*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Nieuwjaar programmas 2019

Nieuwjaar programmas 2019

Met Kerst en Oud & Nieuw is het tijd om te beginnen met praten over de goede voornemens van het nieuwe jaar, de doelen die je het komende jaar stelt om jezelf te verbeteren. Niet verwonderlijk, deze doelen zijn vaak gerelateerd aan gewichtsverlies.

Er werden peilingen uitgevoerd om te onderzoeken wat de belangrijkste doelen van 1000 mensen voor het nieuwe jaar waren en hieruit werd ontdekt dat:

wilde afvallen
wilde meer sporten
wilde gezonder eten

Het is allemaal goed om een doel te stellen, maar of je het haalt, is helemaal iets anders. Studies tonen aan dat 57% van de mensen binnen een maand stopt met hun nieuwe routine! We hebben al onze kennis gebruikt en hebben drie unieke supplementenprogramma's gemaakt om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

WeightWorld's eerste tip om falen te voorkomen - Maak het niet te globaal - Als het gaat om het instellen van je doel, moet je een goed idee hebben hoe dat doel eruit zal zien voordat je ernaar streeft. Hoe zal je anders weten wat jou precies te wachten staat? Dus je wilt afvallen? ..... Hoeveel kilo's? Wanneer? Welk deel van je lichaam? Hoe? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf zou moeten stellen zodat je een duidelijker beeld hebt van waar je naartoe werkt.

WeightWorld's tweede tip om falen te voorkomen - Doe het niet alleen - Als je probeert iets te doen als afvallen als nieuwjaarsresolutie, is het belangrijk om het belang van samenwerking en wederzijdse ondersteuning te overwegen. Weet jij iemand die ook van plan is om zijn gewicht te verminderen in het nieuwe jaar? Probeer een routine met hen uit te voeren. Het kan je oefening leuker maken en je kunt elkaar motiveren.

WeightWorld's derde tip om falen te voorkomen - Maak een plan - Vooral als het gaat om het verminderen van jouw eetlust door je dieet te veranderen, is het belangrijk om haalbare kortertermijn doelen en een plan op maat te bepalen. Zoals ze zeggen: bereid je voor om te falen. Je zult merken dat je in een veel betere positie verkeert om het goed te doen als je de tijd hebt genomen om je weg naar succes te plannen.