maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

2 Jaar Garantie

Circulator

Apparaat | Bloedcirculatieapparaat voor thuis

Overzicht

De WeightWorld Circulator is een bloedcirculatie apparaat dat je eenvoudig thuis kunt gebruiken om de bloedcirculatie te verbeteren. Dit voetmassage apparaat is ontwikkeld met EXOpulse technologie, gericht op het verlichten van bepaalde symptomen die verband houden met een slechte bloedcirculatie, zoals zware benen, spierpijn, krampen en zwelling in de onderste ledematen. De Circulator bevat daarnaast extra elektrodenpads voor gebruik op de armen, schouders en rug.

  • Helpt de bloedsomloop in de benen te bevorderen
  • Met extra elektrodenpads voor de armen, schouders en rug
  • Ontwikkeld met EXOpulse-technologie
  • Lichtgewicht apparaat van 2 kg - gemakkelijk op te ruimen
  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Inclusief afstandsbediening
  • CE gecertificeerd

Het belang van circulatie

Goede circulatie kan op veel verschillende manieren een grote rol spelen in onze gezondheid. Een slechte bloedsomloop kan tal van problemen veroorzaken welke we liever vermijden. De WeightWorld Circulator is een krachtig voetmassage apparaat om de bloedcirculatie te stimuleren. Dit veelzijdige apparaat wordt daarnaast geleverd met elektrodenpads om tegelijkertijd de spieren in je rug, schouders en armen te stimuleren. De Circulator van WeightWorld werkt met EXOpulse-technologie - dit is een vorm van pulstechnologie die milde, gereguleerde therapeutische elektrische impulsen via de voetzolen gebruikt om de spieren te laten samentrekken.

Waarom kiezen voor de Circulator?

Gebruiksaanwijzing

Het apparaat gebruiken

Een tekening van de circulator waar de lader in zit - beschrijving van gebruik

01. Stap

Steek het netsnoer in het dichtstbijzijnde stopcontact en de stroomingang van het apparaat

Tekening van iemand die zit en tegelijkertijd de circulator gebruikt

02. Stap

Ga comfortabel zitten met beide knieën gebogen in een hoek van 90 graden en plaats je blote voeten op de voetvormige kussens.

De circulator van WeightWorld - Elektrisch voetmassage apparaat

03. Stap

Als je het apparaat wilt inschakelen, druk je op de aan-/ uit-knop op het apparaat of op de afstandsbediening

De knoppen op de circulator waarmee je het apparaat kan in/uitschakelen en het intensiteitniveau

04. Stap

Verhoog de intensiteit met de +/- knoppen tot je je spieren voelt samentrekken of uitzetten.

Standaard toont het apparaat 30 minuten en intensiteitsniveau 0, maar je kunt de duur en intensiteitsniveaus aanpassen met de +/- knoppen op het apparaat of de afstandsbediening. Houd er rekening mee dat het optimale intensiteitsniveau van persoon tot persoon zal verschillen. Je kunt ook de duur van de tijd die bij u past verlengen. Het apparaat wordt dan automatisch uitgeschakeld zodra de gekozen tijdsduur is uitgevoerd.

De elektrodepads gebruiken

Een getekend bovenlichaam van een man waar electropads op worden geplakt

01. Stap

Zorg dat het apparaat is uitgeschakeld en sluit de elektrodepads aan op de contactdoos met accessoires. Verwijder het beschermende membraan van de lichaamskussentjes en leg deze voorzichtig op de huid.

De knoppen op de circulator waarmee je het apparaat kan in/uitschakelen en het intensiteitniveau

02. Stap

Schakel het apparaat in en stel de intensiteit en duur in met de knoppen +/-. Zodra het de gekozen duur heeft voltooid, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Uitleg bij het verwijderen van de electro tabs - 2 getekende electro tabs op een bovenlichaam

03. Stap

Als je de elektroden wilt verwijderen, trek je ze voorzichtig van de huid. Trek niet aan de elektriciteitskabel, omdat deze anders kunnen worden beschadigd. Plaats de pads aan beide kanten van de plastic padbeschermers na gebruik, klaar voor de volgende keer.

De elektrodepads zijn ontworpen voor gebruik op lichaamsdelen zoals de schouders, rug of armen. Deze pads kunnen afzonderlijk of samen met de voetjes van het apparaat worden gebruikt. Zorg er vóór gebruik voor dat de huid schoon, droog en ongedeerd is. Voordat je het apparaat voor de eerste keer gebruikt, raden we je aan de volledige gebruiksaanwijzing door te lezen.

Handige tips

Om de effectiviteit van de geleidbaarheid van het apparaat te verbeteren, raden we aan een balsem op je voeten aan te brengen en veel water te drinken om ervoor te zorgen dat je niet uitgedroogd bent. Als je vragen hebt over het gebruik van het apparaat, vind je een nuttig gedeelte met veelgestelde vragen in de gebruikershandleiding.

Advies

De Circulator is geen stimulator en is niet ontworpen om te trillen. Het stuurt in plaats daarvan een milde stroom die helpt om de zenuwen in de voetzool te stimuleren, wat normale samentrekkingen en uitzetting van de spieren veroorzaakt. De impulsen die naar beide voeten worden gestuurd, zijn altijd dezelfde intensiteit, maar de gevoeligheid van elke voet kan variëren, wat er soms toe kan leiden dat de ene voet meer voelt dan de andere. Houd in deze gevallen de intensiteit op een niveau dat de meer gevoelige voet comfortabel maakt, omdat de andere voet de pulsen nog steeds ontvangt. Voor het volledige gebruik van het product en om volledige veiligheid te garanderen bij het gebruik van het apparaat, raden we altijd aan de gebruikershandleiding te lezen voor gebruik. Dit apparaat is niet geschikt voor zwangere vrouwen in hun eerste trimester, mensen met een pacemaker, mensen met diepe veneuze trombose of hartaandoeningen, mensen met epilepsie of mensen met spataderen.

Vaak samen gekocht

Circulator
Circulator

Apparaat | Bloedcirculatieapparaat voor thuis

129.99€ 149.99€

+
Vitamine B Complex
Vitamine B Complex

365 Tablet | Alle 8 B-vitamines

14.99€

+
Water Away
Water Away

180 Capsules | Natuurlijke diuretica

17.99€

1 Producten

129.99€

+

0 Gerelateerde producten

0.00

  • Gratis bezorging
Totaal

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 Stars
(18)
4 Stars
(5)
3 Stars
(3)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

88.15% Gebaseerd op 26 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het product werkt wel, maar ik heb nog geen verbetering kunnen vaststellen in de reden waarom ik het aangeschaft heb: last van koude voeten.

D Dhr. W
Geverifieerde aankoop

heb deze aangekocht voor de circulatie in de benen maar helaas mag ik deze niet gebruiken door mijn pacemaker wordt nu gebruikt door echtgenote en dochter

j julien V
Geverifieerde aankoop

Vindt het een geweldige voetmassage. Ik voel mijn nu echt beter!

M Marijke
Geverifieerde aankoop

Eindelijk een oplossing voor mijn koude voeten gevonden. Ben er super blij mee!

J Janneke
Geverifieerde aankoop

Kan deze voetmassage aan iedereen aanbevelen.

C Carlo
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu een aantal weken, en ik merk dat ik nu meer energie heb.

J Joop
Geverifieerde aankoop

Ben zeer tevreden over de service bij weightworld

L Linda
Geverifieerde aankoop

Heb inmiddels geen last meer van koude voeten. Gebruik hem nu bijna 2 maanden.

J Jojanneke
Geverifieerde aankoop

Prima apparaat, heb dit gekocht op aanraden.

J Jeffrey
Geverifieerde aankoop

Ben er heel blij mee. Heb minder last van kramp / pijn

C Cloë

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk