Overnight Oats met Bosbessen & Cacao Recept Zonder Weegschaal
Ingrediënten voor 2:
Voor de oats:
- 2 kopjes haver
- 2 kopjes plantaardige melk (naar keuze)
- 2 eetlepels chiazaden
- 1 eetlepel bittere cacao
- 1 eetlepel ahornsiroop (of honing)
Voor de topping:
- Een handvol verse bosbessen
- 1 kopje water
- 2 eetlepels bittere cacao
Bereiding :
- Meng de haver in een kom met de melk, chiazaadjes, de lepel bittere cacao en de ahornsiroop.
- Bedek het mengsel (of plaats het in een luchtdichte pot) en bewaar het een nacht in de koelkast.
- Maak voor het serveren 's ochtends een cacaoroom door een kopje water te mengen met 2 eetlepels bittere cacao. Verander de hoeveelheid afhankelijk van de gewenste dikte.
- Verdeel het havermengsel in 2 kleine kommen en voeg dan de verse bosbessen en cacaoroom toe.
- Serveer en geniet!