*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Örtte® Detox Thee & Theefles met Filter

28 Daagse Kuur | Ontgift het Lichaam + Theefles
€53.95
€59.90
Je bespaart:  €5.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

De Detox Thee van Örtte is ontworpen om binnen 28 dagen het lichaam te reinigen. Dit betekent dat gif- en afvalstoffen uit het lichaam verwijderd worden, waardoor de kwaliteit van de huid verbeterd wordt. Het resultaat hiervan is een gezonde, natuurlijke balans, meer energie en een beter gevoel. De Örtte theebeker met filter is een exclusieve thermofles die is ontworpen voor verse theeën. Deze Örtte theefles is ideaal om te gebruiken in combinatie met de Örtte Detox thee. Je kan de thermofles voor zowel warme als koude dranken gebruiken. Naast het handige gebruik, is de theefles modern en is deze erg handig en fancy om mee te nemen.

 • zit boordevol antioxidanten
 • vermindert een opgeblazen gevoel en zorgt voor meer energie
 • reinigt, revitaliseert en hydrateert
 • zorgt voor een verbeterde stofwisseling en helpt met afvallen
 • bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten
 • is een compleet pakket voor 28 dagen
 • Dubbelwandig gefilterd
 • Inhoud van 330 ml
 • Voor zowel warme als koude dranken
 • Geleverd met uitneembare roestvrijstaal filter

Deze Örtte Detox thee kuur kan je welzijn verbeteren en je lichaam versterken. De Örtte Detox thee kan gemakkelijk gemaakt worden. Giet kokend water in een beker of in de Örtte Tea Infuser Bottle en laat de thee voor ongeveer 5 minuten trekken. De Örtte Detox Kuur bevat Detox Morning Tea voor de ochtend en Detox Evening Tea voor de avond. Voor extra smaak kan je nog citroen, kaneel, of gember aan de thee toevoegen.

Lees verder

HOE GEBRUIK IK DE 28 DAGEN ÖRTTE DETOX TEA?

De Örtte Detox thee Kuur biedt een eenvoudige, snelle en effectieve Detox Tea bij jouw thuis. De Örtte Detox Tea bevat effectieve ingrediënten die het lichaam op een natuurlijke wijze reinigen en je meer energie geven binnen 28 dagen.

Je maakt de Örtte Detox Tea net zoals normale thee: doe een theezakje in een kop kokend water en laat deze 5 minuten in het water zitten. Drink de Örtte Detox tea elke ochtend en ’s avonds om de dag, 28 dagen lang. De Örtte Detox Kuur bevat een speciale Morning Tea voor de ochtend en een Evening Tea voor de avond.

Om de smaak van de Detox Thee te laten variëren, kan je er kaneel, honing, citroen, of gember aan toevoegen.

WAT ONDERSCHEIDT DE 28 DAGEN DETOX THEE VAN ANDERE THEESOORTEN?

De 28 dagen Detox Thee is speciaal ontworpen als een krachtige en natuurlijke Detox thee die het lichaam ontgift en reinigt. De Örtte Detox Tea verwijdert de gif- en afvalstoffen die de stofwisseling belemmeren. Deze Örtte Detox Thee is goed voor het lichaam en de geest en kan gewichtsverlies stimuleren.

De Örtte Detox Tea kan helpen om je ideale gewicht te bereiken. De thee biedt een verbeterde stofwisseling en een verbeterde vetverbranding, wat gewichtsverlies stimuleert. Minder gif- en afvalstoffen betekent dat je lichaam meer energie overhoudt voor gezonde lichaamsbeweging. Het resultaat is een gezonde geest in een gezond lichaam.

Het is belangrijk om de Örtte Detox Tea te drinken in combinatie met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Drink de Örtte Detox thee tweemaal per dag elke ochtend en drink de avond thee om de avond, 28 dagen lang, om je lichaam te reinigen, meer energie en kracht te geven en om je ideale gewicht te bereiken.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN

De Örtte Detox Tea bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen om je vetverbranding te versnellen en meer energie te verkrijgen. De Örtte Detox Kuur heeft een krachtige en reinigende werking, waardoor je maag zich anders kan gedragen dan je gewend bent. Het wordt aanbevolen de Detox thee niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, of wanneer je borstvoeding geeft.

HOE GEBRUIK JE DE ÖRTTE TEA INFUSER BOTTLE?

De Örtte theebeker is gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen als een mooie en moderne accessoire voor op je bureau. Vul het filter tot de helft met jouw favoriete Örtte thee, zodat theeblaadjes zich gemakkelijk kunnen uitvouwen wanneer er water bijkomt. Vul vervolgens de Örtte Tea Infuser Bottle met water en geniet van jouw zelfgemaakte drank, rijk aan:

 • Mineralen
 • Vitaminen
 • Fytonutriënten
 • Antioxidanten