Geld terug garantie

Money back gurantee

 1. Onze geld-terug-garantie is van toepassing op geselecteerde producten die voor ons bedrijf zijn gemaakt onder onze eigen merken, waaronder MaxMedix, WeightWorld, Animigo, mySmile, Eco Masters en Viaman.
 2. Onze producten zijn niet ontworpen om een medische aandoening, ziekte of kwaal te genezen, behandelen of voorkomen.
 3. Als u gebruik maakt of heeft gemaakt van een multibuy aanbieding of korting, wordt u terugbetaald volgens de korting die op de aanbieding is toegepast.
 4. Het duurt minimaal 10 werkdagen voordat uw terugbetaling of omruiling is verwerkt.
 5. De geld-terug-garantie is van toepassing op alle producten die rechtstreeks op onze websites of telefonisch via onze klantenservice zijn gekocht. De producten benoemd in artikel 17 zijn uitgesloten. Onze groothandel of wederverkopers zijn niet verplicht om dezelfde service aan te bieden.
 6. Claims zijn te maken door de eindgebruiker. Claims door onze groothandelsklanten en/of wederverkopers worden niet erkend.
 7. We vergoeden alleen de kosten van de gekochte producten en geen verzendkosten voor het verzenden van het product tenzij ze defect waren.
 8. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor zoekgeraakte retourzendingen, veroorzaakt door uw koerierskeuze. We raden u daarom aan om uw goederen terug te sturen via een aangetekende service met een verzendbewijs.
 9. Onze geld-terug-garantie heeft geen invloed op en vormt een aanvulling op uw wettelijke rechten en is onderworpen aan onze algemene voorwaarden.
 10. We bieden een terugbetaling aan in overeenstemming met de tevredenheidsgarantie met betrekking tot de aanbevolen periode waarin het product minimaal moet worden gebruikt. Dit betekent dat als we aanbevelen een product minimaal 3 maanden te nemen, we alleen een terugbetaling voor 3 maanden inhoud aanbieden. Hetzelfde geldt voor producten waarvan we adviseren om het 10 dagen, 28 dagen enzovoort te gebruiken. Het product moet minimaal 3 maanden worden gebruikt, tenzij anders vermeld.
 11. Slechts één claim per huishouden.
 12. Eventuele latere geld-terug-garantie-claims op andere in aanmerking komende producten worden alleen terugbetaald naar goeddunken van het bedrijf.
 13. Claims kunnen alleen worden ingediend als het product is gebruikt zoals aangegeven op het productetiket.
 14. Om een claim voor geld-terug-garantie in te dienen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] en uw bestelnummer en details verstrekken over hoe u het hebt gebruikt. Deel uw ervaring delen samen met enig bewijs van voor en na gebruik, waaronder bijvoorbeeld fotografisch bewijs.
 15. In het geval van een frauduleuze geld-terug-garantie-claim behouden wij ons het recht voor om terugbetaling van het aan u betaalde bedrag te vorderen, samen met een vergoeding voor eventueel opgelopen verliezen.
 16. We behouden ons het recht voor om dit geld-terug-garantie-beleid op elk moment te wijzigen, bij te werken of te verwijderen en u kunt deze pagina regelmatig bezoeken om eventuele wijzigingen te controleren. Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt op 08/2021.
 17. Geld-terug-garantie is niet van toepassing op apparaten. Als je een defect apparaat hebt ontvangen of als je een technisch probleem hebt met het apparaat, maak je dan geen zorgen, we zullen het voor je repareren of vervangen. Neem contact op met onze klantenservice.