WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Lijnzaad Olie Softgels

1000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Omega Olie Supplement WeightWorld

Met Lijnzaad Olie Softgels hebben we gekozen voor het zuiverste 100% natuurlijke lijnzaadextract om jou een welzijnsondersteuning elixer te bieden dat jou kan helpen om een hoger niveau van welzijn te bereiken. Dit supplement is rijk aan vezels en alle drie de belangrijkste Omega-vetzuren. Het biedt een formule die jouw lichaam op tal van manieren van dienst kan zijn. De softgels zijn een naadloze vorm van suppletie die gemakkelijk kan worden verwerkt in een dagelijkse routine dankzij hun gebrek aan smaak en hoge concentratie.

  • Van de fijnste lijnzaadolie
  • Plantaardig alternatief voor visolie
  • Hoog in vezels
  • Rijk aan Omega-3, 6 en 9
  • Bevat een schat aan micronutriënten
  • Eenvoudig te beheren softgels
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • GMP
  • Cruelty-Free
18.60
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Waarom hebben we Omega Oliën nodig?

Omega-oliën zoals 3, 6 en 9 behoren tot de meest natuurlijke ingrediënten die we kunnen gebruiken. Ze bieden voordelen voor zowel lichaam als geest, en onze lichamen zijn van nature niet in staat om ze onafhankelijk te maken zoals andere natuurlijke oliën. Dat is de reden waarom oliesupplementen steeds belangrijker zijn geworden in de zoektocht naar een echt welzijnmaximaliserend dieet.

Waarom Lijnzaad Olie nemen?

Cholesterol

Lijnzaadolie is een ongelooflijk rijke bron van Omega 3, die EPA en DHA bevat, beide actieve chemische stoffen dragen bij aan het beheersen van bloedtriglycerideniveaus, wat een invloed heeft op de opbouw van cholesterol in het bloed. Cholesterol is niet alleen een factor die een rol speelt bij de eerste effecten van een dieet, maar het is ook een element van jouw lichaam dat de moeite van het monitoren waard is om jouw cardiovasculaire gezondheid te beschermen, omdat een ophoping van cholesterol kan leiden tot verhoogde bloeddruk en andere bijbehorende complicaties.

Balans

Als onverzadigd vetzuur kan lijnzaadolie worden gebruikt voor de productie van hormonen in het lichaam. Hormonen gaan verder met het regelen van een hele reeks verschillende lichaamsfuncties, waaronder vetoxidatie, en andere belangrijke dagelijkse processen die, als ze goed worden beheerd, de basis kunnen leggen voor een comfortabeler gevoel, opgefrist en klaar om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Brein functie

Lijnzaadolie is een rijke bron van Omega-3, die DHA bevat, en van DHA is bekend dat het bijdraagt ??aan de psychologische functie, waardoor formules van lijnzaadolie veelbelovend zijn voor lichaam en geest. Dit is vooral belangrijk voor mensen die geen fan van vis zijn, want tot voor kort werden visoliën beschouwd als de meest uitvoerbare optie voor mensen om aan te vullen met de bedoeling om hun hersenfunctie te helpen. Lijnzaadolie heeft essentiële geblazen visolie uit het water als een krachtige visvrije bron van krachtige Omega-oliën.

Potje lijnzaadolie softgels met rondom een cirkel met voordelen en feiten

Ingrediënten

Organische Lijnzaadolie, Softgelcapsule (Gelatine, Glycerine, Water, Caramel Kleur)

Gebruiksaanwijzing

Om Lijnzaad Olie Softgels te consumeren, neem je eenvoudig 2 tot 3 capsules per dag, bij voorkeur elke keer naast een maaltijd. Een portie Lijnzaad Olie Softgels bestaat uit 1 capsule. We raden aan dat je de voorgestelde dagelijkse inname van 2-3 porties per dag niet overschrijdt.

Advies bij het gebruik van Flaxseed Oil

Lijnzaad Olie Softgels worden gemaakt met behulp van gelatine, waardoor ze niet geschikt zijn voor consumptie door veganisten en vegetariërs. Dit supplement is bedoeld voor consumptie naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten en mag in geen geval worden geconsumeerd als een vervanging voor maaltijden. Controleer voor gebruik de ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt.

Lees meer
Lijnzaad Olie Softgels 1000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Omega Olie Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

73.33% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Heb mijn vrienden al verteld over dit product!

M Milan
Geverifieerde aankoop

Ik wilde al een lange tijd lijnzaadolie capsules proberen en ben blij dat ik ze heb gekocht

T Thommy
Geverifieerde aankoop

Ik lust geen visolie, dus deze capsules zijn een goede vervanger. Top!

M Mandy
Geverifieerde aankoop

Super prijs, want je neemt 2 capsules per dag dus gaat het gemakkelijk langer mee dan 1 maand

V Vixon
Geverifieerde aankoop

Mooi supplement

M Mila
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten