Krill Olie

500 mg 120 Softgels | Pure & Duurzame Omega-3

Overzicht

Antarctische Krillolie is een bron van Omega-3 dat sterker is dan de normale visolie! Antarctische Krillolie is natuurlijk en vrij van chemicaliën, en het draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk, hersenfuncties en een hormoonbalans dat belangrijk is voor je huid en gewrichten. Iedereen die een gezonde levensstijl wil starten of stimuleren, heeft baat bij tweemaal de gebruikelijke portie, een krachtige 1000 mg!

 • Krachtig Omega 3 Supplement
 • EPA & DHA voor hersenfuncties & bloeddruk
 • Goed voor je huid & gewrichten
 • Pure & Duurzame Antarctische Krillolie
 • Gluten- en zuivelvrij
 • 120 Softgels voor een voorraad van 2 maanden
 • GMP
 • Glutenvrij

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Krillolie vs Visolie

Het mag misschien lijken dat deze bronnen aan olie gelijkwaardig zijn, maar in de realiteit ligt dat anders. In tegenstelling tot visolie, vermijdt Antarctische Krillolie bijvoorbeeld metaalverontreinigingen en is het duurzaam afkomstig uit de schoonste oceaan ter wereld. Daarom beschouwen we het als de schoonste en tevens puurste bron van omega-3.

Kenmerk Krillolie Visolie
Antioxidant-niveaus Natuurlijk voorkomende antioxidanten zoals astaxanthine, vitamine A en vitamine E. Zwakke / weinig antioxiderende bescherming.
Absorptie EPA en DHA binden zich aan fosfolipiden, wat zorgt voor een betere absorptie en biologische beschikbaarheid. Verwijdering van verontreinigingen zoals kwik verandert van vorm, waardoor het veel minder opneembaar is.
Puurheid Afkomstig uit de Antarctische Oceaan, vrij van vervuiling en visserij- of scheepvaartroutes. Krill bevindt zich ook onderaan de voedselketen en dat beschermt ze tegen besmetting. Blootgesteld aan soorten die besmet zijn met gevaarlijke zware metalen zoals kwik.
(Ongewenste) bijwerkingen Gemakkelijke spijsvertering (zonder visboeren)! Moeilijker te verwerken en kan stinkende boeren veroorzaken.

Voordelen van Krillolie

Er zijn diverse voordelen voor het introduceren van Krill Oil in je routine, waarvan vele niet te halen zijn uit gewone visolie. We noem er een aantal:

 • Omega 3 helpt de normale cardiovasculaire en cognitieve functie te behouden.
 • Bevat choline, dat in verband is gebracht met cognitieve prestaties en ook een rol speelt bij je metabolisme.
 • Pure krillolie is van nature rijk aan astaxanthine, vitamine A en vitamine E.
 • Astaxanthine is belangrijk voor je gezichtsvermogen, huid en hart.
 • EPA & DHA dragen bij aan de regulering van een normale bloeddruk.
 • Omega-3-vetzuren zijn ook in verband gebracht met een verbeterde respons tijdens intensieve trainingen en voor het aanpakken je cholesterol
 • Heeft potentiële PMS-verlichtende kenmerken voor normale symptomen.

Hoe Moet Je Dit Supplement Innemen?

Om Antarctische Krillolie van WeightWorld in te nemen, slik je tweemaal (2 in totaal op een dag) per dag één softgel in voor een maaltijd met een glas water. De meeste gebruikers zien de beste resultaten na 6 maanden consumptie (dus om je te helpen het meeste uit het supplement te halen, hebben we je 20% korting gegeven op de aankoop van 3 potjes)! Antarctische Krillolie is volledig natuurlijk; er zijn geen bijwerkingen bekend, maar neem ze niet in als je een allergie voor schaaldieren hebt. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, raadpleeg dan voor gebruik eerst een arts. Ze zijn niet bedoeld voor personen onder de achttien jaar.

Ingrediënten

Antarctische krillolie, Het verstrekken van: Mariene fosfolipiden, Omega 3 vetzuren waarvan DHA en EPA, Astaxanthine, Choline, Capsule: gelatine, sorbitol, glycerol en water

Allergie-advies - Bevat schaaldieren

*Het gunstige effect van EPA en DHA op het behouden van een normale bloeddruk wordt ervaren bij een dagelijkse inname van 3g, en op het behoud van normale triglycerideniveaus met een dagelijkse inname van 2g, aan EPA en DHA. Het gunstige effect van DHA op het behoud van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg. Het wordt niet aangeraden om de dagelijkse inname van 5g EPA en DHA samen te overschrijden.

Krill Olie 500 mg 120 Softgels | Pure & Duurzame Omega-3

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(2)
3 Stars
(1)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

83.64% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Makkelijk en fijn product

K Krista
Geverifieerde aankoop

Voel me beter sinds ik dit gebruik. Verder ook snelle levering

H Huberto
Geverifieerde aankoop

Voel me fitter, alleen te laat geleverd.

M Menno
Geverifieerde aankoop

Goed product! Beveel het echt iedereen aan

L Liza
Geverifieerde aankoop

Ik vind dat ze een mooie kleur hebben ze zijn erg mooi ook makkelijker te nemen dan tabletten

V Veronica
Geverifieerde aankoop

Ik ben er erg blij mee en merk vaak dat dit soort dingen een vreselijke visachtige nasmaak hebben, wat me er meestal van weerhoudt. Ik las hierover dat het geen visachtige nasmaak of geur heeft en dat is niet gelogen !!!

S Suzie
Geverifieerde aankoop

Nooit van gehoord voordat ik op zoek ging naar omega 3-supplementen in het algemeen. Ik kwam het op deze site tegen en na meer te hebben gelezen, overtuigde het me meer dan de anderen. Ik gebruik het nu een paar weken en ik voel een verschil.

R Rita
Geverifieerde aankoop

Mijn favoriete omega 3 ik zit al aan m'n vierde pak

O Olivier
Geverifieerde aankoop

Perfect product voor mij

W Wendy
Geverifieerde aankoop

Twee duimen omhoog!

Y Yetty

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk