WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Kaneel Capsules

2000 mg 60 Capsules | Natuurlijk Hart en Spijsvertering Supplement

Routines voor gewichtsbeheersing kunnen baat hebben bij de toevoeging van natuurlijke suppletie, daarom hebben we Kaneel Capsules geformuleerd, de perfecte manier om je routine te verfrissen met een supplement dat speciaal is gebouwd om je gewicht en welzijn te ondersteunen. Elke portie levert 4000 mg Ceylon Cinnamon van de hoogste kwaliteit in een veganistische capsulevorm die gemakkelijk kan worden geconsumeerd en verwerkt in jouw dagelijkse routine.

  • Ideale ondersteuning voor gewichtsbeheersing
  • Afkomstig uit 100% kaneel
  • Zeer biologisch beschikbare cylon kaneel
  • Krachtige porties van 4000 mg
  • Eenvoudig te beheren capsules
  • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
  • Vegan
  • GMP
  • Vegetarisch
  • ISO
17.75
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

De voordelen van Kaneel Capsules

Ceylon Kaneel

Eerst en vooral zijn kaneelcapsules van WeightWorld afkomstig van natuurlijke Ceylon Kaneel. Dit is de meer biologische beschikbaarheid van de twee verschillende vormen van kaneel en wordt daarom als veel waardevoller beschouwd dan zijn zuster Cassia Kaneel. Een hogere biologische beschikbaarheid betekent dat een grotere concentratie wordt geabsorbeerd in het bloed, wat betekent dat je een groter voordeel van Ceylon Kaneel kunt verwachten.

Spijsvertering en bloedsuiker

Kaneel wordt al duizenden jaren gebruikt als een natuurlijke methode om spijsverteringsproblemen te verzachten en er is nog steeds een algemene consensus dat de opwarmeigenschappen van kaneel die kunnen worden gevoeld zodra het wordt geconsumeerd, maken het ideaal voor gebruik als een algemene spijsvertering steun.

Bovendien heeft kaneel een zeer hoge natuurlijke vezel, wat het veelbelovend maakt voor het proces van het afbreken van voedsel. Dit is met name ideaal vanuit het perspectief van gewichtsbeheersing, aangezien een goed ondersteunde spijsvertering kan helpen om de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel te beheersen. Zowel de bloeddruk als de bloedsuikerspiegel zeer relevant zijn voor de gezondheid van het hart. Er zijn meerdere studies geweest die dit kruid verbinden met bloedsuikerspiegel bij mensen met type 2 diabetes. Als het ongecontroleerd blijft, kunnen de bloedsuikerspiegels negatieve gevolgen hebben, omdat overtollige bloedsuikerspiegel vaak in het lichaam wordt opgeslagen, in vetcellen.

Lichaamsvet

Er zijn recente studies uitgevoerd op de Ceylon Kaneel die het hebben gekoppeld aan het thermogene effect. Dit is een effect waarvan bekend is dat het de stofwisseling versnelt en ervoor zorgt dat minder energie wordt omgezet in vet, terwijl het ook beïnvloedt hoeveel vet wordt verbrand voor energie. Koolhydraten die niet worden gebruikt voor energie worden bijvoorbeeld meestal opgeslagen als vet.

Potje kaneel capsules met rondom een cirkel met voordelen en eigenschappen van het supplement

Ingrediënten

Kaneelextract, capsulehuls (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, kaliumdioxide)

Gebruiksaanwijzing

Neem om dit supplement te nemen twee capsules per dag, bij voorkeur afgespoeld met water en telkens samen met gebalanceerde maaltijden. We stellen niet voor dat je deze aanbeveling overtreft.

Advies bij het gebruik van Kaneel Capsules

Dit supplement is geschikt voor veganisten en vegetariërs en is ontworpen om te worden geconsumeerd naast een gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging voor de beste resultaten. Om die reden achten wij het ongepast dat dit supplement wordt geconsumeerd als een vervanging voor een uitgebalanceerde maaltijd. Bewaar dit product op een koele en droge plaats buiten het bereik van jonge kinderen.

Lees meer
Kaneel Capsules 2000 mg 60 Capsules | Natuurlijk Hart en Spijsvertering Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(4)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

74.29% Gebaseerd op 7 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik ben net begonnen met deze capsules, dus nog geen resultaat. Ik krijg geen klachten of vreemde smaken van de capsules.

R Ria R
Geverifieerde aankoop

is precies wat ik wilde.

R R. S
Geverifieerde aankoop

Mijn vrouw en ik gebruik dit nu allebei en zijn er beide tevreden mee

T Thijs K.
Geverifieerde aankoop

Ben pas net bezig maar tot nu toe prima

R Roos
Geverifieerde aankoop

Heel blij met de capsules

I Inge
Geverifieerde aankoop

Ga zeker tegen mijn vrienden zeggen dat ze dit moeten gaan gebruiken!

M Menno
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten