maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Cellulite

Celullite, niet te verwarren met cellulitis, is een huidaandoening die veroorzaakt wordt door het toenemende aantal aan vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. Dit heeft een vernauwing van de bloedvaten als gevolg waardoor de bloedsomloop wordt aangetast. De bloedsomloop is verantwoordelijk voor het hele logistieke proces van je lichaam. Van het brengen van nutriënten naar bepaalde delen in het lichaam naar het afvoeren van afvalstoffen. Omdat de bloedsomloop verstoord wordt onder de huid kunnen gifstoffen, vocht en afval minder goed worden afgevoerd wat een ophoping veroorzaakt. Dit uit zich dan in cellulite die wij de sinaasappelhuid noemen. Ontdek hier ons assortiment aan producten voor cellulite.
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Banner celulite - behandeling tegen celulite, een vrouw in haar onderbroek die haar bovenbeen vast heeft

CELLULITIS

Cellulite of cellulitis wordt gezien als een cosmetisch probleem. Een effectieve anti-cellulitis behandeling is iets waar we met elkaar hard naar op zoek zijn. Hetzelfde geldt voor het ondergaan van een anti-cellulitis behandeling. Veel mensen zijn op zoek naar de meest effectieve manier om cellulitis te bestrijden. Hier op WeightWorld NL bieden wij verschillende producten aan die cellulitis verminderen en bestrijden.

ANTI-CELLULITIS BEHANDELING

Iedereen weet dat zowel mannen als vrouwen last kunnen hebben van deze sinaasappelhuid. Bij vrouwen zou cellulitis bij tot wel 90% van de vrouwen voorkomen. Niet elke vrouw ervaart dit als een probleem, maar de markt voor anti cellulitis behandelingen is groot. In die groep vrouwen van 90% zijn er natuurlijk vrouwen die er graag alles aan doen om dit te verminderen. In sommige gevallen schamen ze zich voor hun benen en weten ze niet goed wat ze er tegen kunnen doen. De plekken waar het bij vrouwen veel voorkomt zijn de billen, de buik en de benen. Tijdens de zomer, het bekende bikini seizoen, durven vrouwen dan minder met hun lichaam te flaneren en zijn ze op zoek naar een middel, oftewel een anti-cellulitis behandeling, die deze cellulitis kan verminderen.

WAT TE DOEN TEGEN CELLULITIS?

Cellulitis verwijderen gebeurt niet binnen een dag, maar starten met cellulitis verminderen kan je vandaag nog doen.

WeightWorld NL specialiseert zich in internationale producten die jou in combinatie met een gezonde levensstijl, verder kunnen helpen om een mooie strakke huid te krijgen. Op WeightWorld NL vind je een variatie van producten om cellulitis te verminderen: pads, kleding, crèmes, gels, scrubs, sponsjes en cellulitis verwijderende apparaten*. Om erachter te komen welk product het beste bij jou past, lees hieronder dan snel verder.

ANTI-CELLULITIS BEHANDELINGEN

Anti-cellulitis behandelingen zijn prijzig en helpen niet op de lange termijn. Het is belangrijk dat je voor jezelf opzoek gaat naar een manier die voor jou het beste werkt om cellulitis te verminderen. Lees hieronder verschillende behandelingen die cellulitis kunnen verminderen.

MASSEREN

Masseren maakt de huid los van de verkleefde vetophopingen, kan de bloedsomloop stimuleren en de huid verstevigen. Door middel van massages kan striae worden verminderd en tegen gegaan.* Producten die een aanvulling kunnen zijn bij het masseren van de huid en het bestrijden van cellulitis zijn: Cellulite Cellu Smooth en Silk’n Silhouette.

Banner voor celulite - Vrouw die iemand anders een massage geeft bij haar benen

DE JUISTE VOEDING

Voeding die de eigenschappen heeft om het lichaam te detoxen, de bloedsomloop te stimuleren of de hormoonbalans in het lichaam beter te regelen. Het kan allemaal een positief effect hebben op het cellulitis verminderen.

Een van deze producten is bijvoorbeeld Appelazijn. Over appelazijn wordt gezegd dat het gifstoffen vermindert, wat ook cellulitis kan verminderen doordat de kans op het krijgen van cellulitis kleiner wordt.*

Zoals we allemaal weten, blijft het een uitdaging om naast het innemen van deze superfoods natuurlijk ook te minderen met vet voedsel om cellulitis te verminderen.

KLEDING

Kleding kan de bloedcirculatie stimuleren. Wanneer je naast het dragen van deze kleding ook bewust aan de slag gaat met het inmasseren van crèmes, heb je een combinatie van behandelingen die cellulitis kunnen verminderen. Belangrijk is wel, dat we daarnaast wel op voeding moeten blijven letten. Stimuleer de bloedcirculatie met kleding en bestrijdt cellulitis.

SPOELEN MET KOKOSOLIE

Kokosolie trekt via het tandvlees de gifstoffen uit je lichaam, waardoor het je lichaam reinigt. Neem een halve theelepel koudgeperste kokosolie, spoel hier vervolgens 20 minuten je mond mee. Zorg er hierbij goed voor dat de olie tussen de tanden getrokken wordt, spuug het daarna uit in de prullenbak of bij de wastafel, spoel tenslotte goed na met water met een beetje natuurlijk zeezout. Het wordt aanbevolen dit minimaal een keer per dag te doen, vier uur voor of na het eten. Dit kan worden gezien als anti-cellulitis behandeling om cellulitis te bestrijden.

GENOEG SLAAP

Slaap is erg belangrijk voor je hormoonbalans en het zorgt ervoor dat je huid veel zuurstof krijgt. Zorg dat je regelmatig voldoende slaapt, ga op tijd naar bed, kijk voordat je gaat slapen geen tv meer, zit niet meer achter je laptop, pc of op je telefoon. Dit heeft grote invloed op je slaapritme en kan ervoor zorgen dat je 's nachts slechter slaapt. Slaap zo af en toe eens langer dan tien uur om je lichaam voldoende rust te bieden.

ANTI-CELLULITIS CRÈME

Cellulitis is een probleem dat bij miljoenen vrouwen voorkomt. Het kan voorkomen rond je billen, benen en heupen. Gelukkig zijn er natuurlijke en eenvoudige manieren om de verschijning van deze cellulitis te verminderen door middel van onder andere crèmes en gels. Op WeightWorld bieden wij hoogwaardige, betaalbare anti-cellulitis crèmes en gels aan die cellulitis verminderen en bestrijden.

CELLULITIS PADS

De Cellulitis Pads zijn ontwikkeld om hardnekkige cellulitis aan te pakken, door het weefsel te doordringen, schadelijke toxines te verwijderen, waardoor je huid er gezonder uitziet en een mooie teint heeft. Door enkele Cellulitis pads op je armen, benen, of taille aan te brengen, kan je genieten van een soepelere en meer gehydrateerde huid. Dit proces kan je cellulitis verminderen.

Onze klanten kiezen voor Cellulitis Pads om de volgende redenen:

  • Als je van je cellulitis af wil, maar niet houdt van het slikken van pillen, zijn pads altijd de een eenvoudig manier om te kijken of dit behandeling is die voor jou werkt.
  • Cellulitis pads zouden in feite sneller kunnen werken dan pillen.* Onze pads gebruiken edge transdermal technology die de natuurlijke ingrediënten rechtstreeks naar het bloed transporteren. Terwijl een pil of tonic eerst via het spijsverteringsstelsel gaan. Hierdoor kan men sneller cellulitis verminderen.
  • De pads zijn makkelijk onder kleding te dragen, zodat je ze altijd kunt gebruiken als anti-cellulitis behandeling om dus je cellulitis te verminderen.

Maak kennis met de Cellulitis Pads op WeightWorld om cellulitis te verminderen!

KONJAK SPONSJES

De konjak sponsjes reinigen de huid en behandelen een droge en onzuivere huid. Hierdoor vallen de sponsjes bij WeightWorld ook onder het anti-cellulitis behandeling assortiment, zodat we op deze manier de huid soepel houden, reinigen, hydrateren en met als einddoel cellulitis te verminderen en bestrijden. Verzorg je huid met konjak sponsjes en krijg een mooie, zachte en gladde huid.

DRINK GROENE THEE

Groene thee heeft een zuiverende werking en is daarom erg goed voor je lichaam. Kook het water en laat de thee er maximaal twee minuten in zitten. Vervang je koffie en zwarte thee door de groene thee om je lichaam nog beter te zuiveren en cellulitis te bestrijden. Naast het bestrijden van cellulitis biedt groene thee ook veel voordelen voor je immuunsysteem.

Biologische Matcha Thee

Örtte Matcha Green Tea is een Japanse thee boordevol antioxidanten. De groene thee helpt het lichaam op een subtiele wijze te ontgiften om op deze manier het welzijn ervan te verbeteren. De zoete, aangename smaak van Örtte Matcha Thee geeft je een ontspannen gevoel, waardoor je je fitter en gezonder voelt.

BEWEGING

Voldoende lichaamsbeweging stimuleert de bloedsomloop en vermindert stress. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, zwemmen, krachttraining en yoga. Herhaal dit elke dag minimaal 30 minuten lang. Dit draagt bij aan de bestrijding van cellulitis.

Het product van AbgymBelt op Weightworld stimuleert de bloedsomloop en houdt de huid soepel. Door de spieren en huid te verstevigen kan je cellulitis bestrijden.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.