Geld terug garantie

CLA Softgels

1000 mg 180 Softgels | Essentieel Vetzuur Supplement

Overzicht

CLA Softgels is een CLA-supplement dat door ons is ontworpen om jou te helpen met jouw routine voor gewichtsbeheersing, door je het interne voordeel te bieden van natuurlijke essentiële vetzuren. Onverzadigde essentiële vetzuren zijn een geweldige manier om de natuurlijke hormonen van jouw lichaam te ondersteunen, die kunnen werken om meerdere functies te ondersteunen, waaronder vetoxidatie. Door slechts 3 softgels per dag in te nemen, zijn deze sterk geconcentreerde capsules ook gemakkelijk mee te nemen en kunnen ze erg makkelijk in je dagelijks leven worden verwerkt!

 • Ondersteuning voor natuurlijk gewichtsbeheer
 • Afkomstig van CLA-vetzuur
 • Rijk aanbod aan onverzadigd vet
 • Eenvoudig te beheren zachte gelcapsules
 • Krachtige 1000mg porties
 • 60 porties
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Zuivelvrij
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 $18.16
 • Bestel 2 $32.68 $36.32 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $43.56 $54.48 Je bespaart 20%

De voordelen van CLA

Conjugated Linoleic Acid (geconjugeerd linolzuur) of CLA, is een van nature aanwezig essentieel vetzuur dat vaak voorkomt in grasrijke runder proteïne bronnen. Het is een onverzadigde vet en die kan, ondanks het stigma dat aan het woord vet is gehecht, het menselijk lichaam eigenlijk een wereld van goed doen wanneer het in gezonde hoeveelheden wordt ingenomen en vormt een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse voeding. CLA in het bijzonder, is een zeer veelbelovend veelbelovend onverzadigd vetzuur dat bekend staat als voedingswaarde voor een hele reeks positieve effecten.

Gewichtsbeheersing

CLA als een ingrediënt voor gewichtsbeheersing is geweldig omdat het via vele onderzoeken aan het proces van vetverlies is gekoppeld, wat essentieel is voor het vasthouden van jouw gewichtsbeheersing. Bovendien is het gekoppeld aan met name gewichtsbeheersing, waarbij het verlies van spieren kan worden voorkomen.

Dit is ongelooflijk veelbelovend, omdat het proces van gewichtsverlies voor sommigen vaak ten koste gaat van hun magere massa. Spieren worden namelijk vaak door het lichaam gebruikt als energie voor vet en dit kan hartverscheurend zijn voor diegenen die vet willen laten vallen, maar die de vooruitgang die ze hebben gemaakt in de sportschool willen behouden.

Lichaamsbalans

Een van de belangrijkste dingen om over CLA na te denken, is een rol die gedeeld wordt met veel andere onverzadigde vetten. Dit soort vetten worden door het lichaam gebruikt om hormonen te produceren, wat natuurlijke chemicaliën zijn die we gebruiken om de werking van ons lichaam te reguleren. Sommige hormonen kunnen zelfs worden gebruikt om het proces van gewichtsverlies te stimuleren. Je kunt dan een geval beginnen te zien waarin de consumptie van vet in de ene vorm een bijdrage kan hebben aan het onder controle houden van overgewicht in een andere.

Metabolisme / stofwisseling

Ten slotte is de natuurlijke CLA gekoppeld aan veranderingen in de algehele metabolische snelheid. Stofwisseling is een essentiële factor in het proces van gewichtsbeheersing, omdat dit het vermogen van jouw lichaam om voedsel naar energie of vet om te zetten regelt. Daarnaast kan je stofwisseling ook een diepgaand effect hebben op hoe hongerig je je op bepaalde momenten voelt, hoe wakker je bent en hoe effectief je de voedingsstoffen uit voedsel verteren en gebruiken.

Ingredienten

Geconjugeerd linolzuur (CLA), Softgel-capsule (gelatine, glycerine, water).

Gebruiksaanwijzing

Neem voor het gebruik van CLA Softgels 3 capsules per dag. Deze capsules moeten elk met water worden weggespoeld en elke capsule moet worden genomen als begeleiding van een uitgebalanceerde maaltijd. We raden af om de dagelijks aanbevolen dosering te overschrijden

Advies bij het gebruik van CLA Capsules

CLA Softgels moeten ook op een koele en droge plaats worden bewaard. Raadpleeg het etiket als je allergieën hebt. Dit product niet geschikt is voor veganisten en vegetariërs en voor jongeren onder de 18 jaar.

CLA Softgels 1000 mg 180 Softgels | Essentieel Vetzuur Supplement

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(6)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.00% Gebaseerd op 9 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik vind het lastig om af te vallen maar dit product heeft me er goed bij geholpen

J Jamai
Geverifieerde aankoop

De capsules zijn makkelijk door te slikken. En een mooie prijs voor dit product hoor

W Wouter
Geverifieerde aankoop

Sinds ik dit supplement gebruik (ongeveer 2 weken) ben ik al 5 kilo kwijt, dus ik beveel het jullie ook zeker aan

J Jessic_A
Geverifieerde aankoop

Helpt uitstekend bij mijn gewichtsbeheersing!

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

Erg blij met deze tabletten!

J Janne
Geverifieerde aankoop

Zo makkelijk in te nemen, kan ze in een keer doorslikken

A Amee
Geverifieerde aankoop

Helpt geweldig bij mijn dieet en training, ik voel me meer in balans met deze tabletten

B Bob
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader! Voel me veel fitter

H Hetty
Geverifieerde aankoop

Zo blij met deze pillen. Ze passen goed in mijn gezonde levensstijl

B Bert

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk