WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Bio Haritaki Poeder

200 g Poeder | Vitaliteit, Geest en Spijsvertering Ondersteuning

Bio Haritaki Poeder van WeightWorld is een natuurlijk, krachtig poeder supplement dat een beroep doet op de voordelen van de beste Haritaki vrucht, een exotisch ingrediënt dat beschermende en ontgiftende eigenschappen biedt. Hierdoor is het ideaal voor het richten op meerdere regio's van vitaliteit en welzijn, zoals de spijsvertering en de geest. Onze vorm van Haritaki is uitsluitend biologisch en wordt geleverd in een poedervorm die naadloos kan worden gemengd in zowel water als jouw dagelijkse welzijn routine. Bio Haritaki Poeder is ook veganistisch en vegetarisch-vriendelijk, waardoor het uitstekend geschikt is voor alle diëten.

  • Ideaal om lichaam en geest te ondersteunen
  • Gemaakt van het beste fruit van Haritaki
  • Biologisch geproduceerd
  • Helpt de spijsvertering
  • Eenvoudig te beheren poeder
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Ayurvedisch
  • Vegan
  • Biologisch
  • Vegetarisch
15.38
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Terminalia Chebula Fruit, andere naam voor Haritaki , de exotische Zuid-Aziatische struik

Wat is Haritaki?

Wetenschappelijk ook wel bekend als de Terminalia Chebula Fruit, Haritaki is een exotische Zuid-Aziatische struik die een lange geschiedenis heeft van gebruik door inheemse bevolkingsgroepen en daarbuiten met het doel de kracht van de hersenen, het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem te ondersteunen. Haritaki is van oudsher relevant in de gezondheidszorg, waar het werd gebruikt door professionals in de Ayurvedische traditie, een oude zorgpraktijk bedoeld om ziekte en onwelzijn aan te pakken met behulp van sterke kruiden ingrediënten. Tot op de dag van vandaag is Haritaki nog steeds beroemd om zijn aantal gezondheidsvoordelen en Haritaki-supplementen zoals Haritaki-capsules zijn erg populair.

Waarom Bio Haritaki Poeder gebruiken?

Dit product is een zuiver geformuleerd, biologisch Haritaki-kruidensupplement dat verschillende componenten van vitaliteit en immuniteit behandelt om jouw algehele welzijn te verbeteren. Haritaki is in essentie een zeer sterke all-rounder voor gezondheidssupplementen en spreekt lichaamseigen voordelen op een holistische manier aan.

Spijsverteringsysteem
Spijsverteringsysteem

Het spijsverteringskanaal, hoewel vaak geassocieerd met de afbraak van voedsel, is een van de aandachtspunten van ontgifting. Het hebben van een duidelijke en gezonde spijsvertering is een van de essentiële stappen die je kunt nemen om een groter zelfcomfort te bereiken. Haritaki staat bekend om zijn opschoon- en reinigende eigenschappen die geweldig kunnen zijn om spijsverteringsongemakken aan te pakken en het evenwicht in jouw systemen te herstellen door ongewenste toxines op te geven.

Bescherming
Bescherming

De pure, biologische Haritaki in Bio Haritaki Poeder richt zich ook op de natuurlijke afweer van jouw lichaam. Uiteindelijk, ongeacht de frequentie van ziekte, vormt dit probleem de grootste bedreiging voor jouw dagelijkse levensonderhoud. Daarbij kunnen de stress en spanningen van het moderne leven vaak de afweer van je lichaam aantasten waardoor je meer risico loopt. De natuurlijke voordelen van Haritaki zijn gericht op het versterken van deze afweer, het verbeteren van je vitaliteit en ervoor zorgen dat je je over het algemeen beter voelt en beter toegerust om de hindernissen van het leven tegemoet te treden.

Geest Welzijn
Geest Welzijn

De kracht van Haritaki wordt niet alleen door het lichaam gevoeld, je geest is even belangrijk om je algehele gezondheid en geluk te behouden. Haritaki heeft verzachtende en kalmerende eigenschappen die geschikt zijn om te richten op het stimuleren van lichaam en geest tijdens perioden van druk. In de antieke geschiedenis was Haritaki ook het voedsel bij uitstek voor meerdere religieuze stammen die op zoek zijn naar verlichting. Het hebben van een kalmerende geest heeft een hele reeks voordelen die zichtbaar zijn in de rest van het lichaam.

Ingrediënten

Organisch Haritaki Fruit

Gebruiksaanwijzing

Om Bio Haritaki Poeder te consumeren, gebruik je elke dag 1 gram. Dit moet met water worden gemengd en vervolgens worden gedronken. De optimale portie Haritaki per dag is vijf gram. De bedoeling is om met één gram te beginnen en het serveren over een paar weken geleidelijk te verhogen.

Advies bij het gebruik van Bio Haritaki Poeder

Haritaki supplementen zijn ontworpen als aanvulling op een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging en mogen niet onafhankelijk van beide worden geconsumeerd als supplement voor maaltijdvervanging. Bio Haritaki Poeder is geschikt voor consumptie door zowel veganisten als vegetariërs, maar vergeet niet om altijd de volledige ingrediëntenlijst te raadplegen als je specifieke allergieën hebt.

Lees meer
Bio Haritaki Poeder 200 g Poeder | Vitaliteit, Geest en Spijsvertering Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(8)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

88.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed produckt

S Sebastiaan T
Geverifieerde aankoop

Product werkt volgens verwachting , beste is niet direct met volle hoeveelheden te starten als men dit nooit eerder gebruikt heeft , de smaak is sowieso al enorm wennen omdat zo ontzettend bitter is . Beste ervaring met haritaki voor ons is om s'avonds voor slapen in te nemen , ondanks aanbevelingen om de poeder eerst in mond te nemen en dan water erna , gaat voor mij toch wat beter door gewenste hoeveelheid in glas te doen en dan 1/3 water erbij en met kleine cocktail mixer vermengen ,opdrinken en gelijk met lauw water achtergebleven haritaki in de mond wegspoelen , water zal gewoon zoet smaken na bittere smaak van de haritaki . Tanden poetsen geeft ook goede resultaat voor tandvlees en tegen gaatjes aangezien anti bacteriëel en natuurlijk product is . Zorgt voor juiste darmflora en zuivering van lichaam , hersteld alle onbalans in uw lichaam , kan zijn dat u in begin sneller geïrriteerd of energiek bent van de haritaki . Combinatie van haritaki met alcohol is geen aanrader , werkt averechts dit duo . Hiervan wordt u andere dag nog ellendiger . Hoop dat mijn ervaringen enige hulp mogen zijn voor degene die haritaki wensen te gebruiken . Succes Rosalía

R Rosalia Y
Geverifieerde aankoop

Dit is goed.

N N R
Geverifieerde aankoop

Top-Quality

S Sara
Geverifieerde aankoop

Echt krachtige poeder. Helpt me zeker goed!

M Mark
Geverifieerde aankoop

Geweldig product! Ik kan er niet meer zonder mee.

Y Yasmine
Geverifieerde aankoop

Ik neem dit product voor twee redenen, namelijk omdat mijn buik vaak pijn doet en ik wil graag rust in mijn hoofd. Dit product helpt me voor beide.

M Milo
Geverifieerde aankoop

Ik heb een erg drukke baan en dit product zorgt dat ik meer rust heb.

P Patricia
Geverifieerde aankoop

In het begin twijfelde ik heel erg over gezondheidssupplementen, maar de Haritaki poeder heeft me echt geholpen.

J James
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten