*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31)858 889 802 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Ortte

Verfijn je selectie

Verfijn je selectie

Categorie
Body Boutique (0) Diet-Food (13) Eco Masters (5) MaxMedix (41) MyProtein (0) Native Remedies (1) Ortte (10) Proto-Col (8)
Merk
Waardering
 
Örtte Scandinavian biedt natuurlijke producten aan voor de reiniging van het lichaam. Het assortiment van Örtte scandinavian is nu verkrijgbaar op WeightWorld.nl
Örtte Scandinavian biedt natuurlijke producten aan voor de reiniging van het lichaam. Het assortiment van Örtte scandinavian is nu verkrijgbaar op WeightWorld.nl
Weergeven als :
Sorteren Op :

Örtte Scandinavian

Dit merk is vernieuwend en staat voor natuurlijke producten en ingrediënten. Het merk is voortgekomen uit Scandinavische trends en Örtte werkt met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Natuurlijk en biologische producten zijn al jaren een trend op de Scandinavische markt waar haar producteigenschappen gebruikers van de thee en scrubs erg gewaardeerd worden.

Scandinavische producten

Het Örtte Scandinavian assortiment bestaat uit producten die therapeutische mix van ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten komen uit alle hoeken van de wereld. Zij zoekt enkel ingrediënten die organisch, natuurlijk en vrij zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen. Ook kom je in haar producten geen kleurstoffen, zoetstoffen, gehydrogeneerde vetten, bindmiddelen en vulstof tegen. Dit maakt het product zo populair.

 • Skinny Tea: bestaande uit een ochtend- en avondthee
 • Detox Tea: bestaande uit een ochtend- en avondthee
 • Skinny & Detox Thee pakketen: voordelig geprijsd en goed voor 28-daags programma
 • Accessoires: fancy, krasbestendige, glazen theeflessen
 • Gezichtsscrubs: 100% natuurlijke Teatox gezichtsscrub
 • Body scrubs tegen een droge huid: 100% natuurlijke Teatox scrub
 • Body scrubs tegen een acne huid: 100% natuurlijke Teatox scrub
 • Body scrubs tegen een sinaasappelhuid: 100% natuurlijke Teatox scrub

De organisatie

Over meer dan tien jaar is Örtte Scandinavian toegewijd om haar klanten de meest natuurlijke oplossingen aan te bieden dat gericht is op een gezonde levenstijl. Het merk zorgt ervoor om gezondheid te verbeteren. Zij gelooft dat wanneer we allemaal minder onnatuurlijke, chemische stoffen, binnenkrijgen we minder schade aanrichten in het lichaam en daardoor gezonder door het leven kunnen gaan. Stuk voor stuk zijn haar ingrediënten wereldwijd geselecteerd met als doel producten samen te stellen die gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Het merkt gebruikt nooit chemische stoffen, conserveermiddelen en onnatuurlijke toevoegingen.

Puur Natuur ☺

Puur & Natuurlijk van de hoogste kwaliteit. Dit Scandinavische merk kiest enkel voor producten van onze moeder natuur. Verwijder gifstoffen met de Örtte Thee of verzorg je huid met de Örtte Body Scrubs en gezichtsscrub. Het merk maakt het mogelijk om je lichaam te verzorgen met natuurlijke producten die bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Waar kan ik Örtte Scandinavian kopen?

Scandinavian producten worden tot op heden enkel nog online verkocht. In Europe zijn er een handje vol webshop die Örtte hebben overtuigd dat ze haar visie kunnen uitstralen. Sinds dit jaar heeft WeightWorld het assortiment ook op de haar site. Het merk heeft ervoor gezorgd dat alle webshops voorafgaand aan de lancering van nieuwe productlijnen goed geïnformeerd worden over wat de producten precies bevatten. Dit maakt ons hier op WeightWorld ook een Örtte-specialist. Dus voor vragen over deze producten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klanten service.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief