Selecteer Categorie

Repen van Gedroogd Fruit

Ingrediënten:

  • 200g gemengd gedroogd fruit
  • 70g honing
  • 35g pindakaas
  • 2 eetlepel Kokosnoot Olie
  • Specerijen naar smaak (optioneel, bijvoorbeeld: kaneel, nootmuskaat, gember)

Bereiding:

  1. Rooster het gedroogd fruit gedurende 30-60 seconden in een pan met antiaanbaklaag.
  2. Breng de honing samen met de pindakaas en kokosolie in een kleine steelpan aan de kook en laat 5 minuten sudderen en voeg zo nodig de gekozen specerijen toe.
  3. Giet het mengsel op de gedroogd fruit en roer snel.
  4. Doe het mengsel in een bakblik van 20x20 cm dat is bekleed met bakpapier en druk het mensel met een lepel aan.
  5. Laat het minstens één uur in de koelkast rusten en snijd het in repen.
  6. Bewaar ze in de koelkast gedurende 2 weken in een luchtdichte verpakking of in de vriezer gedurende 3 maanden.