Bio Haritaki Poeder

200 g Poeder | Vitaliteit, Geest en Spijsvertering Ondersteuning

Overzicht

Bio Haritaki Poeder van WeightWorld is een natuurlijk, krachtig supplement dat beschermende en ontgiftende eigenschappen biedt. Hierdoor kan het bijdragen aan jouw vitaliteit en welzijn. WeightWorld Haritaki Poeder is biologisch en wordt geleverd in een poedervorm die gemakkelijk geïntegreerd kan worden in jouw dagelijkse routine. WeightWorld Bio Haritaki Poeder is geschikt voor vegetariërs en veganisten, waardoor het geschikt is voor alle diëten.

  • Ideaal om je lichaam en geest te ondersteunen
  • Gemaakt van het beste fruit van Haritaki
  • Biologisch geproduceerd
  • Kan de spijsvertering stimuleren
  • Eenvoudig te consumeren
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Ayurvedisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.


Terminalia Chebula Fruit, andere naam voor Haritaki , de exotische Zuid-Aziatische struik

Wat is Haritaki?

Haritaki is een exotische Zuid-Aziatische struik die de functionaliteit en gezondheid van je hersenen, spijsverteringsstelsel en immuunsysteem kan ondersteunen. Haritaki werd vroeger al gebruikt door professionals om ziekte en onwelzijn aan te pakken met behulp van sterke kruiden. Tot op de dag van vandaag is Haritaki nog steeds populair om de gezondheidsvoordelen en Haritaki-supplementen zoals Haritaki capsules zijn erg gewild.

Waarom WeightWorld Bio Haritaki Poeder gebruiken?

De natuurlijke ingrediënten waarvan het biologische Haritaki kruidensupplement van WeightWorld gemaakt is kunnen bijdragen aan jouw gezondheid en vitaliteit. Haritaki is een zeer sterke allrounder voor gezondheidssupplementen en kan je vitaliteit en gezondheid ondersteunen.

Spijsverteringsysteem
Spijsverteringsysteem

Het spijsverteringskanaal draagt bij aan de ontgifting van je lichaam. Het hebben van een functionele en gezonde spijsvertering is erg belangrijk als het gaat om jouw algehele gezondheid. Haritaki staat bekend om zijn opschoon- en reinigende eigenschappen die ideaal kunnen zijn om spijsverteringsongemakken te verhelpen en de balans in jouw systemen te herstellen.

Bescherming
Bescherming

De pure, biologische Haritaki kan ook bijdragen aan een functioneel immuunsysteem. Een defect immuunsysteem vormt een groot probleem voor jouw gezondheid. Daarbij kunnen stress en spanningen van het moderne leven het immuunsysteem van je lichaam aantasten waardoor je meer risico loopt. De natuurlijke voordelen van Haritaki zijn gericht op het versterken van jouw immuunsysteem, het stimuleren van je vitaliteit en kunnen er ook voor zorgen dat jij je rustiger voelt.

Geest Welzijn
Welzijn van de geest

De voordelen van Haritaki reiken verder dan alleen je lichaam. Het kan ook bijdragen aan de gezondheid van je geest. Haritaki heeft verzachtende en kalmerende eigenschappen die de gezondheid van de geest kunnen stimuleren in tijden van stress. Het hebben van een kalme geest brengt veel voordelen met zich mee die zichtbaar kunnen worden in de rest van het lichaam.

Ingrediënten

Biologisch Haritaki Haritaki-fruit-719700268

Gebruiksaanwijzing

Gebruik elke dag 1 gram en meng dit met water. De optimale portie Haritaki per dag is vijf gram. Begin met één gram per dag en verhoog de dagelijkse porties per week tot vijf gram per dag bereikt is.

Advies bij het gebruik van Bio Haritaki Poeder

Haritaki supplementen zijn ontworpen als aanvulling op een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging en mogen niet onafhankelijk van beide worden geconsumeerd als supplement voor maaltijdvervanging. WeightWorld Bio Haritaki Poeder is geschikt voor veganisten en vegetariërs, maar vergeet niet om altijd de volledige ingrediëntenlijst te raadplegen als je specifieke allergieën hebt.

Bio Haritaki Poeder 200 g Poeder | Vitaliteit, Geest en Spijsvertering Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(10)
4 Stars
(4)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

88.00% Gebaseerd op 14 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed produckt

S Sebastiaan T
Geverifieerde aankoop

Product werkt volgens verwachting , beste is niet direct met volle hoeveelheden te starten als men dit nooit eerder gebruikt heeft , de smaak is sowieso al enorm wennen omdat zo ontzettend bitter is . Beste ervaring met haritaki voor ons is om s'avonds voor slapen in te nemen , ondanks aanbevelingen om de poeder eerst in mond te nemen en dan water erna , gaat voor mij toch wat beter door gewenste hoeveelheid in glas te doen en dan 1/3 water erbij en met kleine cocktail mixer vermengen ,opdrinken en gelijk met lauw water achtergebleven haritaki in de mond wegspoelen , water zal gewoon zoet smaken na bittere smaak van de haritaki . Tanden poetsen geeft ook goede resultaat voor tandvlees en tegen gaatjes aangezien anti bacteriëel en natuurlijk product is . Zorgt voor juiste darmflora en zuivering van lichaam , hersteld alle onbalans in uw lichaam , kan zijn dat u in begin sneller geïrriteerd of energiek bent van de haritaki . Combinatie van haritaki met alcohol is geen aanrader , werkt averechts dit duo . Hiervan wordt u andere dag nog ellendiger . Hoop dat mijn ervaringen enige hulp mogen zijn voor degene die haritaki wensen te gebruiken . Succes Rosalía

R Rosalia Y
Geverifieerde aankoop

Dit is goed.

N N R
Geverifieerde aankoop

Top-Quality

S Sara
Geverifieerde aankoop

Uitstekend

. ..
Geverifieerde aankoop

This product qulatey wise ok

M Mohammad M
Geverifieerde aankoop

I am very happy with weightworld. In search of Haritaki powder I came across site. I am grateful to you. Haritaki is simply a power supplement. I've been using for about a month now. Within 2 weeks I felt different. Much more energetic, I no longer suffer from fatigue and drowsiness. Just more energetic! For anyone who wants to try Haritaki do it. The taste takes some getting used to. But anything that tastes good is simply unhealthy. I will definitely stock up again soon. Shipping is also great, fast. Yes, I have nothing to criticize. Very happy with you.

H Helga
Geverifieerde aankoop

Echt krachtige poeder. Helpt me zeker goed!

M Mark
Geverifieerde aankoop

Geweldig product! Ik kan er niet meer zonder mee.

Y Yasmine
Geverifieerde aankoop

Ik neem dit product voor twee redenen, namelijk omdat mijn buik vaak pijn doet en ik wil graag rust in mijn hoofd. Dit product helpt me voor beide.

M Milo
Geverifieerde aankoop

Ik heb een erg drukke baan en dit product zorgt dat ik meer rust heb.

P Patricia
Geverifieerde aankoop

In het begin twijfelde ik heel erg over gezondheidssupplementen, maar de Haritaki poeder heeft me echt geholpen.

J James
Geverifieerde aankoop

Voel me veel rustiger in mijn hoofd sinds ik de poeder nem

K Kevin
Geverifieerde aankoop

makkelijk product om elke ochtend te nemen

M Maud

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk