Biologisch Paddenstoelen Complex

180 Capsules | Mix van 8 paddenstoelen
WeightWorld

Overzicht

WeightWorld biologisch paddenstoelen complex is gemaakt van 8 soorten paddenstoelen, verrijkt met vitamine B, mineralen zoals koper en potassium en kruiden als kurkuma en gember. Dit complex bevat de volgende soorten biologische paddenstoelen: Lion’s Mane, Reishi, Chaga, Cordyceps, maitake, oester, shitake en coprius comatus.

  • 180 capsules voor 3 maanden voorraad
  • 8 soorten paddenstoelen
  • Verrijkt met gember & kurkuma
  • Non-GMO, glutenvrij
  • Vega-vriendelijk
  • Vegan
  • Biologisch
  • GMP
  • GMO Free

Wat is biologisch paddenstoelen complex?

Paddenstoelen zijn van nature vrij van vet en cholesterol. Ze zijn ook erg caloriearm, maar wel rijk aan vitamines, mineralen en goede vezels. Ze zijn een cadeautje van de natuur! Het is niet gemakkelijk je dieet te verrijken met paddenstoelen. Ze passen niet zo zeer in elk gerecht en zijn wellicht ook niet de meest smakelijke optie waarvoor je kunt kiezen. Daarom kan een paddenstoelen-supplement erg geschikt zijn om toch de voordelen te kunnen ervaren van paddenstoelens.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules per dag met een glas water, bij voorkeur in combinatie met een maaltijd.

Advies

Geschikt voor volwassenen ouder dan 18 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan voor gebruik een professional. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er bijwerkingen optreden. Raadpleeg voor gebruik de ingrediëntenlijst om persoonlijke allergenen te voorkomen.

Ingrediëntenlijst

Biologisch Inonotus Obliquus (Chaga) Poeder, Biologisch Ophiocordyceps Sinensis (Cordyceps) Poeder, Biologisch Hericium Erinaceus (Lion's Mane) Poeder, Biologisch Grifola Frondosa (Maitake) Poeder, Biologisch Pleurotus Ostreatus (Oester) Poeder, Biologisch Lentinula Edodes (Shiitake) Poeder, Biologisch Coprinus Comatus-Poeder, Biologisch Ganoderma Lingzhi (Reishi) -Poeder, Biologisch Curcuma Longa (Kurkuma) Poeder, Biologisch Zingiber Officinale (Gember) Poeder, Capsulehuls*: Hypromellose (HPMC)

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk