Biologische kurkuma met zwarte peper & gember

505 mg 365 Capsules | Voor de botten & gewrichten
WeightWorld

Overzicht

Biologische kurkuma met zwarte peper & gember van WeightWorld bevat 365 capsules gevuld met biologisch kurkuma voor onder andere je gewrichten en huid. Elke capsule bevat 505 mg kurkuma van topkwaliteit en is verrijkt met biologisch gember en zwarte peper zodat je lichaam het beter kan absorberen. Stimuleer de gezondheid van je lichaam, huid en gewrichten met dit volledig natuurlijke supplement van WeightWorld.

 • 365 capsules - 1 jaar voorraad
 • Verrijkt met kurkuma, gember & zwarte peper
 • Voor de verzorging van je gewrichten, lichaam en huid
 • Gemakkelijk in te nemen capsules
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Vegan
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 24.99€
 • Bestel 2 44.98€ 49.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 59.97€ 74.97€ Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat zijn de biologische kurkuma capsules?

Kurkuma is kruid dat al jarenlang gebruikt wordt als kookingrediënt en medicinaal kruid. Het wordt gewonnen uit de wortel van de kurkuma-plant en maakt deel uit van de Zingiberaceae-familie, evenals gember. Dit kurkuma-supplement is verrijkt met biologisch gember en zwarte peper zodat de biologische beschikbaarheid wordt bevordert en je lichaam het beter kan absorberen. Gember en zwarte pepers zijn van nature rijk aan essentiële vitamines en mineralen en worden gebruikt gebruikt in ayurvedische formules.

Belangrijkste voordelen van kurkuma capsules

Curcumine, een essentiële verbinding van kurkuma, kan de spijsvertering aanzienlijk bevorderen. Het is ook bewezen sterke ontstekingsremmende eigenschappen te hebben die de werking van ontstekingsmoleculen in het lichaam kunnen blokkeren. Uit onderzoek is gebleken dat zwarte peper je lichaam helpt om de curcumine beter te absorberen, waardoor dit kurkuma-supplement verrijkt is met zwarte peper. Volgens een onderzoek is aangetoond dat kurkuma de symptomen van huidaandoeningen helpt verminderen. Gember staat al generaties lang bekend als een natuurlijk hulpmiddel om symptomen van misselijkheid te verhelpen.

Voor wie zijn de kurkuma capsules geschikt?

Deze capsules zijn ideaal voor mensen met een actieve levensstijl of voor mensen die simpelweg hun lichaam een boost willen geven. Dit krachtige supplement kan op een natuurlijke wijze je gezondheid bevorderen en het kan ook bijdragen aan de gezondheid van je gewrichten waardoor je een actievere levensstijl kunt leiden. Ze zijn ook geschikt als je voor de gezondheid van je huid wilt zorgen! De biologische kurkuma capsules zijn niet genetisch gemanipuleerd, maar wel glutenvrij en zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts. Voor het beste resultaat is het raadzaam dat je de capsule elke dag op hetzelfde tijdstip inneemt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst voor gebruik om persoonlijke allergenen te vermijden.

Ingrediëntenlijst

Biologisch kurkumawortelpoeder (95%), biologisch gemberwortelpoeder (4%), biologisch zwarte peper-extract (95% piperine) (1%), capsulehuls: hypromellose (HPMC)

Biologische kurkuma met zwarte peper & gember 505 mg 365 Capsules | Voor de botten & gewrichten

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk