WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Geld terug garantie

Activated Charcoal

2000 mg 180 Capsules | Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel

Activated Charcoal is één van 's werelds meest populaire natuurlijke ontgifters en dankzij WeightWorld is het nu verkrijgbaar in een gemakkelijk in te nemen capsulevorm. Activated Charcoal, samengesteld uit volledig natuurlijke bronnen, is een premium supplement ontworpen om het lichaam te helpen detoxen en ondersteuning te bieden bij het tegengaan van gasvorming, een opgeblazen gevoel en te helpen bij gewichtsbeheersing.

  • 100% puur Activated Charcoal
  • Ideaal om te detoxen en tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel
  • Krachtige 1000mg sterkte per portie
  • Draagt bij aan het verminderen van overmatige flatulentie na het eten
  • Natuurlijk verkregen uit kokosnoten
  • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of preservatieven

Wij zijn er trots op dat we met dit supplement de hoogste kwaliteit bieden, dus we hebben ervoor gezorgd dat het enkel en alleen pure Activated Charcoal poeder, verkregen uit kokosnoten, bevat. Geen toegevoegde extra's zoals conserveringsmiddelen of vulstoffen. Om je het beste te bieden bestaat elke portie daarnaast uit een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid zodat je de optimale sterkte binnenkrijgt, welgeteld 1000 mg - één van de hoogst beschikbare op de markt.

  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Vegan
23.40
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is Activated Charcoal?

Geactiveerde houtskool poeder die op een witte achtergrond is gegooit

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van houtskool en denkt: Wat is er zo speciaal aan? Normale houtskool is behoorlijk saai, maar wanneer het geactiveerd wordt ... dat is waar de magie plaatsvindt. Geactiveerde houtskool wordt gemaakt door een bron van koolstof, zoals hout of kokosnootschalen, te verbranden. Wanneer dit wordt gedaan, verwijdert de hoge temperatuur de zuurstof en 'activeert' de houtskool met gasachtige stoom. Dit resulteert in Activated Charcoal, een sterk absorberende vorm van houtskool, met miljoenen kleine poriën. Deze kunnen in het lichaam zware gifstoffen en ongewenst gas vangen en binden met een gewicht tot 1000 maal hoger dan de houtskool zelf.

Als gevolg van Activated Charcoals bindende en ontgiftende capaciteiten, wordt het veel gebruikt om ongewenste toxines en onzuiverheden uit het lichaam te verwijderen. Het doet dit door het proces van adsorptie. Dit vindt plaats doordat de toxines zich aan de houtskool binden om vervolgens tezamen te worden weggespoeld. Omdat Activated Charcoal zo’n grote oppervlakte heeft, is het de ideale natuurlijke manier om dit te doen doordat het een enorme hoeveelheid aan zich kan binden. Andere interne toepassingen voor dit geweldige ingrediënt zijn onder andere om overmatige winderigheid na het eten te verminderen en de spijsvertering te ondersteunen. Er is zelfs onderzoek gedaan naar het verband tussen Activated Charcoal en gas in de darmen.

Ingrediënten

Actief Bestanddeel: Geactiveerd Kool Poeder (Uit Kokosnoot).

Omhulsel Capsule: Hydroxypropyl Methylcellulose.

Gebruiksaanwijzing

Tegen winderigheid neem je 3 capsules een half uur vóór een maaltijd naar keuze en vervolgens drie capsules kort na het eten, indien nodig. Afhankelijk van je behoeften kun je zowel de 3 vóór als na of alleen de 3 vóór het eten innemen. Zorg ervoor dat je ook veel water drinkt. Elke 3 capsules van dit supplement bevatten doorgaans een krachtige 1000mg sterkte van Activated Charcoal.

Advies bij het gebruik van Activated Charcoal

Dit supplement is gemaakt met premium Activated Charcoal poeder en dus veilig in gebruik. Om ervoor te zorgen dat dit supplement niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar zodat het ook geschikt voor veganisten en vegetariërs is, is het Activated Charcoal poeder verkregen uit kokosnoten en is het omhulsel van de capsule gemaakt van plantaardige cellulose. Dit product is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Lees meer
Activated Charcoal 2000 mg 180 Capsules | Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

73.33% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Een erg fijn supplement. Ik voel me veel beter en heb minder last van een opgeblazen gevoel.

C Cassandra
Geverifieerde aankoop

Ik slik de capsules elke dag en zit veel beter in mijn vel. Heb geen last meer van een opgeblazen gevoel en heb het idee dat de werking van mijn spijsvertering echt is verbeterd!

I Ilse
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden! Had het product snel in huis en de capsules zijn erg gemakkelijk om in te nemen. Daarnaast is de werking erg goed, heb minder last van winderigheid

K Kristel
Geverifieerde aankoop

Top product! Helpt goed om het lichaam te ontgiften.

F Fleur
Geverifieerde aankoop

Reinigt het lichaam goed. Zit veel beter in mijn vel.

R Rick
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten