Geld terug garantie

Bij WeightWorld begrijpen we de risico’s die je als consument neemt bij de keuze om een product te kopen en dat veel bedrijven dat risico niet met respect afdragen dat het verdient. Je denkt misschien dat je online verkopers niet kunt vertrouwen en daarvan geven wij je niet de schuld, maar wij zijn hier om dat graag te veranderen. We hebben ons best gedaan sinds 2005 en al die 13 jaren, met het leveren van de beste producten en het aanbieden van de gouden standaard voor service, hebben we de tweeledige pijlers gehad die onze volledige focus van de activiteiten ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zult zijn wanneer je ervoor kiest om bij ons te kopen: onze Trustpilot-beoordelingen spreken voor zich en onze klanten houden van ons. Als je echter niet tevreden bent met het product, vinden wij dat het onze plicht is om je jouw geld terug te geven.

Waarom het MaxMedix-bereik?

Na het grote succes dat we hebben gehad met het MaxMedix-assortiment van Weight Management-supplementen, zijn we ervan overtuigd dat ze je zullen helpen jouw doelen te bereiken. Zo niet, dan geven wij al jouw geld terug.

Super service, super product! Zal zeker nog een keer hier bestellen

W Wesley

Gebruik het nu een aantal maanden en de resultaten zijn aan te merken.

F Ferdinand

Nu al een paar kilo's afgevallen dankzij deze groene koffie. Je merkt gewoon het verschil.

H Herman

Subsidiabiliteit voorwaarden

Om fraude te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt met de voordelen van onze geld-terug-garantie, zijn de volgende voorwaarden gesteld:

Getekende agenda met met linksonder een rondje met een vinkje erin

Om echt te kunnen beoordelen dat het product niet geschikt voor u is, moet u het gedurende ten minste 90 opeenvolgende dagen gebruiken, aangezien de resultaten variëren per individu.

Tekening van een checklist die is ingevuld en afgestreept

Onze producten zijn niet magisch: ze zijn er om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Om resultaten te zien, moet je je aan een gezonde levensstijl houden aangezien er geen pillen in de wereld zijn die dit kunnen goedmaken. Om je te helpen voorzien we je van een voedings - en bewegingsdagboek dat je kunt invullen.

Tekening van een brief die in een postbus word gedaan

Het geld-terug-garantie formulier en het voedings- en bewegingsdagboek moeten beide worden ingevuld en per post naar ons worden opgestuurd, 30 dagen nadat je bent gestopt met het nemen van het product, naar het volgende adres:
Weight World - Money Back Guarantee
Allport Cargo Services Gmbh -COMFORT CLICK GERMANY
Herrenpfad-Süd 34
Nettetal, 41334
DE

Verwerkingstijd

Alle verzoeken om geld-terug-garantie worden binnen 48 na ontvangst van het ingevulde formulier en dagboek behandeld. De terugbetaling wordt binnen een week verwerkt naar jouw oorspronkelijke betaalmethode.

Hulp nodig bij het plaatsen van jouw bestelling?

Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van jouw bestelling, dan zal ons klantenteam service je graag helpen. Neem gerust telefonisch contact op via (+31)858 889 802, per e-mail via [email protected] of via Live Chat.