Liposomale Vitamine D3 + K2

4000 IU Liquid | Natuurlijk Supplement Voor Bot & Gewricht

Overzicht

Op zoek naar een natuurlijk supplement om je botten en gewrichten te verzorgen? De liposomale vitamine D3 + K2 (MK-7) is een vloeibaar supplement dat je een combinatie van vitamines D3 en K2 biedt die goed zorgen voor je botten, gewrichten en immuunsysteem. Met een 4000iu-sterkte van natuurlijke vitamine D3 en slechts 2 ml per dag, bied jij je lichaam al voldoende en ervaar je wellicht alle voordelen die dit product te bieden heeft!

 • Premium geconcentreerde vloeibare formule
 • Voor botten & gewrichten
 • Krachtige 4000iu van natuurlijke vitamine D3
 • 100 µg vitamine K2 in menachinon (MK-7)
 • Vloeibaar supplement van 250 ml
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Vegetarisch
 • Zuivelvrij
 • Lactosevrij
 • Bestel 1 $24.33
 • Bestel 2 $43.80 $48.66 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $58.38 $72.99 Je bespaart 20%

Wat is Liposomale Vitamine D3 + K2?

Dit natuurlijke premium vloeibare supplement bestaat uit hoogwaardige vitamine D3 en K2 en vormt daardoor een premium combinatie die optimaal is voor de verzorging van je botten en gewrichten. Vitaminen D3 en K2 hebben een goede werking op het behoud van de normale functie van je botten, gewrichten en immuunsysteem. Proef vandaag nog de sinaasappelsmaak van deze aangenaam vloeibare supplementen!

Ingrediënten & Voordelen

Het Liposomale Vitamine D3 + K2 vloeibare supplement bevat een zeer sterke 4000iu natuurlijke vitamine D3. Vaak zitten mensen onvoldoende in de zon en krijgen daardoor niet genoeg vitamine D binnen. Vitamine D is essentieel voor de normale werking van je immuunsysteem, het behoud van je tanden en botten en voor spierfuncties.

Dit supplement bestaat ook uit 100 µg vitamine K2 in de vorm van MK-7 (menachinon), een zeer krachtige vorm van K2. Van vitamine K is bekend dat het het onderhoud van normale botten ondersteunt en optimaal samenwerkt met vitamine D om ervoor te zorgen dat calcium niet alleen wordt opgenomen, maar dat het ook naar de botten gaat waar het het hardst nodig is.

Voor wie?

Het wordt aanbevolen dat iedereen vitamine D-supplementen inneemt, omdat veel mensen onvoldoende vitamine D binnenkrijgen. Dit is voornamelijk het geval in de herfst en de winter. De combinatie met vitamine K maakt het supplement ideaal als je op zoek bent naar een supplement dat ook helpt om de normale werking van de botten en gewrichten te behouden. Liposomale vitamine D3 + K2 is ook vegetarisch, lactosevrij, zuivelvrij en niet-GMO. Zo past het supplement in bijna elk dieet.

Gebruiksaanwijzing

Neem elke dag 2 ml van dit vloeibare supplement. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waarvan geen bijwerkingen bekend zijn. Controleer voor gebruik de volledige lijst met ingrediënten om allergische reacties te voorkomen. Bij twijfel, raadpleeg je arts. Dit product is niet geschikt voor veganisten.

Volledige Ingrediëntenlijst

Actieve ingrediënten: Vitamine D3 4.000 IE, Vitamine K2 (MK-7) 100 μg

Andere ingrediënten: Water, vitamine D3 (als Calciferol), vitamine K2 (als Menachinon Mk-7), emulgator: zonnebloemlecithine; Bevochtigingsmiddel: glycerine, natuurlijke smaak van kokosnoot, conserveermiddel: kaliumsorbaat, citroenzuur, MCT-olie (middellange keten triglyceriden), hulpstof: bèta-cyclodextrine, antioxidant: vitamine E (as-alfa-tocoferol)

Liposomale Vitamine D3 + K2 4000 IU Liquid | Natuurlijk Supplement Voor Bot & Gewricht

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(2)
4 Stars
(1)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

70.00% Gebaseerd op 3 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed supplement

T Tessa
Geverifieerde aankoop

goede prijs voor een goede dosering

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

lijkt goed bij mij te helpen maar levering duurde een paar dagen

A Anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk