Activated Charcoal

2000 mg 180 Capsules | Tegen gasvorming en een opgeblazen gevoel

Overzicht

  • 100% pure actieve kool
  • Draagt bij tot de vermindering van excessieve winderigheid na het eten
  • Hoge dosering van 2000 mg per portie
  • NatuNatuurlijk verkregen uit de schors van eucalyptus en acacia nilotica
  • Laboratorium gecontroleerd op onzuiverheden

Actieve kool, ook wel detox kool of activated charcoal genoemd, bindt gemakkelijk stoffen aan zich en wordt gebruikt voor een reeks verschillende doeleinden. Actieve kool draagt bij tot de vermindering van excessieve flatulentie na het eten. WeightWorld Activated Charcoal wordt verkregen uit de schors van de eucalyptus- en acacia nilotica-bomen en bevat geen kunstmatige toevoegingen.

  • Geld terug garantie
  • GMP
  • Vegan
  • Glutenvrij

Wat is actieve kool?

Activated charcoal wordt gemaakt door een bron van koolstof, zoals hout of kokosnootschalen, te verbranden. Wanneer dit wordt gedaan, verwijdert de hoge temperatuur de zuurstof en 'activeert' de houtskool met gasachtige stoom. Dit resulteert in actieve kool, een sterk absorberende vorm van houtskool, met miljoenen kleine poriën. Deze kunnen in het lichaam zware gifstoffen en ongewenst gas vangen en binden met een gewicht tot 1000 maal hoger dan de houtskool zelf. Actieve kool draagt bij tot de vermindering van excessieve winderigheid na het eten.

Capsules met actieve houtskool

WeightWorld heeft een veilige en natuurlijke formule ontwikkeld met actieve houtskool verkregen uit de schors van eucalyptus- en acacia nilotica-bomen. Het gebruik van deze capsules met actieve houtskool kan een effectieve oplossing zijn om excessieve winderigheid na het eten tegen te gaan. Dit geactiveerde houtskool supplement bevat 180 capsules, voldoende voor een maand, met een dagelijkse dosering van 2000 mg.

Ingrediënten

Geactiveerde houtskoolpoeder (bron: schors van eucalyptus en acacia nilotica), plantaardige capsule: hypromellose (HPMC).

Gebruiksaanwijzing

Neem 3 capsules een half uur vóór een maaltijd en vervolgens drie capsules kort na het eten, indien nodig. Het gunstige effect van actieve kool wordt verkregen door het innemen van 1 gram ten minste 30 minuten vóór en 1 gram kort na de maaltijd. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt.

Advies

Niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar. Controleer altijd de ingrediënten alvorens een supplement te gebruiken.

Waar komt de actieve houtskool vandaan?

De actieve kool die gebruikt is in deze capsules komt van de schors van eucalyptus en acacia nilotica. Deze twee plantensoorten leveren de grondstoffen voor de productie van actieve houtskool. Door het verhitten van de schors van eucalyptus- en acacia nilotica-bomen in een omgeving met weinig zuurstof, wordt de actieve houtskool gevormd.

Wanneer moet ik capsules met actieve houtskool innemen?

We raden aan om 3 capsules een half uur voor een maaltijd in te nemen. Als het nodig is, kunnen er ook 3 capsules kort na het eten worden ingenomen. De gunstige effecten van actieve kool kunnen worden ervaren door minimaal één gram ervan ten minste 30 minuten vóór en één gram kort na de maaltijd in te nemen. Vergeet niet voldoende water te drinken.

Heeft het slikken van deze capsules met actieve kool bijwerkingen?

Het slikken van de capsules met actieve kool van WeightWorld heeft geen bekende bijwerkingen. Daarnaast zijn de capsules vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen of preservatieven.

Hoe lang gaat een verpakking met capsules met actieve kool mee?

Een pot met 180 capsules voorziet in een voorraad voor een periode van 1 maand bij de aanbevolen dagelijkse inname van 6 capsules.

Zijn deze capsules van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

De capsules met actieve kool zijn vrij van allergenen en gluten. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet.

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(11)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(2)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

84.76% Gebaseerd op 20 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Snel en netjes bezorgd, goed product, zou het zeker aanraden

J Joke G
Geverifieerde aankoop

Perfect product, puur, geen nare vulstoffen en andere rommel die er niet in thuishoren. Goede kwaliteit!

C Cindie
Geverifieerde aankoop

Merk niet elke dag dit werkt

R Roos
Geverifieerde aankoop

Zeer goed product

C Cindie
Geverifieerde aankoop

Een erg fijn supplement. Ik voel me veel beter en heb minder last van een opgeblazen gevoel.

C Cassandra
Geverifieerde aankoop

Ik slik de capsules elke dag en zit veel beter in mijn vel. Heb geen last meer van een opgeblazen gevoel en heb het idee dat de werking van mijn spijsvertering echt is verbeterd!

I Ilse
Geverifieerde aankoop

Erg tevreden! Had het product snel in huis en de capsules zijn erg gemakkelijk om in te nemen. Daarnaast is de werking erg goed, heb minder last van winderigheid

K Kristel
Geverifieerde aankoop

Top product! Helpt goed om het lichaam te ontgiften.

F Fleur
Geverifieerde aankoop

Reinigt het lichaam goed. Zit veel beter in mijn vel.

R Rick
Geverifieerde aankoop

Mijn buik is veel rustiger sinds ik deze tabletten neem

J Jesse

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk