Zijn Raspberry Ketones Goed Voor Gewichtsverlies?

Zijn frambozenketonen gewoon een ander onderdeel van een populair dieet of helpen ze echt bij het afvallen? Raspberry ketonen zijn erg populair vanwege hun vermogen om gewichtsverlies en vetvrije massa te stimuleren. Althans, dat is de gedachte. Als je moeite hebt om een paar kilo kwijt te raken en een frambozenketonsupplement overweegt, is het belangrijk om te weten of ze je tijd en geld echt waard zijn. Lees daarom snel verder en ontdek of de geruchten over frambozen waar zijn!

Wat Zijn Raspberry Ketones?

Een framboos heeft 200 moleculen die het een aparte smaak geven en één van deze moleculen, raspberry keton, wordt door onderzoekers geprezen vanwege zijn krachtige geur en mogelijke voordelen voor gewichtsverlies. Dit is de reden waarom frambozenketonen een populair supplement zijn geworden. Het actieve ingrediënt in deze ketonen, genaamd Adiponectin, is de stof waar mensen van denken dat ze de stofwisseling bevorderen en daardoor helpen voor het afvallen.

Hoe Raspberry Ketones Werken Voor Gewichtsverlies

De moleculaire structuur van raspberry ketones is vergelijkbaar met die van capsaïcine dat wordt gevonden in chilipepers. Onderzoekers hebben aangetoond dat capsaïcine je metabolisme kan bevorderen en daarom wordt gespeculeerd dat frambozenketonen ook een vergelijkbaar effect kunnen hebben. (1)

Vetcellen geven adiponectine af, dat mogelijk een rol speelt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het metabolisme. Mensen met een gezond gewicht hebben een relatief hoger adiponectinegehalte in vergelijking met mensen met obesitas en overgewicht. De niveaus van adiponectine hebben de neiging om omhoog te schieten als mensen afvallen. (2) Studies hebben ook aangetoond dat mensen met een laag adiponectinegehalte een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van leververvetting, hartaandoeningen, obesitas en diabetes type 2. (3) (4)

Er kan dus veilig worden geconcludeerd dat het verhogen van het adiponectinegehalte mensen kan helpen af te vallen en bepaalde ziekten te voorkomen.

Hoe Lang Werkt Raspberry Ketonen?

Framboos keton is veilig als het wordt ingenomen als een premium voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten. Doses van 1000-1200 mg kunnen veilig twee keer per dag worden ingenomen, gedurende 8 weken voor de frambozenketonen om te helpen bij het afvallen.

Conclusie

Als je een raspberry keton-supplement zoekt om af te vallen, vraag je jezelf misschien ook af hoe lang het duurt voordat je verschil merkt. Dit hangt van veel factoren af: je genen, leeftijd, geslacht en je aanvankelijke gewicht. Dus als je wilt helpen je doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken, moet je een puur en krachtig supplement kiezen dat is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Zonder de gewenste kwaliteit en zuiverheid werken frambozenketonen mogelijk niet op het optimale niveau en bieden ze je niet de gewenste resultaten. Je moet je suppletie ook combineren met een gezond dieet en een fitnessroutine.

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17615999
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18378021
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0300908404001622
  4. https://www.jci.org/articles/view/29126

Andere interessante artikelen

Aanbevolen Producten

Delen met