Lijnzaadolie Softgels

1000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Omega Supplement

Overzicht

Zorg natuurlijk voor je hersenen, hart, haar en huid met de WeightWorld Lijnzaadolie Softgels! Onze natuurlijke koudgeperste lijnzaadoliecapsules bestaan uit 550 mg omega 3, 167 mg omega 6 en 170 mg omega 9, verpakt in 1000 mg biologische lijnzaadolie per portie. Deze formule is een duurzaam, smaakvrij alternatief voor visolie en is verrijkt met de essentiële oliën die jouw lichaam nodig heeft. Geniet van een jeugdige uitstraling aan de buitenkant en breng vandaag nog je natuurlijke lichaamsniveaus in evenwicht met deze handige softgels!

 • Kan je hersenen, hart, haar & huid ondersteunen
 • 1000 mg biologische lijnzaadolie per portie
 • Duurzame bron van Omega 3, 6 & 9
 • Ideaal alternatief voor visolie
 • 3 maanden voorraad per verpakking
 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij
 • GMP
 • Cruelty-Free
 • Bestel 1 $19.37
 • Bestel 2 $34.86 $38.74 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $46.47 $58.11 Je bespaart 20%

Waarom hebben we omega-oliën nodig?

Omega-oliën zoals 3, 6 en 9 behoren tot de meest natuurlijke ingrediënten die we kunnen gebruiken. Ze bieden voordelen voor zowel lichaam als geest, en onze lichamen zijn van nature niet in staat om ze onafhankelijk te maken zoals andere natuurlijke oliën. Dat is de reden waarom oliesupplementen steeds belangrijker zijn geworden in de zoektocht naar een echt welzijnmaximaliserend dieet.

Waarom lijnzaadolie nemen?

Cholesterol

Lijnzaadolie is een ongelooflijk rijke bron van Omega 3, die EPA en DHA bevat, beide actieve chemische stoffen dragen bij aan het beheersen van bloedtriglycerideniveaus, wat een invloed heeft op de opbouw van cholesterol in het bloed. Cholesterol is niet alleen een factor die een rol speelt bij de eerste effecten van een dieet, maar het is ook een element van jouw lichaam dat de moeite van het monitoren waard is om jouw cardiovasculaire gezondheid te beschermen, omdat een ophoping van cholesterol kan leiden tot verhoogde bloeddruk en andere bijbehorende complicaties.

Balans

Biologische lijnzaadolie kan worden gebruikt om de natuurlijke lichaamsniveaus in evenwicht te brengen. Geniet van een natuurlijke boost van dit krachtige supplement om diverse lichaamsfuncties en andere belangrijke dagelijkse lichaamsprocessen te reguleren, zodat jij je gezonder en meer voorbereid voelt om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Cognitieve functies

Lijnzaadolie is een rijke bron van Omega-3, die DHA bevat, en van DHA is bekend dat het bijdraagt aan de psychologische functie, waardoor formules van lijnzaadolie veelbelovend zijn voor lichaam en geest. Dit is vooral belangrijk voor mensen die geen fan van vis zijn, want tot voor kort werden visoliën beschouwd als de meest uitvoerbare optie voor mensen om aan te vullen met de bedoeling om hun hersenfunctie te helpen. Lijnzaadolie vervangt visolie als een krachtige visvrije bron van krachtige de omega-oliën.

Lijnzaadolie Softgels - Natural Flax Seed Omega Oil Supplement - WeightWorld - 90 Capsules

Ingrediënten

Organische Lijnzaadolie, Softgelcapsule (Gelatine, Glycerine, Water, Caramel Kleur)

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 lijnzaadolie-softgel per dag bij je hoofdmaaltijd. We raden aan de capsule elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen voor consistentie, zodat je het maximale uit het supplement kunt halen.

Advies bij het gebruik van lijnzaadolie

Lijnzaad Olie Softgels worden gemaakt met behulp van gelatine, waardoor ze niet geschikt zijn voor consumptie door veganisten en vegetariërs. Dit supplement is bedoeld voor consumptie naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten en mag in geen geval worden geconsumeerd als een vervanging voor maaltijden. Controleer voor gebruik de ingrediëntenlijst als je specifieke allergieën hebt.

Lijnzaadolie Softgels 1000 mg 90 Softgels | Natuurlijk Omega Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(6)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Heb mijn vrienden al verteld over dit product!

M Milan
Geverifieerde aankoop

Ik wilde al een lange tijd lijnzaadolie capsules proberen en ben blij dat ik ze heb gekocht

T Thommy
Geverifieerde aankoop

Ik lust geen visolie, dus deze capsules zijn een goede vervanger. Top!

M Mandy
Geverifieerde aankoop

Super prijs, want je neemt 2 capsules per dag dus gaat het gemakkelijk langer mee dan 1 maand

V Vixon
Geverifieerde aankoop

Mooi supplement

M Mila
Geverifieerde aankoop

Goede vervanger voor visolie!

J Jules
Geverifieerde aankoop

Heel blij met deze tabletten!

R Reggy
Geverifieerde aankoop

Meteen drie flesjes gekocht vanwege de korting!

J Jaimie
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader! Heb al mijn vrienden en familie er al over verteld

M Mandy
Geverifieerde aankoop

Heel handig om op deze manier toch alle vezels binnen te krijgen

K Karlijn

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk