*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Proto-Col™ Pure Arginine

Geavanceerd Aminozuur

proto-col

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wil jij spiermassa opbouwen of ben je al aan het trainen om spieren zichtbaarder te maken? Proto-col Pure Arginine is dan een uitermate geschikt product. Dit natuurlijke voedingssupplement ondersteunt de spiergroei en helpt tevens bij het verbranden van lichaamsvet. Ook kan het Proto-col Pure Arginine Supplement bijdragen aan het herstel van beschadigde spieren.

 • Gluten- & lactosevrij
 • Makkelijk in te nemen capsules
 • Effectieve formule met Pure Arginine
 • Stimulering bij opbouw spiermassa*
 • Ondersteuning bij vetverbranding*
 • Kan bijdragen aan herstel van blessures
 • Geschikt voor veganisten & vegetariërs

Arginine zijn essentiële aminozuren die kunnen helpen om het lichaam sneller te verbeteren waneer je veel sport. Ben je op zoek naar een aanvulling op jouw workouts? Dan kan Proto-col Pure Arginine de oplossing zijn voor jou!

Lees verder

Type: Tabletten
Hoeveelheid: 180
Aanbevolen Hoeveelheid: 6 tabletten per dag
Duration: 30 dagen Dagen

WAT IS PROTO-COL PURE ARGININE?

Proto-col Pure Arginine is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om krachttraining op effectieve wijze te ondersteunen. Het kan normale groei en ontwikkeling van spieren stimuleren. Om optimale resultaten te behalen, adviseren we het om het Proto-col Pure Arginine Supplement te gebruiken in combinatie met een trainingsprogramma en een gezond & gevarieerd voedingspatroon. Het L-Arginine supplement kan de aanmaak van spiermassa bevorderen en lichaamsvet verminderen als het op de juiste manier genomen wordt. Tevens kan het hulp bieden bij het herstellen van je spieren wanneer je last hebt van een blessure. Kortom een ideaal supplement voor iedereen die regelmatig traint.*

Het L-arginine supplement is een essentieel aminozuur en de werkzame stof in Proto-col Pure Arginine. Het biedt onder andere de volgende kwaliteiten*:

 • Kan natuurlijke spiermassa stimuleren
 • Kan vetverbranding en bevorderen van kracht versnellen
 • Kan voorkomen dat kracht gedurende oefeningen afneemt
 • Kan helpen bij het herstel van blessures & wondgenezing
 • Kan gewichtsverlies stimuleren

WAT IS DE ROL VAN AMINOZUREN TIJDENS DE OPBOUW VAN SPIERMASSA?

Proteïnes bestaan uit ketens van aminozuren en aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnes. Een andere benaming voor proteïnen is eiwitten, die een basiscomponent van je lichaam zijn. Aminozuren stimuleren o.a. de spijsvertering en zijn onderdeel van de proteïnes die voor de opbouw van spiermassa zorgen. Een L-arginine supplement is een aminozuur welke snel door het lichaam in de bloedbaan wordt opgenomen. Hierdoor is het een krachtige bron van proteïnem. Om deze reden kiezen steeds meer atleten ervoor om hun spiergroei te bevorderen met aminozuren.

WAAROM ZOU IK EEN PROTO-COL PURE ARGININE SUPPLEMENT GEBRUIKEN

Proto-col Pure Arginine kan ervoor zorgen dat je meer spiermassa kan ontwikkelt.* Door middel van dit voedingssupplement voorzie je je lichaam van essentiële aminozuren in de vorm van L-arginine. Proto-col heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe het lichaam voedingsstoffen opneemt en spiermassa aanmaakt. Proto-col Pure Arginine bespaart je lichaam tijd en energie door het te voorzien van proteïnen, welke de bouwstenen zijn voor zichtbare spiergroei. De authentieke L-arginine aminozuren kunnen je tevens helpen bij het verlagen van je bloeddruk en het verkrijgen van een betere bloedsuikerwaarde.* Het Proto-col Pure Arginine Supplement zorgt ervoor dat je geen afname van kracht ervaart wanneer je intensief en explosief traint.

GEBRUIKSAANWIJZING VOOR PROTO-COL PURE ARGININE

Neem 3x per dag 2 tabletten met water voor de maaltijd op een lege maag. Bij voorkeur tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Proto-col Pure Arginine is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om in combinatie met een trainingsprogramma en een gezond dieet bij te dragen aan gewichtsverlies en de opbouw van spiermassa. Om de beste resultaten te behalen adviseren we het om regelmatig volgens een schema te trainen en gezond te eten.

WELKE INGREDIËNTEN BEVAT PROTO-COL PURE ARGININE?

L-Arginine Hydrochloride, Calciumcarbonaat 95%, Maltodextrine poeder, Microkristallijne cellulose, Stearinezuur, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat en Dicalciumfosfaat.

GEEN BIJWERKINGEN

Er zijn geen ongewenste bijwerkingen bekend. Wel adviseren wij het om de dagelijkse dosis van 6 tabletten niet te overschrijden. Proto-col Pure Arginine is niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven.