Selecteer Categorie

Avocado Pesto Pasta

pasta-avocado

Ingrediënten:

  • 160g volkoren pasta
  • 1 middelgrote avocado
  • Zout
  • Peper
  • 25g walnoten
  • Een handvol raketsla
  • Sap van een halve citroen
  • 1 handvol hazelnoten

Bereiding:

  1. Kook de pasta in kokend water met zout.
  2. Ondertussen moet je de pesto bereiden door de resterende ingrediënten - behalve de hazelnoten - in een blender te mengen tot je een crème krijgt.
  3. Als de pasta klaar is, giet je hem af en voeg je hem toe aan de pesto samen met wat extra vierge olijfolie naar wens.
  4. Meng het vervolgens goed en doe het op een bord.
  5. Bak intussen de hazelnoten snel in een pan, snijd ze grof in stukken en voeg ze toe aan de pasta.
  6. Voeg zout en peper toe zoals gewenst.
  7. Genieten!

Opmerking: Maak de pesto niet te lang klaar voordat je het gebruikt, anders zal hij oxideren en bruin worden.