maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00


Bio Amla Poeder

200 g Poeder | Biologisch Hart en Immuniteit Supplement

Bio Amla Poeder is een biologisch samengesteld poeder supplement dat is ontwikkeld om jouw persoonlijke welzijn te verbeteren. Van Amla is bekend dat het ongelofelijk veel vitamine C bevat waardoor het voor het ondersteunen van de immuniteit en het hart, maar ook voor elementen die verband houden met gewichtsbeheersing, spijsvertering en zelfs gezond haar. Onze formulering is ook volledig veganistisch en vegetarisch vriendelijk.

  • Gericht op immuniteit en hart
  • Ideaal voor het haar en gewichtsbeheersing
  • Krachtige bron van vitamine C
  • Gemaakt van de beste biologische Amla
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Hoogste kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken poeder
  • Ayurvedisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch
22.30
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is Amla?

Ook bekend als exotische Emblica Officinalis en Indiase kruisbes, is Amla een voedzame vrucht die absoluut barst van natuurlijke lichaamseigen voordelen in een overvloed aan vormen, namelijk voor hart en vitaliteit. Dit natuurlijke aanvullende ingrediënt wordt vaak gebruikt als een middel om de natuurlijke immuniteit te versterken, wat ongelooflijk belangrijk is voor vitaliteit in heel je lichaam. De voordelen van Amla-bessen zijn vaak gekoppeld aan de ongelooflijk hoge concentratie van vitamine C, een essentiële vitamine om in een gezond dieet te verwerken.

Waarom gebruikt men Amla supplementen

Amla supplementen, zoals Amla capsules, hebben om de meest uiteenlopende redenen een beroemde historische toepassing. Ze komen veel voor in de Ayurvedische geneeskunde, een oude medische praktijk die zijn oorsprong vindt in Indië. Amla wordt vaak gebruikt om de gezondheid van het hart en ook de algehele immuniteit aan te pakken, maar Amla Oliën zijn ook gebruikt voor het haar en de hoofdhuid. Veel mensen die haaruitval willen bestrijden, hebben zich tot de beschermende eigenschappen van Amla gewend om immuniteits- en vitaliteit ondersteuning te zien die zowel van binnen als van buiten werkt.

Verpakking bio amla poeder met rondom een cirkel voordelen en eigenschappen zoals ondersteunt hart en revitaliseert haar

De kracht van Bio Amla Poeder

Deze formulering van Amla is ontworpen om jouw dieet te ondersteunen en een geheel nieuwe laag van welzijn aan jouw leven toe te voegen die je niet alleen via een dieet en lichaamsbeweging zult krijgen. Amla is een veelbelovend ingrediënt dat een diepgaande implicatie heeft voor het versterken van de natuurlijke afweer van je lichaam, het ondersteunen van het hart en de rest van het lichaam daarbuiten.

Tekening van twee handen die een hart in de lucht houden
Hart

Het handhaven van de gezondheid van het hart is de beste plaats om te beginnen als het gaat om het verhogen van jouw algehele welzijn. Amla is in verband gebracht met LDL-cholesterol (slecht cholesterol) -niveaus in het bloed. Dit is een belangrijke factor in de algemene toestand van het hart, omdat een ophoping van cholesterol in de bloedvaten anders verdere complicaties voor het hart en een stijging van de bloeddruk kan veroorzaken.

Tekening van een groen met wit schild dat staat voor bescherming
Bescherming

Wat Amla zo krachtig maakt, is de ongelooflijk hoge concentratie van vitamine C. Deze actieve micronutrient draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme voor de spijsvertering, maar richt zich ook op vitaliteit. Met name is bekend dat vitamine C bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Het op deze manier versterken van je lichaamsbescherming is essentieel om vrije radicalen op een afstand te houden.

Livelli di zucchero
Suiker niveaus

Afgezien van het helpen met de beschermende systemen van je lichaam, kan Bio Amla ook het ideale hulpmiddel zijn voor gewichtsbeheer, omdat er talloze onderzoeken zijn geweest die Amla met bloedsuiker niveaus hebben verbonden. Dergelijke niveaus hebben een diepgaande implicatie voor het doel van gewichtsbeheersing, omdat bloedsuiker vaak door het lichaam wordt omgezet in vet wanneer het een hoog niveau in het bloed bereikt.

Ingrediënten

Biologisch Poedervormige Alma bessen

Gebruiksaanwijzing

Om Bio Amla Poeder te consumeren, meng je dagelijks 5 gram (theelepel-vol)l met je favoriete melk, smoothie, yoghurt of sap. Voor het mengen met voedsel, kun je de poeder toevoegen aan ontbijtgranen, desserts of salades. Elke pak bevat 200 gram, dus je moet 40 porties innemen. Er zit geen lepel in het pakket.

Advies bij het gebruik van Bio Amla Poeder

Houd er rekening mee dat dit supplement bedoeld is om te worden genomen in combinatie met een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten. Dit supplement is geschikt voor gebruik door veganisten en vegetariërs, maar controleer altijd de volledige ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt.

Lees meer
Bio Amla Poeder 200 g Poeder | Biologisch Hart en Immuniteit Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(5)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

83.33% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Zeker aan te bevelen.

R Ralf
Geverifieerde aankoop

Ik heb een slechte immuunsysteem, dus ik dacht ik probeer eens een keer wat anders. Tot nu toe ben ik nog niet deze herfst ziek geworden!!

J Jeroen
Geverifieerde aankoop

De poeder is zo makkelijk om in te nemen.

L Luuk
Geverifieerde aankoop

Dit is het eerste wat ik gebruik elke dag, zo makkelijk

F Fleur
Geverifieerde aankoop

Dit product heeft mij zo erg geholpen. Ik beveel het zeker aan, ik voel me nu veel gezonder!

M Maddie
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten