maandag - vrijdag | 9.00 - 14.00

Forskolin

Forskoline is een populaire superfood en wordt gemaakt van de Indiase Coleus-plant. Forskoline wordt vaak in verband gebracht met gewichtsverlies, maar is dat ook zo? Laten we daar even induiken. Om af te vallen moet je een caloriearm dieet volgen. Het is simpelweg onmogelijk om af te vallen wanneer je lichaam meer calorieën binnenkrijgt dan dat het kan verbranden. Simpele rekensom, toch? Wanneer je lichaam minder calorieën opneemt dan dat het verbandt, spreken we over een calorietekort. Dit zet het lichaam aan om andere bronnen van energie te gebruiken, zoals vet. Forskoline kan het lichaam assisteren bij het vernietigen van vet en kan de functie van je metabolisme reguleren*. Bekijk hier ons hele assortiment aan forskoline-supplementen!
Lees meer

Alle producten in deze categorie

Forskolin, gewonnen uit de plant Coleus Forskohlii, maakt de laatste tijd veel lawaai in de wereld van gewichtsverlies. Het is gepopulariseerd door de beroemde Dr. Oz, die de natuurlijke kwaliteiten benoemden die het geweldig maken voor mensen die willen afvallen terwijl ze hun spieren behouden. Hierdoor zijn Forskolin-supplementen de ideale natuurlijke aanvulling op elk afslankdieet.

Gewichtsbeheersing is niet het enige voordeel van deze plant. Het staat ook bekend om zijn antihypertensieve en ontstekingsremmende kenmerken die het perfect maken voor gebruik als een kruidenondersteuningsformule voor uw welzijn.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.