Betalingsmethoden

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, accepteren we veel verschillende betalingsmethoden. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de facturatie op duidelijke wijze gebeurt, welke methode je ook kiest. Op de factuur of afschriften zie je daarom "www.weightworld.nl" staan. We garanderen al meer dan 10 jaar de veiligheid van de betalingen van onze klanten. Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie over specifieke betaalmethoden.

Creditcard

We accepteren alle soorten creditcards: Visa, Maestro, MasterCard, American Express en meer. Reken af in een veilige omgeving met jouw creditcard. Je ontvangt van ons een betalingsbevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending.

PayPal

Paypal is een veelgebruikte veilige online betaaloplossing. Via Paypal kan je betalen met creditcard of via je Paypal rekening. Je betaald direct. Je ontvangt van ons een betalingsbevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending.

Bankoverschrijving

Indien je kiest voor een bankoverschrijving, heb je de volgende gegevens nodig:

Naam begunstigde:
Comfort Click Ltd

Bank:
Deutsche Bank

Adresgegevens bank:
Ollenhauerstraße 3, Kurt-Schumacher Platz, 13403, Berlin

IBAN
DE77 1007 0124 0104 0989 00

Bank Swift/Swift/BIC code
DEUTDEDB101

Referentie

Gelieve in het referentieveld het WeightWorld bestellingsnummer in te vullen. Wanneer je geen bestellingsnummer vermeldt, zal het proces bij onze administratie langer duren.

Veilig winkelen

Vanaf dag één heeft niets een hogere prioriteit voor ons dan ervoor te zorgen dat je kunt bestellen met een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens. We gebruiken alleen Verisign veiligheidsencryptie technologie en we slaan je kaartgegevens nooit op. Dit betekent dat we ons houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en we verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. Dat beloven we.

Klarna

Klarna is de meest gebruikte betaalmethode om achteraf te betalen. Door gebruik te maken van Klarna kan je snel en eenvoudig afrekenen. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending. Je betaald binnen 14 dagen het volledige bedrag.

Apple Pay

Gebruik je een Apple apparaat en heb je Apple Pay geactiveerd? Dan kun je veilig en snel betalen met deze optie in de eerste stap van het afrekenproces.