IJzertabletten

14 mg 365 Tabletten | Natuurlijk Voedingssupplement
WeightWorld

Overzicht

IJzer is een essentieel onderdeel van je lichaam, omdat het je helpt een gezond te blijven en de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine te stimuleren. IJzertabletten zijn essentieel als jij een goed werkend immuunsysteem wil. Wel zo handig in het najaar! De ijzertabletten van WeightWorld zijn verrijkt met 14 mg ijzer van hoge kwaliteit en geven je een natuurlijke boost, zodat je het hele jaar door gezond blijft!

 • Premium voedingssupplement
 • Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Elk pakket bevat een voorraad van 1 jaar
 • Helpt bij aan de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine
 • Elke portie bevat 14 mg ijzer van hoge kwaliteit
 • Een natuurlijk supplement geschikt voor vegetariërs
 • Vegan
 • Glutenvrij
 • GMP
 • Bestel 1 17.99€
 • Bestel 2 32.38€ 35.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 43.17€ 53.97€ Je bespaart 20%

Wat zijn ijzertabletten?

Dit natuurlijke voedingssupplement bevat premium 14 mg ijzer per portie. Van ijzer is bekend dat het bijdraagt aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Daarnaast stimuleert het ook de goede werking van je weerstand. Ze zijn verkrijgbaar in tabletvorm, zijn gemakkelijk te gebruiken en passen naadloos in je dagelijkse routine. Zo geef jij je lichaam wat het nodig heeft.

Wat zijn de primaire voordelen?

Als je iemand bent die op zoek is naar een natuurlijke ijzerversterking voor zijn dieet en weerstand, of als je merkt dat je je soms wat duizelig of vermoeid voelt, dan zijn deze tabletten geschikt voor jou. Het is belangrijk dat jij genoeg ijzer haalt uit je dieet omdat het de normale werking van je immuunsysteem preserveert en voor de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine zorgt. Deze ijzertabletten geven je een natuurlijke boost en met een voorraad van een jaar in elk pakket weet jij zeker dat je er lang mee kunt doen!

Waar zijn ijzertabletten voor?

IJzervoedingssupplementen worden aan iedereen aanbevolen die zijn of haar weerstand wil bevorderen. Het is bekend dat ijzersupplementen worden aanbevolen aan mensen met een ijzertekort in hun dieet. Natuurlijke bronnen van ijzer zijn te vinden in bijvoorbeeld kip, rundvlees of lever. Als je vegetariër bent, vrees dan niet. De ijzertabletten van WeightWorld zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganistisch. Elk pakket bevat een voorraad voor een heel jaar. Zo kun jij lang vooruit!

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd en met een glas water. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van dit supplement, omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Check de volledige lijst met ingrediënten voordat je het inneemt of raadpleeg je arts of apotheker om allergische reacties te vermijden. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan voor gebruik een arts. Niet geschikt voor personen onder de 18.

Volledige ingrediëntenlijst

IJzer (Ferrofumaraat), Microkristallijne Cellulose (MCC), Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.

IJzertabletten 14 mg 365 Tabletten | Natuurlijk Voedingssupplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk