2 Jaar Garantie

Circulator

Apparaat | Bloedcirculatieapparaat voor thuis

Overzicht

We kennen allemaal het belang van een goede bloedsomloop en de positieve effecten die het kan hebben op het lichaam, maar voor sommigen kan dit moeilijk te bereiken zijn. De Circulator is een receptvrij apparaat dat je vanuit jouw luie stoel kunt gebruiken. Een geavanceerd apparaat, de Circulator maakt gebruik van de innovatieve EXOpulse-technologie om de spieren samen te trekken en te ontspannen, de bloedstroom te ondersteunen en daardoor de benen en voeten te ondersteunen.

  • Helpt de bloedsomloop in de benen te bevorderen *
  • Gebruikt specialist EXOpulse-technologie
  • Lichtgewicht apparaat van 2 kg - gemakkelijk mee te nemen en op te slaan
  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Afstandsbediening voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik
  • CE gecertificeerd
134.99€ 149.99€ Je bespaart 15.00€

Gratis Levering vanaf €50.

Het belang van circulatie

Tekening van twee benen met cirkels bij probleempunten bloedstoltes, krampen, zwelling, koude voeten, kuitpijn en doof gevoel

Goede circulatie kan op veel verschillende manieren een grote rol spelen in onze gezondheid. Wanneer we last hebben van een slechte bloedsomloop, kunnen we vaak ongewenste symptomen ervaren, zoals pijn en zwelling in onze voeten en het gevoel van vermoeide en zware benen. Onze benen fungeren als een 'tweede hart' om het bloed terug naar het hart te pompen, dus dit kan ook een probleem zijn voor mensen met een slechte bloedsomloop.

Slechte circulatie kan door veel verschillende factoren worden veroorzaakt en kan van invloed zijn op iedereen van elke leeftijd. Bepaalde medische aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk kunnen bijdragen, evenals leeftijd, dieet en mobiliteit. Dit betekent dat het stimuleren en verbeteren van de bloedsomloop in onze voeten en benen een grote stap in de goede richting kan zijn om onze algemene gezondheid en welzijn te verbeteren.

Wat is de Circulator?

Miljoenen mensen worden getroffen door een slechte bloedcirculatie en willen vaak niet hun toevlucht nemen tot pijnlijke operaties of de mogelijke complicaties die kunnen komen met pillen en medicijnen. Na jarenlang onderzoek naar pulstechnologie en -circulatie heeft WeightWorld de Circulator ontworpen als een medicijnvrije en niet-invasieve optie om mensen met circulatiegerelateerde problemen te helpen, met name in de benen en voeten.

Daarnaast bevat de Circulator extra elektrodepads die onafhankelijk of naast het hoofdapparaat kunnen worden gebruikt. Deze elektrodepads gebruiken dezelfde innovatieve technologie, maar zijn gespecialiseerd in specifiek gerichte lichaamsdelen, zoals de rug en schouders. Hiermee kunt u personaliseren hoe u uw apparaat gebruikt en biedt het meer flexibiliteit voor gebruik. Het betekent ook dat u tijd, geld en moeite kunt besparen door meerdere apparaten voor verschillende lichaamsdelen te kopen, omdat de Circulator het allemaal in één combineert!

EXOpulse technologie

De Circulator werkt met zijn innovatieve EXOpulse-technologie. Dit is een vorm van pulstechnologie die milde, gereguleerde therapeutische elektrische impulsen via de voetzolen gebruikt om de spieren te laten samentrekken en uit te breiden. Hierdoor kan het bloed beter stromen, wat kan helpen bij de bloedsomloop en op zijn beurt helpt bij het leveren van essentiële voedingsstoffen en zuurstof die nodig is voor een gezonde functie. Deze booster voor circulatie gebruikt deze technologie op een veilige en efficiënte manier om u te helpen weer te doen waar u van houdt en uzelf te voelen.

Waarom kiezen voor de Circulator?

Groen, getekend rondje met daarin de tekst Exo plus
Innovatieve EXOpulse Technologie

Dankzij de EXOpulse-technologie gebruikt dit apparaat elektrische impulsen om de bloedcirculatie te bevorderen waardoor het een veilige en medicijnvrije optie is om te helpen bij de bloedstroom.

De afstandsbediening van de circulator van WeightWorld
Handige afstandsbediening

De Circulator wordt geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je niet hoeft te worstelen met bukken en de modus handmatig kunt aanpassen. Leun achterover en ontspan!

Groen rondje met daarin het getal 99, dit staat voor de 99 intensiteitniveaus van de circulator
99 Intensiteitsniveaus

Met 99 intensiteitsniveaus kun je het apparaat aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Je kunt het niveau ook gemakkelijk elke dag aanpassen aan jouw specifieke vereisten.

Een groen, getekend rondje met als tekst 2 jaar garantie
2 jaar garantie

We vertrouwen volledig op ons apparaat, dus in het zeldzame geval dat er een probleem is, bieden we een garantie van 2 jaar voor gemoedsrust.

Groen rondje met daarin als tekst compact gestroomlijnd design
Compact gestroomlijnd design

De Circulator is speciaal ontworpen om gemakkelijk te vervoeren en op te bergen waardoor hij ideaal is om te gebruiken waar je maar wilt.

Groen rondje met in het midden een getekende man met een circulator onder zijn arm en omringd met gemakkelijk mee te nemen
Gemakkelijk mee te nemen

Met het circulatieapparaat dat een lichtgewicht van 2 kg is, is het gemakkelijk mee te nemen voor gebruik thuis of onderweg en het is een van de lichtste apparaten in zijn soort die beschikbaar is.

Een groen, getekend rondje met daarin een batterij, stroomteken en als tekst laag energieverbruik
Laag Energieverbruik

Omdat de Circulator ideaal is om dagelijks te gebruiken, maakt het lage energieverbruik hem niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw energierekening!

Groen, getekend rondje met daarin de tekst CE approved
CE goedgekeurd apparaat

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons, dus we hebben ervoor gezorgd dat de Circulator CE-goedgekeurd en volledig veilig te gebruiken is.

Jouw Circulator apparaat

De 9 hoofdonderdelen van de circulator zoals afstandsbediening en oplader

Gebruiksaanwijzing

Het apparaat gebruiken

1 Stap
Een tekening van de circulator waar de lader in zit - beschrijving van gebruik

Steek het netsnoer in het dichtstbijzijnde stopcontact en de stroomingang van het apparaat.

2 Stap
Tekening van iemand die zit en tegelijkertijd de circulator gebruikt

Ga comfortabel zitten met beide knieën gebogen in een hoek van 90 graden en plaats je blote voeten op de voetvormige kussens.

3 Stap
De circulator van WeightWorld - Elektrisch voetmassage apparaat

Als je het apparaat wilt inschakelen, druk je op de aan-/ uit-knop op het apparaat of op de afstandsbediening

4 Stap
De knoppen op de circulator waarmee je het apparaat kan in/uitschakelen en het intensiteitniveau

Verhoog de intensiteit met de +/- knoppen tot je je spieren voelt samentrekken of uitzetten.

Standaard toont het apparaat 30 minuten en intensiteitsniveau 0, maar je kunt de duur en intensiteitsniveaus aanpassen met de +/- knoppen op het apparaat of de afstandsbediening. Houd er rekening mee dat het optimale intensiteitsniveau van persoon tot persoon zal verschillen. Je kunt ook de duur van de tijd die bij u past verlengen. Het apparaat wordt dan automatisch uitgeschakeld zodra de gekozen tijdsduur is uitgevoerd.

De elektrodepads gebruiken

1 Stap
Een getekend bovenlichaam van een man waar electropads op worden geplakt

Zorg dat het apparaat is uitgeschakeld en sluit de elektrodepads aan op de contactdoos met accessoires. Verwijder het beschermende membraan van de lichaamskussentjes en leg deze voorzichtig op de huid.

2 Stap
De knoppen op de circulator waarmee je het apparaat kan in/uitschakelen en het intensiteitniveau

Schakel het apparaat in en stel de intensiteit en duur in met de knoppen +/-. Zodra het de gekozen duur heeft voltooid, wordt het automatisch uitgeschakeld.

3 Stap
Uitleg bij het verwijderen van de electro tabs - 2 getekende electro tabs op een bovenlichaam

Als je de elektroden wilt verwijderen, trek je ze voorzichtig van de huid. Trek niet aan de elektriciteitskabel, omdat deze anders kunnen worden beschadigd. Plaats de pads aan beide kanten van de plastic padbeschermers na gebruik, klaar voor de volgende keer.

De elektrodepads zijn ontworpen voor gebruik op lichaamsdelen zoals de schouders, rug of armen. Deze pads kunnen afzonderlijk of samen met de voetjes van het apparaat worden gebruikt. Zorg er vóór gebruik voor dat de huid schoon, droog en ongedeerd is. Voordat je het apparaat voor de eerste keer gebruikt, raden we je aan de volledige gebruikershandleiding door te lezen.

Handige tips

Om de effectiviteit van de geleidbaarheid van het apparaat te verbeteren, raden we aan een balsem op je voeten aan te brengen en veel water te drinken om ervoor te zorgen dat je niet uitgedroogd bent. De Circulator is geen stimulator en is niet ontworpen om te trillen. Het stuurt in plaats daarvan een milde stroom die helpt om de zenuwen in de voetzool te stimuleren, wat normale samentrekkingen en uitzetting van de spieren veroorzaakt. De impulsen die naar beide voeten worden gestuurd, zijn altijd dezelfde intensiteit, maar de gevoeligheid van elke voet kan variëren, wat er soms toe kan leiden dat de ene voet meer voelt dan de andere. Houd in deze gevallen de intensiteit op een niveau dat de meer gevoelige voet comfortabel maakt, omdat de andere voet de pulsen nog steeds ontvangt. Als je vragen hebt over het gebruik van het apparaat, vind je een nuttig gedeelte met veelgestelde vragen in de gebruikershandleiding.

Advies bij het gebruik van de Circulator

De Circulator is grondig getest en CE-goedgekeurd waardoor deze volledig veilig te gebruiken is. Om jouw vertrouwen in het apparaat te garanderen, heeft het ook een garantie van 2 jaar zodat je de hoogste kwaliteit kunt verwachten. Je hebt geen recept nodig om dit product te gebruiken. Voor het volledige gebruik van het product en om volledige veiligheid te garanderen bij het gebruik van het apparaat, raden we altijd aan de gebruikershandleiding te lezen voor gebruik. Dit apparaat is niet geschikt voor zwangere vrouwen in hun eerste trimester, mensen met een pacemaker, mensen met diepe veneuze trombose of hartaandoeningen, mensen met epilepsie of mensen met spataderen.

*Houd er rekening mee dat dit product geen medisch hulpmiddel is. Het is niet bedoeld om een ziekte of medische aandoening te behandelen, genezen of voorkomen.

Circulator Apparaat | Bloedcirculatieapparaat voor thuis

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(9)
4 Stars
(4)
3 Stars
(3)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

82.35% Gebaseerd op 16 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Het product werkt wel, maar ik heb nog geen verbetering kunnen vaststellen in de reden waarom ik het aangeschaft heb: last van koude voeten.

D Dhr. W
Geverifieerde aankoop

heb deze aangekocht voor de circulatie in de benen maar helaas mag ik deze niet gebruiken door mijn pacemaker wordt nu gebruikt door echtgenote en dochter

j julien V
Geverifieerde aankoop

Vindt het een geweldige voetmassage. Ik voel mijn nu echt beter!

M Marijke
Geverifieerde aankoop

Eindelijk een oplossing voor mijn koude voeten gevonden. Ben er super blij mee!

J Janneke
Geverifieerde aankoop

Kan deze voetmassage aan iedereen aanbevelen.

C Carlo
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu een aantal weken, en ik merk dat ik nu meer energie heb.

J Joop
Geverifieerde aankoop

Ben zeer tevreden over de service bij weightworld

L Linda
Geverifieerde aankoop

Heb inmiddels geen last meer van koude voeten. Gebruik hem nu bijna 2 maanden.

J Jojanneke
Geverifieerde aankoop

Prima apparaat, heb dit gekocht op aanraden.

J Jeffrey
Geverifieerde aankoop

Ben er heel blij mee. Heb minder last van kramp / pijn

C Cloë
Geverifieerde aankoop

Doet precies wat je er van verwacht

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Gebruik het nu een week. Werkt op zich wel prima maar ik wacht nog op de resultaten.

E Eline
Geverifieerde aankoop

Gister ontvangen, was goed verpakt en het werkt tot nu toe.

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Goed apparaat

A Annika
Geverifieerde aankoop

Fijne massage, mijn benen en kuiten voelen echt stukken beter aan!!

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Fijn apparaat goed verpakt geleverd in een mooie case

T Trudie

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk