Magic bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.