Selecteer Categorie

Chocolade mousse met vers fruit

Plaat van frambozen, bosbessen en mango met chocolademousse

We weten hoe moeilijk het kan zijn om een dieet te volgen als het enige waar je aan kunt denken de verleidingen van chocolade zijn. Met deze gedachten hebben we een chocolademousse-recept ontworpen waar je van kunt genieten zonder al te veel schuldgevoelens te voelen! Geniet vandaag nog van de verfrissende combinatie van fruit en chocolade

Chocolade mousse met vers fruit

Ingredienten

  • 150g pure chocolade 75%
  • 1/2 glas water
  • Verse fruit mix

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op vuur.
  2. Verwijder de chocolade van het vuur, voeg het water toe en meng goed.
  3. klop met een elektrische mixer het chocolademengsel tot het schuim gevormd is (dit duurt slechts een paar minuten).
  4. Serveer de chocolademousse met vers fruit in stukjes gesneden.
  5. De mousse kan een aantal dagen in een koelkast afgedekt worden bewaard.