*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31)858 889 802 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Productmerken

Verfijn je selectie

Verfijn je selectie

Categorie
Superfoods (38) Gezondheid (49) Voeding (6) Fitness (11) Gewichtsbeheersing (26) Detox (23) Speciale Aanbieding (7)
Merk
Waardering
 
Op WeightWorld NL hebben wij een groot aanbod aan merken van over de hele wereld. Doordat wij alleen maar met de beste fabrikanten samenwerken, kunnen wij garanderen dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zullen zijn, en dat jij waar voor je geld zal krijgen. Hieronder vind je de merken die wij aanbieden.
Op WeightWorld NL hebben wij een groot aanbod aan merken van over de hele wereld. Doordat wij alleen maar met de beste fabrikanten samenwerken, kunnen wij garanderen dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zullen zijn, en dat jij waar voor je geld zal krijgen. Hieronder vind je de merken die wij aanbieden.
Weergeven als :
Sorteren Op :

MAXMEDIX™

Omdat de wereld van afslankproducten constant verandert, is het belangrijk dat je als producent mee verandert. Gelukkig is MaxMedix een merk dat gespecialiseerd is in het constant up to date blijven met de nieuwste trends en ontdekkingen. Hun aanbod bevat dan ook de nieuwste producten, op basis van de laatste inzichten. De afslanksupplementen zijn gebaseerd op superfoods, zowel oude vertrouwden, als nieuwe onbekenden. Met deze supplementen kan je je gezondheid verbeteren en overtollige kilo’s verliezen.

MaxMedix producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze bijdragen aan gewichtsverlies, zoals groene koffie en bessen. MaxMedix is dan ook uitermate geschikt als extra ondersteuning bij een dieet of fitness routine. Met ingrediënten van de MaxMedix producten kan jij het meeste uit je workout halen, zodat jij uiteindelijk ook het beste uit jezelf kan halen. Wereldwijd staat MaxMedix bekend als marktleider op het gebied van afslankproducten, en de gebruikte ingrediënten staan bekend om hun effectiviteit. Met de grote variëteit aan MaxMedix producten kan jij dus jouw gezondheid en jouw prestaties verbeteren.

PROTO-COL™

Het Britse merk Proto-col werd in 2003 opgericht met als doelstelling luxueuze producten te leveren van de beste kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs. Vandaag de dag is Proto-col een van de snelst groeiende beauty bedrijven ter wereld, terwijl hun producten nog steeds betaalbaar en van hoge kwaliteit zijn.

De drie kernbegrippen van Proto-col zijn dan ook: luxe, kwaliteit, en betaalbaarheid. Met luxe wordt verwezen naar het feit dat alle producten geproduceerd worden met de beste ingrediënten ter wereld, door middel van hoogontwikkelde formules. Hierdoor kan Proto-col luxueuze producten leveren die niet alleen fantastisch aanvoelen, maar ook aanzienlijke, meetbare resultaten laten zien.

Kwaliteit bij Proto-col draait om de garantie dat ieder ingrediënt van de zuiverste, meest duurzame, en hoogste kwaliteit is. Proto-col waardeert zijn klanten en is zich ervan bewust dat wat jij voor jouw lichaam gebruikt, effect zal hebben op jouw gezondheid en gemoedstoestand. Daarom wil Proto-col alleen maar producten produceren met de beste ingrediënten.

Desalniettemin zorgt Proto-col er ook voor dat de producten betaalbaar blijven. Proto-col is namelijk van mening dat iedereen toegang zou moeten hebben tot hoge kwaliteit en luxe, en dat hoge prijzen niet hetzelfde betekenen als hoge kwaliteit. Dankzij slimme marketing en distributie is Proto-col in staat om zijn producten aan te bieden voor prijzen die wel drie tot vier keer lager zijn dan die van de concurrenten.

DIET-FOOD©

Diet-Food is een bedrijf uit Polen dat zich specialiseert in het produceren van supplementen op basis van superfoods. Zij definiëren superfoods als voedingswaren met een hoge concentratie aan waardevolle voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam, met name vitaminen, mineralen, en antioxidanten. Superfoods toevoegen aan je dagelijkse dieet zal dan ook je immuunsysteem stimuleren, je meer energie geven, je zenuwstelsel versterken, en de kans op hartkwalen, diabetes, en hoge bloeddruk verminderen.

Diet-Food maakt alleen gebruik van natuurlijke producten die niet bewerkt zijn, en die een waardevolle bijdrage aan je gezondheid kunnen leveren. Het gaat dan voornamelijk om fruit, groenten, vis, paddenstoelen, en algen. Ieder product van Diet-Food heeft unieke eigenschappen, en voor maximale resultaten is het dus het beste om er meerdere te combineren.

Het assortiment van Diet-Food omvat meer dan 70 producten, en dat aantal blijft alleen maar groeien. De producten variëren van dieet pasta’s en kokosnoot producten, tot Japanse thee en ecologische cosmetica. De ingrediënten van deze producten worden geproduceerd op organische plantages in Europe, Zuid Amerika, en Azië. Het merendeel van de Diet-Food producten heeft dan ook het Organic EU certificaat.

NEW NORDIC™

Al 25 jaar verkoopt New Nordic hoogwaardige voedingssupplementen in meer dan 25 landen. Alle producten worden geproduceerd in Scandinavië op basis van 100%-natuurlijke ingrediënten. Deze voedingssupplementen richten zich op het behoud van vitaliteit en gezondheid.

Gedreven door een veranderingsdrang en de visie om optimaal voordeel te halen uit de ongelofelijke kracht van de natuur, hebben de twee oprichters van New Nordic het doel gesteld om innovatieve en effectieve natuurproducten te ontwikkelen. En dat uiteraard op een manier dat het niet alleen goed is voor mensen, maar ook voor de natuur zelf.

Innovatie staat centraal bij New Nordic, en er worden dan ook constant nieuwe ideeën opgedaan van vanuit verschillende culturen uit alle hoeken van de wereld. Ieder product is dan ook een natuurproduct, met een solide wetenschappelijke basis, en gericht op het bevorderen van de vitaliteit en een actief leven. Voor levering is ieder product getest onder uiterst strenge en zorgvuldige voorwaarden.

De producten van New Nordic worden geproduceerd in hypermoderne laboratoria in Scandinavië. En het merk ‘New Nordic’ is dan ook een kwaliteitsstempel die staat voor degelijkheid, duurzaamheid, en kwaliteit.

BODY BOUTIQUE™

Body Boutique is de fabricant van de wereldberoemde Wrap Factor kit, waarmee je jezelf een strakker en getoned lichaam kan geven. Met de Wrap Factor van Body Boutique kan je razendsnel centimeters van je taille kwijtraken, voor een fit en strak lichaam.

Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van de Wrap Factor. Wrap Factor is snel en makkelijk te gebruiken, en dan ook ideaal voor de gewone consument. Ook bestaat het uit alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals amandel olie, vitamine E, venkel, en cipres. Het gebruik van Wrap Factor zal je verfrist en vernieuwd achterlaten.

NATIVE REMEDIES™

Sinds 2002 biedt Native Remedies meer dan 200 kruidensupplementen en homeopathische medicijnen aan. Het benadert iedere kwaal op een holistische wijze, met als doelstelling kwaliteit, veiligheid, en effectiviteit. Met Native Remedies kan jij natuurlijke oplossingen krijgen voor alledaagse kwalen.

Wanneer Native Remedies producten ontwikkelt, combineren zij het onderzoek van eigen onderzoekers met gedocumenteerde data van traditionele medicijnen, en recente bevindingen in de medische wetenschap. Vervolgens worden de producten samengesteld op basis van alleen de beste ingrediënten. Ook worden ze ontdaan van mogelijke onreine elementen, zoals gluten, kunstmatige kleuringen, of conserveringsmiddelen. Alle ingrediënten zijn dan ook 100% natuurlijk, en ethisch gewonnen op duurzame plantages.

De homeopathische medicijnen van Native Remedies bevatten dan ook geen kunstmatige toevoegingen, en bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. Deze medicijnen genezen allerlei kwalen door middel van een holistische benadering waarbij de gezondheid van het gehele lichaam erop vooruitgaat. Niet alleen de symptomen, maar ook de wortels van het probleem worden bestreden.

MYPROTEIN™

Sinds 2005 is MyProtein uitgegroeid van een start up in het Verenigd Koninkrijk, tot de nummer 1 verkoper van sportvoeding in Europa. Het succes van MyProtein kan worden toegeschreven aan vijf kernpunten: ten eerste maakt MyProtein gebruik van alleen de beste ingrediënten. Ten Tweede heeft MyProtein een uniek assortiment. Ten derde, maakt MyProtein gebruik van nieuwste technieken en innovaties. Ten vierde kan MyProtein de beste prijzen garanderen voor zijn producten. En als laatste heeft het uitstekende klantenzorg en logistiek.

MyProtein maakt gebruik van state-of-the-art apparatuur voor het fabriceren van hun supplementen. Ook worden de productiecentrums regelmatig gecontroleerd en getest om optimale productveiligheid te garanderen.

MyProtein’s aanbod bestaat uit een grote variëteit aan proteïne poeders, sport snacks, voedingssupplementen, en andere producten die actieve sporters en atleten nodig hebben om te presteren.

SKINCEPTION™

SkinCeption is leidend op het gebied van huidverzorging. Het maakt gebruik van de meest recente innovaties, en alle ingrediënten zijn ontworpen op basis van langdurig onderzoek. De producten van Skinception richten zich op drie problemen: ouderdomstekenen, herstel van de huid, en speciale verzorging.

Skinception bestrijdt de tekenen van veroudering, waaronder rimpels, striae, slapper wordende huid, en huidvlekken. Met de producten van Skinception zal de huid er weer jong, strak, en glanzend uitzien.

Ook houdt Skinception zich bezig met het herstellen van de huid. Het richt zich dan met name op littekenweefsel en andere vormen van schade, en tracht dezen te doen verdwijnen dan wel verhullen. Zo krijg je weer een gezond-uitziende uitstraling zonder oneffenheden.

En als laatste is er speciale huidverzorging. Dit heeft met name betrekking op rosacea en andere vormen van verkleuring van de huid. Met de producten van Skinception zal jouw huid weer egaal en fris aanzien.

ÖRTTE™

Sinds 2006 is Örtte al toegewijd aan het leveren van de beste, natuurlijke thee voor zijn klanten. Het uitgangspunt van Örtte is dan ook het leveren van natuurlijke en organische producten voor zijn klanten. De ingrediënten voor deze producten worden dan ook op duurzame wijze geoogst over de hele wereld. Deze ingrediënten worden vaak al duizenden jaren gebruikt vanwege hun medicinale kwaliteiten, en ze zitten dan ook barstensvol vitaminen, mineralen, en essentiële oliën. Zo krijgen de klanten van Örtte de meest effectieve, pure, en natuurlijke mogelijke producten.

By Örtte is er respect voor moeder natuur, en er worden dan ook geen kunstmatige toevoegingen aangebracht bij de producten. In Örtte producten zitten dus geen chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen, of kleurstoffen. In plaats daarvan zijn alle ingrediënten natuurlijk, en dragen ze allemaal bij aan een betere gezondheid.

Örtte zorgt er ook voor dat hun klanten vanaf dag een verzekerd zijn van veilige producten en een degelijke logistiek. Vanaf het moment dat jij een product van Örtte besteld, kan je er zeker van zijn dat het geleverd wordt op een discrete wijze. Ook zullen alle gegevens met de grootst mogelijke zorg beheerd en beschermd worden.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief