Geld terug garantie

Activated Charcoal

2000 mg 180 Capsules | Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel

Overzicht

Actieve kool is één van 's werelds meest populaire natuurlijke ontgifters en dankzij WeightWorld is het nu verkrijgbaar in een gemakkelijk in te nemen capsulevorm. Actieve kool, samengesteld uit volledig natuurlijke bronnen, is een premium supplement ontworpen om het lichaam te helpen detoxen en ondersteuning te bieden bij het tegengaan van gasvorming, een opgeblazen gevoel en te helpen bij gewichtsbeheersing. De WeightWorld Activated Charcoal wordt verkregen uit kokosnoten en bevat geen kunstmatige additieven. Ervaar zelf de voordelen van 1000mg actieve kool per portie en ontdek wat dit supplement voor jou kan betekenen.

 • 100% puur WeightWorld Actieve Kool
 • Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel
 • Hoge dosering van 1000mg per portie
 • Helpt bij het detoxen
 • Natuurlijk verkregen uit kokosnoten
 • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of preservatieven
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Vegan
 • Bestel 1 19.99€
 • Bestel 2 35.98€ 39.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 47.97€ 59.97€ Je bespaart 20%

Wat is actieve kool?

Geactiveerde houtskool poeder die op een witte achtergrond is gegooit

Activated charcoal wordt gemaakt door een bron van koolstof, zoals hout of kokosnootschalen, te verbranden. Wanneer dit wordt gedaan, verwijdert de hoge temperatuur de zuurstof en 'activeert' de houtskool met gasachtige stoom. Dit resulteert in actieve kool, een sterk absorberende vorm van houtskool, met miljoenen kleine poriën. Deze kunnen in het lichaam zware gifstoffen en ongewenst gas vangen en binden met een gewicht tot 1000 maal hoger dan de houtskool zelf.

Als gevolg van de bindende en ontgiftende capaciteiten van actieve kool, wordt het veel gebruikt om ongewenste toxines en onzuiverheden uit het lichaam te verwijderen. Het doet dit door het proces van absorptie. Dit vindt plaats doordat de toxines zich aan de houtskool binden om vervolgens tezamen te worden weggespoeld. Omdat actieve kool zo’n grote oppervlakte heeft, is het de ideale natuurlijke manier om dit te doen doordat het een enorme hoeveelheid aan zich kan binden. Andere voordelen van dit actieve kool zijn onder andere om overmatige winderigheid na het eten te verminderen en de spijsvertering te stimuleren. Er is zelfs onderzoek gedaan naar het verband tussen actieve kool en gas in de darmen.

Ingrediënten

Actief Bestanddeel: Geactiveerd Kool Poeder (Uit Kokosnoot).

Omhulsel Capsule: Hydroxypropyl Methylcellulose.

Gebruiksaanwijzing

Tegen winderigheid neem je 3 capsules een half uur vóór een maaltijd naar keuze en vervolgens drie capsules kort na het eten, indien nodig. Afhankelijk van je behoeften kun je zowel de 3 vóór als na of alleen de 3 vóór het eten innemen. Zorg ervoor dat je ook veel water drinkt. Elke 3 capsules van dit supplement bevatten doorgaans een hoge dosering van 1000mg aan Activated Charcoal.

Advies bij het gebruik van actieve kool

Dit supplement is gemaakt met premium actieve koolpoeder en is daarom veilig te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat dit supplement niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar zodat het ook geschikt voor veganisten en vegetariërs is, is het actieve kool verkregen uit kokosnoten en is het omhulsel van de capsule gemaakt van plantaardige cellulose. Dit product is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar.

Activated Charcoal 2000 mg 180 Capsules | Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(5)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Een erg fijn supplement. Ik voel me veel beter en heb minder last van een opgeblazen gevoel.

C Cassandra
Geverifieerde aankoop

Ik slik de capsules elke dag en zit veel beter in mijn vel. Heb geen last meer van een opgeblazen gevoel en heb het idee dat de werking van mijn spijsvertering echt is verbeterd!

I Ilse
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden! Had het product snel in huis en de capsules zijn erg gemakkelijk om in te nemen. Daarnaast is de werking erg goed, heb minder last van winderigheid

K Kristel
Geverifieerde aankoop

Top product! Helpt goed om het lichaam te ontgiften.

F Fleur
Geverifieerde aankoop

Reinigt het lichaam goed. Zit veel beter in mijn vel.

R Rick
Geverifieerde aankoop

Mijn buik is veel rustiger sinds ik deze tabletten neem

J Jesse
Geverifieerde aankoop

Ik kan altijd problemen met naar de toilet gaan, maar dat gaat nu veel beter

L Luuk
Geverifieerde aankoop

Heel erg tevreden met deze tabletten

M Myrthe
Geverifieerde aankoop

Super product

S Stijn
Geverifieerde aankoop

Levering duurde helaas iets langer, dus ga nu beginnen met de tabletten

F Feya

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk