WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Betalingsmethoden

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, accepteren we veel verschillende betalingsmethoden. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de facturatie op duidelijke wijze gebeurt, welke methode je ook kiest. Op de factuur of afschriften zie je daarom "www.weightworld.nl" staan. We garanderen al meer dan 10 jaar de veiligheid van de betalingen van onze klanten. Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie over specifieke betaalmethoden.

Creditcard

We accepteren alle soorten creditcards en betaalpassen; Visa, Maestro, MasterCard, en betaalpassen van bijna alle banken. Om vertrouwelijkheid te garanderen, zie je ons op je afschriften terug als 'www.WeightWorld.nl', en niet als WeightWorld.

American Express

American Express is een populaire betalingsmethode en in tegenstelling tot veel andere webshops, accepteren we deze wel bij WeightWorld.

PayPal

PayPal is een veilige en snelle manier om online betalingen te doen. Het voordeel van PayPal is dat je niet telkens je betalingsgegevens in hoeft te vullen, omdat deze al in een veilige omgeving opgeslagen zijn.

Bankoverschrijving

Een bankoverschrijving is een gemakkelijke manier om geld over te maken. Als jouw bank de mogelijkheid biedt om telefonisch of online te bankieren, kan je het bedrag naar een andere rekening overmaken. Alles je wat nodig hebt zijn de accountgegevens van de persoon/het bedrijf waaraan je betaald. Het is een snelle en veilige manier om de betaling af te ronden.

Hoe werkt een bankoverschrijving?

Om geld over te maken naar WeightWorld heb je de volgende informatie nodig:

Naam van de begunstigde (waar je het geld naar toe stuurt)
Comfort Click Ltd (dit is de naam van ons moederbedrijf)

De bank die Comfort Click Ltd gebruikt is:
Deutsche Bank

De adresgegevens van de bank die Comfort Click gebruikt zijn:
Ollenhauerstraße 3, Kurt-Schumacher Platz, 13403, Berlin

IBAN Number van Comfort Click
DE77 1007 0124 0104 0989 00

Bank Swift/BIC code
DEUTDEDB101

Referentie

Gelieve in het referentieveld het WeightWorld bestellingsnummer in te vullen. Wanneer je geen bestellingsnummer vermeldt, zal het proces bij onze administratie langer duren.

Veilig winkelen

Vanaf dag één heeft niets een hogere prioriteit voor ons dan ervoor te zorgen dat je kunt bestellen met een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens. We gebruiken alleen Verisign veiligheidsencryptie technologie en we slaan je kaartgegevens nooit op. Dit betekent dat we ons houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en we verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. Dat beloven we.

Achteraf Betalen

Eenvoudig en snel bestellen om pas achteraf te betalen? Dit is mogelijk dankzij de betaaloptie Klarna Afterpay. Plaats jouw producten in het winkelmandje en deze optie komt automatisch tevoorschijn in de check-out. Het is een van onze populairste betaalmethode zonder risico's.

iDEAL

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen. Het is bijzonder snel en gemakkelijk te gebruiken. Tijdens het bestelproces op onze website kies je voor de iDeal betaaloptie. Wanneer je vervolgens jouw bank selecteert, kom je direct in de vertrouwde, beveiligde betaalomgeving van jouw bank terecht. Vul je gegevens in en rond de betaling af. De betaling wordt direct van je rekening afgeschreven. Hierna kom je automatisch weer op de website van WeightWorld terecht. Je ontvangt van ons een betalingsbevestiging per e-mail en je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending.