Nieuw

Calcium, magnesium & zink met vitamine D3

400 Tabletten | Wellness Supplement
WeightWorld

Overzicht

Voorzie jezelf van belangrijke nutriënten met WeightWorld calcium, magnesium & zink met vitamine D3. Calcium, Magnesium en Zink dragen alle 3 bij aan de instandhouding van normale botten en calcium stimuleert ook gezonde botgroei bij kinderen. Elke pot bevat 400 tabletten waardoor je direct voorzien bent voor het hele jaar!

  • Premium supplement
  • 400 tabletten - langer dan 1 jaar voorraad
  • Vega-vriendelijk
  • Perfect voor de wintermaanden

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wat is calcium, magnesium & zink met vitamine D3

Weightworld calcium, magnesium & zink met vitamine D3 is een premium supplement verrijkt met 3 belangrijke mineralen voor je lichaam. Deze nutriënten worden ook gevonden in verschillende voedingsmiddelen. Dit gemakkelijk in te nemen supplement ideaal om er zeker van te zijn dat jij genoeg binnenkrijgt aan calcium, zink en magnesium!

Belangrijkste voordelen

Calcium helpt je om gezonde, sterke botten te behouden. Daarnaast draagt calcium ook bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en stimuleert een normaal energieleverend metabolisme. Zink is van belang voor de samenstelling van de botten en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D draagt ook bij aan de instandhouding van gezonde botten en kan helpen om de absorptie van Calcium te bevorderen.

Voor wie is het geschikt?

Dit supplement is voor iedereen geschikt die de gezondheid van hun botten, spieren en immuunsysteem wilt ondersteunen. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar. Raadpleeg de volledige lijst met ingrediënten om persoonlijke allergenen te vermijden.

Ingrediëntenlijst

Vitamine D3, Vitamine K2 (MK-7), Calcium (Calciumcarbonaat), Magnesium (Magnesiumoxide), Mangaan (Mangaansulfaat), Selenium (Natriumselenaat), Zink (Zinkoxide), Borium (Dinatriumtetraboraat), Vloeimiddel: Magnesiumstearaat, Antiklontermiddel: Dicalciumfosfaat.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag met een glas water, bij voorkeur met een maaltijd.

Advies

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Supplementen zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staan, raadpleeg dan een dokter voordat je dit supplement gebruikt. Stop het gebruik en raadpleeg een dokter indien je klachten ervaart. Bewaar het op een koele, droge plek. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot zie onderkant.

Calcium, magnesium & zink met vitamine D3 400 Tabletten | Wellness Supplement

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk