*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31)858 889 802 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Native Remedies

Verfijn je selectie

Het Amerikaanse merk Native Remedies biedt al sinds 2002 de beste natuurlijke en homeopathische oplossingen op de markt van vandaag. Het productassortiment bestaat uit 200 kruidensupplementen en homeopathische medicijnen die erop gericht zijn om de complete holistische gezondheid en welzijn met kwaliteit, veiligheid, en effectiviteit stimuleren.
Het Amerikaanse merk Native Remedies biedt al sinds 2002 de beste natuurlijke en homeopathische oplossingen op de markt van vandaag. Het productassortiment bestaat uit 200 kruidensupplementen en homeopathische medicijnen die erop gericht zijn om de complete holistische gezondheid en welzijn met kwaliteit, veiligheid, en effectiviteit stimuleren.

WAAR STAAT NATIVE REMEDIES VOOR?

De missie van Native Remedies luidt: Het inspireren van meer mensen om een natuurlijke aanpak te omarmen om het welzijn van de familie compleet te maken.

Door middel van haar producten probeert Native Remedies haar klanten op een natuurlijke wijze te voorzien van natuurlijke oplossingen die het dagelijks functioneren van het lichaam kunnen verbeteren. Mensen kunnen hiermee op natuurlijke wijze lichamelijke problemen oplossen.

Elke lichaam is anders en natuurlijke ingrediënten zijn niet zo krachtig als de medicijnen die je op doktersrecept zal ontvangen, maar toch kiezen veel mensen voor Native Remedies. Deze natuurlijke producten zijn voor veel mensen zeker het proberen waard.

DUAL-MODALITY

Native Remedies vindt een dual-modality aanpak belangrijk voor haar producten. Dit wil zeggen dat ze in hun producten kruiden en homeopathische medicijnen combineren. Dit doen ze door onafhankelijke, feitelijke en informatie te gebruiken om zo naar productverbetering te blijven streven.

De natuurlijke gezondheidsmarkt is voor de gemiddelde consument wat ingewikkeld om te navigeren. Er zijn ontzettend veel aanbieders op de markt en welk type product werkt goed bij wie? Native Remedies probeert het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. De consument krijgt hier een keuze uit kruiden supplementen, zoals homeopathische medicijnen. Dit volgt de aanpak van de duaal-modaliteit welzijn voor het hele lichaam.

Dual-modality is een tweedelige formule voor het hele lichaam. Native Remedies biedt natuurlijke oplossingen voor snelwerkende symptomen. Het is een tweedelige oplossing voor het onderhouden van het hele lichaam door middel van:

 • Homeopathische geneesmiddelen : verlichten de acute symptomen van tijdelijke aandoeningen.
 • Kruiden supplementen: werken via de oorzaak van het probleem door het ondersteunen van de systematische werking en aanpakken van de organen, het lichaamssysteem en het hele lichaam van de oorzaak van het probleem
 • Zout-weefsels: samengesteld uit mineralen die van nature in ons lichaam en alle organen voorkomen, daarnaast ondersteunt het de optimale balans in het lichaam
 • Bloesemremedies: Bloesemremedies gaan in op de emotionele en mentale aspecten van het lichamelijk welzijn, zorgen voor meer energie en zorgen voor minder stress.

Zo wordt het hele lichaam, het hele systeem, een heel lang leven ondersteund.

POPULAIRE NATIVE REMEDIES PRODUCTEN

Maak kennis met de bestsellers van Native Remedies

Meest populaire categorie: gewichtsverlies:

 • NATURAL MOVES
 • Coloflush
 • Gasolve Relief
 • Detoxslim

Supplementen en capsules:

 • Native Remedies RosaRex
 • Native Remedies Candidate
 • Native Remedies Toenail Fungus Zapper
 • Native Remedies ProState Relief
 • Native Remedies UTI-Clear

WELKE INGREDIËNTEN ZITTER IN DE NATUURLIJKE FORMULES?

ECHINACEA

Echinacea helpt infecties te bestrijden in de bovenste luchtwegen met onstekingsremmende koolhydraten op een natuurlijke manier.

ROOIBOS

Rooibos vermindert natuurlijke nerveuze spanningen, ondersteunt het zenuwstelsel en helpt bij allergieën.

Rozemarijn verbetert op een natuurlijke manier de geheugenfuncties, remt de groei van schimmels door middel van het kruidenmiddel in rozemarijn.

PASSIEBLOEM

Vermindert de angst, bevordert de slaap en helpt om het gaba-systeem te bevorderen met het natuurlijke kruidenmiddel in passiebloem.

LAVENDEL

Kruidenmiddel lavendel vermindert angst met natuurlijke ontstekingsremmende en pijstillende effecten

CITROENMELISSE

Stimuleert het zenuwstelsel en vermindert de pijn in de onderbuik met het natuurlijke kruidenmiddel citroenmelisse.

BLAUWE BOSBESSEN

Ondersteunt de systematische gezondheid van de urinewegen en verbetert de visie door middel van de natuurlijke voordelen van blauwe bosbessen.

GROENE HAVER

Groene haver is een natuurlijke remedie om de inspanning te verlichten, de stress te verminderen en de gezondheid van het zenuwstelsel te bevorderen.

NATIVE REMEDIES NEDERLAND

Inmiddels heeft deze Amerikaanse producent ook haar weg naar Nederland gevonden. Sinds 2015 zijn haar supplementen en capsules ook verkrijgbaar in Nederland aangeboden door WeightWorld. Ook in 2016 lijkt het erop dat WeightWorld haar productassortiment wegens succes kan uitbreiden. Met dank aan positieve ervaringen van onze klanten, hopen we ook in 2017 de samenwerking met Native Remedies verder uit te breiden.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief