Biologische Kokosbloesemsuiker

Natuurlijk en Gezond Suiker Alternatief

Overzicht

Op zoek naar een gezond alternatief voor gewone suiker? Zoek dan niet verder dan Biologische Kokosnoot Suiker! Deze ongeraffineerde, biologische en 100% natuurlijke kokosnoot suiker heeft een lage glycemische index en zit vol met vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Hierdoor is het een uitstekende natuurlijke suiker keuze.

  • Gezond alternatief voor gewone suiker
  • Lage glycemische index en geschikt voor diabetici
  • Biologische en 100% natuurlijke kokossuiker
  • Bevat ijzer, kalium, magnesium, zink en vitaminen B1, B2, B3 en B6
  • Heerlijke, zoete en uitgebalanceerde smaak
  • Flexibel gebruik van bakken tot zoeten van koffie

Dankzij de lage glycemische index van Biologische Kokosnoot Suiker is het geschikt voor diabetici, omdat het jouw bloedsuikerspiegels niet op dezelfde manier zal verhogen als bij gewone witte suiker. Omdat het ook vol vitaminen en mineralen zit die niet vaak worden aangetroffen in reguliere suiker, wordt het eten van suiker gezonder en gunstig voor het lichaam. Dat betekent dus meer genot en minder schuldgevoel voor jou!

  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Een halve kokosnoot waar bruine suiker in zit en uit komt

Wat is Kokosnoot Suiker?

Kokosnoot Suiker, ook wel kokosnoot palmsuiker genoemd, is een gezond alternatief voor suiker dat wordt gemaakt van de palm van de kokosnoot (niet te verwarren met palmsuiker die is gemaakt van een ander type palmboom). Om de suiker te maken, wordt het vloeibare sap uit de bloem van de kokospalm verzameld en vervolgens verwarmd en ingedikt, zodat het water verdampt. Dit maakt het een 100% natuurlijke suiker die geen chemicaliën, smaakstoffen of conserveermiddel bevat, volledig gemaakt van het sap van de kokosbloem. Dit maakt het ook een geweldig natuurlijk alternatief voor traditionele suiker en geeft het een heerlijke zoete smaak.

Wat zijn de voordelen van Kokosnoot Suiker?

Kokosnoot Suiker wordt om veel redenen als gezonder beschouwd dan gewone suiker. De eerste daarvan is de lage glycemische index. Dit is belangrijk voor de gezondheid en vooral voor diabetici, omdat het betekent dat het minder effect heeft op de bloedsuikerspiegel. Regelmatige suiker heeft een GI-waarde van 92; dit kan een piek in de bloedsuikerspiegel veroorzaken die gevaarlijk kan zijn voor diabetici. Kokosnoot Suiker heeft echter een GI-waarde van slechts 35 en dit zal de bloedsuikerspiegel niet zo veel beïnvloeden waardoor het veel veiliger is.

Infographic kokosnoot suiker - De vergelijking tussen normale suiker en kokosnoot suiker

Een ander groot voordeel van Kokosnoot Suiker is dat het niet alleen lege calorieën zijn. Kokosnoot Suiker zit boordevol vitaminen en mineralen, zoals ijzer, kalium, magnesium, zink en vitamines B1, B2, B3 en B6. Het bevat ook een hoger niveau van voedingsvezels waardoor het nuttig is voor het behoud van een goede werking van het spijsverteringsstelsel en weinig vet bevat. Al met al betekent dit dat je met Kokosnoot Suiker in plaats van verfijnde witte suiker meer plezier kunt hebben met een minder schuldgevoel!

Waar kan ik Kokosnoot Suiker voor gebruiken?

Je kunt Kokosnoot Suiker op verschillende manieren als vervanger gebruiken, van je dagelijkse kopje koffie tot een speciale handgemaakte verjaardagstaart. Hier zijn enkele voorbeelden van het gebruik van Kokosnoot Suiker om jou op weg te helpen:

Een houte tafel met daarop een bord met een stapeltje brownies
Een bord met daarop een stapel van chocolade koekjes
Een bord met een vrok en een boterham met boter, blauw bessen en aardbeien
Een keukenblad met daarop een houte dienblad en daarop bruin met bruin/wit versierde cupcakes
Een bord met daarop 2 stukjes brood en chocolade pasta
Een tafel met daarop een schaal carcamel popcorn en een kop thee
Een vrouw met een kopje koffie en een lepel met zoestof
Een schaaltje met yoghurt, muesli, blauwe bessen en aardbeien

Gebruiksaanwijzing en tips

Witte hersluitbare verpakking met erin 400 gram kokosnoot suiker van Diet food

Kokosnoot Suiker als een delicate, ronde en karamel-achtige smaak, dit maakt een geweldige vervanging voor zoetstoffen zoals honing en bruine suiker.

Een tafel met een chocolade taart die word versierd met kokosnoot suiker

Je kunt Kokosnoot Suiker gebruiken voor dezelfde dingen als verfijnde witte suiker. Het kan worden gebruikt bij het bakken van taarten en brood, als een natuurlijke zoetstof in koffie of als een manier om een zoete smaak aan sauzen, dressings, marinades of zelfs cocktails toe te voegen.

Natuurlijk alternatief

Er zijn veel goede natuurlijke alternatieven voor verfijnde witte suiker, waaronder honing, dadels en ahornsiroop, maar Kokosnoot Suiker is toch een van de meest populaire vanwege de voedingswaarde en flexibiliteit bij het gebruik. Omdat Kokosnoot Suiker gemaakt is met alleen het sap uit de kokospalm en geen andere ingrediënten, is het volkomen veilig om te gebruiken. Zorg ervoor dat je niet persoonlijk allergisch bent voordat je het probeert.

Biologische Kokosbloesemsuiker Natuurlijk en Gezond Suiker Alternatief

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

76.67% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik hou van bakken en gezondheid, daarom is deze suiker echt perfect voor mij!

F Fred
Geverifieerde aankoop

Geweldige suiker voor in mijn koffie elke dag

M Marcel
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu al een tijdje en ben er echt tevreden mee

M Mark
Geverifieerde aankoop

Wie had gedacht dat gezonde suiker zou bestaan??

Z Zara
Geverifieerde aankoop

Nu al een paar weken bezig met kokossuiker en het helpt me echt. Zoveel keer beter dan echte suiker.

J Julia

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk