Lion's Mane paddenstoelextract

Met zwarte peper
22.99€

Gratis Levering vanaf €40.

Comfort Points Bestel nu en verdien 2 WeightWorld Punten ?

Belangrijkste kenmerken

  • 2000 mg lion’s mane paddenstoelextract per tablet
  • Goed voor de hersenen* en draagt bij aan je concentratie*
  • Verrijkt met zwarte peper voor optimale opname
  • 365 tabletten voor een voorraad van 1 jaar
  • Vegan en glutenvrij

Elke tablet bevat 2000 mg lion’s mane paddenstoelextract. Lion’s mane paddenstoel is goed voor de hersenen* en ondersteunt het leervermogen*. Daarnaast is dit supplement verrijkt met zwarte peper. Door 1 tablet per dag in te nemen, biedt dit supplement een voorraad van maar liefst 1 jaar.

  • Geld terug garantie

Wat is lion's mane?

Lion’s mane, ook wel Hericium erinaceus of pruikzwam genoemd, is een eetbare paddenstoel die van nature voorkomt in delen van Azië, Europa en Noord-Amerika. De paddenstoel heeft een karakteristiek uiterlijk met lange, hangende, witte tentakels die lijken op de manen van een leeuw, vandaar de naam. Lion’s mane is rijk aan verschillende voedingsstoffen, zoals eiwitten, vezels, B-vitamines en mineralen. Dit paddenstoelextract is goed voor de hersenen* en draagt bij aan je concentratie*.

Lion’s mane paddenstoelextract van WeightWorld

WeightWorld heeft een formule ontwikkeld met een sterk geconcentreerd 25:1 lion’s mane paddenstoelextract. Onze tabletten bevatten van nature een rijke concentratie van 50% polyfenolen, waardoor ze zich onderscheiden van andere lion’s mane supplementen op de markt. Daarnaast bevat elke tablet een krachtige dosis van 2000 mg lion’s mane paddenstoelextract, waardoor ons supplement een hoogwaardige en krachtige optie is voor wie op zoek is naar de voordelen van deze unieke paddenstoel.

Verrijkt met zwarte peper

We hebben de formule van dit lion’s mane paddenstoelextract verrijkt met een zwarte peper extract. Zwarte peper bevat piperine, wat kan zorgen voor een verhoogde biologische beschikbaarheid. Hierdoor kan de effectiviteit van het supplement toenemen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd en met een glas water of zoals voorgeschreven door een arts.

Advies

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen neemt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan een arts of zorgverlener voor gebruik. Als er bijwerkingen optreden, stop het gebruik en raadpleeg een arts. Niet bestemd voor personen onder de leeftijd van 18 jaar. Bewaar op een koele, droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Lion's Mane Paddenstoelen (Hericium Erinaceus (Bull.) Pers) extract (25:1), zwarte peper (Piper Nigrum) extract (4:1), vulstoffen: microkristallijne cellulose en dicalciumfosfaat, bindmiddelen: magnesiumzouten van vetzuren (E 470 b) en siliciumdioxide.

Hoe gebruik je Lion's Mane?

Lion's mane is te gebruiken in verschillende vormen, waaronder vers, gedroogd, als supplement in poedervorm of als extract. Het kan worden toegevoegd aan voeding in gerechten zoals soepen, roerbakgerechten of als thee. Er zijn ook supplementen beschikbaar in capsulevorm die dagelijks moeten worden ingenomen, zoals de capsules met lion’s mane paddenstoel extract en met zwarte peper van WeightWorld.

Waar is zwarte peper goed voor?

Zwarte peper heeft antioxidante eigenschappen*. In dit supplement hebben we gekozen voor een zwarte peperextract vanwege de hoge biologische beschikbaarheid van piperine. Piperine kan zorgen voor een verhoogde biologische beschikbaarheid. Hierdoor kan de effectiviteit van het supplement toenemen.

Wanneer moet ik deze tabletten met lion's mane paddenstoelextract innemen?

We raden aan om dagelijks 1 tablet in te nemen, bij voorkeur bij een maaltijd en met een vol glas water voor optimale resultaten.

Hoe lang gaat een verpakking met lion’s mane paddenstoelextract tabletten mee?

Een verpakking van 365 tabletten voorziet je in een voorraad van 1 jaar bij de aanbevolen dosis van 1 tablet per dag.

Zijn deze tabletten van WeightWorld geschikt voor mensen met specifieke dieetbeperkingen?

De lion’s mane paddenstoelextract tabletten zijn vrij van gluten. Daarnaast zijn de tabletten geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet.

Heeft het slikken van deze tabletten bijwerkingen?

Het slikken van lion’s mane paddenstoelextract tabletten heeft geen bekende bijwerkingen.

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(6)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Goed

reviews 4

76.36% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

BLij dat ik dit supplement kan innemen zonder zorgen.

N Nina
Geverifieerde aankoop

Handig zo’n voorraad van een jaar en ik hoef maar 1 tablet per dag te slikken.

T Thomas
Geverifieerde aankoop

Ik weet niet of ik de resultaten al voel

Y Youssra
Geverifieerde aankoop

Prima

S Sjoerd
Geverifieerde aankoop

Ik was op zoek naar een hogere dosering per tablet en heb het gevonden bij Weight World. 2000 mg is goed.

G Govanni
Geverifieerde aankoop

Ik slik de pillen al wel een tijdje.

W Wilma
Geverifieerde aankoop

Werkt wel

Z Z
Geverifieerde aankoop

Raad dit supplement echt aan iedereen aan

H H
Geverifieerde aankoop

Slik dit supplement nog niet zo heel lang maar ik moet wel toegeven dat ik me wat helderder voel en me beter kan focussen sinds ik begonnen ben met deze tabletten. Dat is zeker een positief gevolg

R Riona
Geverifieerde aankoop

Ik ervaar geen slechte bijwerkingen. Makkelijk in te nemen en kleine capsules.

I Inez

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk