WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Glucosamine en Chondroïtine Capsules

900 mg 60 Capsules | Gezonde Gewrichtsondersteuning Supplement

Dit supplement is afkomstig van alleen de zuiverste glucosamine en chondroïtine en richt zich op twee belangrijke componenten van jouw gewrichten. Allereerst de vloeistof die gewrichten smeert en ten tweede het kraakbeen dat hen omringt. De capsule kan gemakkelijk worden verwerkt in jouw dagelijkse routine en elke portie van ons glucosamine en chondroïtine supplement levert een zeldzame 900 mg dosering (500 mg glucosamine en 400 mg chondroïtine).

  • Geformuleerd om gewrichten te ondersteunen
  • Voor bescherming en versterking
  • Premium glucosamine en chondroïtine
  • Krachtige 900 mg capsules
  • Gemakkelijk te beheren capsules
  • 60 porties in één verpakking
  • Zuivelvrij
  • Glutenvrij
  • GMP
27.22
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Waarom Glucosamine met Chondroïtine?

Glucosamine met Chondroïtine is geformuleerd als een gezamenlijk supplement dat je vanuit jouw luie stoel kunt nemen. Met als doel om het natuurlijke proces waarmee je gezonde gewrichten onderhoudt te ondersteunen. Zowel Glucosamine als Chondroïtine zijn actieve chemische agentia die een populaire reputatie hebben gekregen onder mensen die kiezen voor levensstijl keuzes om hun gewrichten te beschermen.

Gewricht smering

Glucosamine is een belangrijk ingrediënt in de vorming van gewrichtsvloeistof, het natuurlijke smeermiddel van het lichaam om de gewrichten te beschermen tegen slijtage. De vloeistof omringt de botten in een gewricht om wrijvingsloze bewegingen te maken die voorkomen dat de botten tegen elkaar wrijven en gezamenlijk ongemak veroorzaken.

Kraakbeen kracht

Er zijn steeds meer onderzoeken uitgevoerd die helpen bij het koppelen van Glucosamine en Chondroitin aan gezonde gewrichten. Chondroïtine is een sleutel ingrediënt in de constructie van kraakbeen, dat de binnenkant van gewrichten als schokkussen gebruikt om schokken en externe druk te absorberen.

Potje glucosamine met rondom eigenschappen en voordelen van de capsules

Ingrediënten

Maltodextrine, Microkristallijne cellulose, Natriumcarboxy-methylcellulose, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, HPMC-coating (HPMC, Chlorofyl, Zwart ijzeroxide, Titaandioxide).

Gebruiksaanwijzingen

Neem 1 of 2 capsules glucosamine met chondroitine per dag. Deze capsules moeten worden geconsumeerd met water en in combinatie met een voedzame maaltijd.

Advies bij het gebruik van Glucosamine en Chondroitine Capsules

Dit product mag niet worden gebruikt als primaire oplossing voor ernstige gewrichtsproblemen, voor ernstige problemen moet medisch advies ingewonnen worden. Glucosamine en Chondroitine capsules zijn ontworpen om te worden geconsumeerd naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging. Ze mogen niet worden gebruikt ter vervanging van voedsel. Dit product is niet geschikt voor consumptie door vegetariërs en veganisten en het heeft geen bekende bijwerkingen. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst voordat je consumeert als je specifieke allergieën hebt. Dit supplement is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Lees meer
Glucosamine en Chondroïtine Capsules 900 mg 60 Capsules | Gezonde Gewrichtsondersteuning Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

80.00% Gebaseerd op 5 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Great product and Vegan!!!

P Paula S
Geverifieerde aankoop

Niets aan te merken op deze capsules

J Jorian
Geverifieerde aankoop

Heb minder last van mijn gewrichten na dat ik deze capsules ongeveer 1,5 maand dagelijks heb geslikt.

H Harry
Geverifieerde aankoop

Ik vind het nu een stuk gemakkelijker om met mijn hond te gaan wandelen. Ik vind deze geweldig.

F Florian
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten