*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Water Away

60 Capsules | Plastabletten zonder Recept

maxmedix

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

De MaxMedix Water Away vochtafdrijvers zijn diuretische pillen die kunnen helpen bij het kwijtraken van overtollig water, wat kan bijdragen aan zwellingen en een opgeblazen gevoel. De MaxMedix Water Away plastabletten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn zeer effectief in het wegwerken van overtollig vocht in het lichaam. Hierdoor kan je de vochtbalans in het lichaam herstellen.

 • Plastabletten zonder recept
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Kan effectief zijn tegen overtollig vocht
 • Kan positief effect hebben op de stofwisseling
 • Kan de vochtbalans in het lichaam in balans brengen
 • Kan bijdragen aan gewichtsverlies door middel van watervlies*

De MaxMedix Water Away vochtafdrijvers zijn natuurlijk en effectief. Zij kunnen bijdragen aan het kwijtraken van overtollig vocht. De unieke samenstelling van vitaminen en voedingstoffen in deze plastabletten maakt het mogelijk om snel van een opgeblazen gevoel en zwellingen af te komen.

Lees verder
Merk: MaxMedix
Type: Capsule
Hoeveelheid: 60
Duration: 30 dagen Dagen

WAT IS MAXMEDIX WATER AWAY?

Vochtretentie kan overal in het lichaam voorkomen en kan bijdragen aan gewichtstoename, een opgeblazen gevoel en zwellingen. De MaxMedix Water Away vochtafdrijvers zijn plastabletten ontworpen overtollig vocht in het lichaam los te laten.* De MaxMedix Water Away plastabletten bevatten een unieke combinatie van 11 diuretische ingrediënten die effectief het vocht kunnen afdrijven. Ook zijn alle ingrediënten volledig natuurlijk en ondersteunen zij op een veilige manier de nieren.

DE INGREDIËNTEN VAN DE MAXMEDIX WATER AWAY VOCHTAFDRIJVERS

De MaxMedix Water Away plastabletten bevatten een unieke combinatie van natuurlijke en effectieve ingrediënten die de capsules effectief en krachtig maken:

Jeneverbes: Olie van de jeneverbes wordt regelmatig gebruikt ter behandeling van urineweginfecties. De olie reinigt het lichaam van bacteriën door middel van het activeren van de nieren, wat ook bijdraagt aan een betere plasfunctie.
Buchu Bladeren: Deze bladeren komen uit Afrika en worden gebruikt voor het behandelen van urineweginfecties en om bloed in de urine te voorkomen. De genezende werking van deze bladeren is ook zeer effectief tegen nierstenen en reuma, en de buchu bladeren worden dan ook gebruikt voor het behandelen van chronische aandoeningen.
Paardenbloem: Deze bloem is zeer effectief gebleken voor het behandelen van nierziekten, en om de nieren te reinigen van onnodige zouten. Daarnaast is de paardenbloem ook zeer effectief tegen zwellingen in de voeten, benen, en handen.
Vitamine B6: Deze vitaminen worden gebruikt wanneer iemand last heeft van overtollig vocht in het lichaam. Ook is het een effectief detox middel dat het lichaam reinigt van gif- en afvalstoffen.
Groene Thee: De antioxidanten in groene thee zijn zeer populair in Azië vanwege de diuretische eigenschappen die het heeft. Daarnaast bevordert de cafeïne in groene thee ook de vetverbranding en stofwisseling
Appelciderazijn: Dit is een zeer belangrijk ingrediënt voor de MaxMedix Water Away vochtafdrijvers, omdat het ervoor zorgt dat het lichaam genoeg kalium vasthoudt, terwijl overtollig vocht wordt weggespoeld.
Watermeloen: Watermeloen heeft een reinigende en spoelende werking op het lichaam, waardoor de nieren snel veel water kunnen verwerken en het uit het lichaam kunnen lozen.

MAKKELIJK EN VEILIG TE GEBRUIKEN

De MaxMedix Water Away vochtafdrijvers zijn makkelijk te gebruiken in je dagelijkse routine. Voor de beste resultaten kan je het beste 1 of 2 MaxMedix Water Away plastabletten per dag innemen.

Omdat de MaxMedix Water Away vochtafdrijvers gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zijn ze veilig te gebruiken en veroorzaken zij geen bekende bijwerkingen. De MaxMedix Water Away plastabletten worden echter wel afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, en voor personen jonger dan 18 jaar.

PLASTABLETTEN ZONDER RECEPT BESTELLEN

Het bestellen van MaxMedix Water Away vochtafdrijvers bij WeightWorld NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS, en je zal dit product de volgende werkdag in huis hebben.