WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Liposomale Vitamine C

1200 mg 180 Capsules | Immuunsysteem Supplement met Hoge Dosis
WeightWorld

Op zoek naar een hoge dosis vitamine C die je energieniveau en immuniteit kan verhogen, zodat je het meeste uit je fitte lichaam kunt halen? Verpakt met de genezende kracht van de natuur, Liposomale Vitamine C-Capsules van WeightWorld is een sterk absorberend immuniteit versterker supplement ontworpen om je lichaam te beschermen en je te helpen energiek te blijven. Met een krachtige combinatie van antioxidanten, kalium, L-ascorbinezuur, lecithine en ascorbylpalmitaat, zorgt de unieke liposomale toedieningsmethode voor maximale werkzaamheid tegen schadelijke vrije radicalen veroorzaakt door allergenen, verontreinigende stoffen, stress en giftige chemicaliën.

 • Hoge dosis van 1200 mg voor algehele immuniteit
 • Maximale biologische beschikbaarheid voor verbeterde absorptie
 • Draagt ??bij aan het verminderen van vermoeidheid
 • Draagt ??bij aan de normale productie van collageen
 • 180 Capsules in elke fles voor een volledige voorraad van 90 dagen
 • Vegetarisch
 • Vegan
 • Zuivelvrij
 • Glutenvrij
28.99
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Waarom heb je liposomale vitamine C nodig voor optimale immuniteit?

Verschillende lichaamsfuncties in je immuunsysteem hebben vitamine C nodig om optimaal te kunnen werken. Deze in water oplosbare antioxidant ondersteunt de witte bloedcellen, antilichamen en het natuurlijke afweersysteem van je lichaam tegen schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers. Het menselijk lichaam kan vitamine C echter niet alleen aanmaken. Daarom stelt regelmatige suppletie van liposomale vitamine C u in staat om de eerste verdedigingslinie van uw lichaam te versterken en deze te beschermen tegen ongewenste infecties en ziekten.

Waarom kiezen voor Liposomale vitamine C van WeightWorld?

Als het gaat om het kiezen van het meest effectieve immuunondersteunende supplement, kunnen twee factoren een groot verschil maken voor het algehele welzijn: sterkte en biologische beschikbaarheid. Terwijl de meeste merken op de markt 1000 mg per portie aanbieden, bevat het Liposomale Vitamine C-supplement van WeightWorld 1200 mg hoogwaardige Liposomale Vitamine C in elke portie. Gebruikmakend van een wetenschappelijk bewezen liposomale toedieningsmethode, zorgt dit supplement ervoor dat uw lichaam zo snel mogelijk vitamine C opneemt voor maximale effectiviteit tegen oxidatieve stress, infecties en allergenen.

Voordelen van Liposomale Vitamine C Capsules

Standaard vitamine C-supplementen worden niet effectief en volledig door het lichaam opgenomen. De Liposomale Vitamine C-Capsules van WeightWorld zijn ideaal om je lichaam een ??hoge dosis vitamine C te geven, ter ondersteuning van het immuunsysteem en ter versterking van de natuurlijke afweer van je lichaam. Behalve dat het een snelle, kost effectieve en gemakkelijke manier is om het algehele welzijn te behouden, draagt ??Liposomale Vitamine C ook bij aan:

 • Normale collageen vorming
 • Cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen
 • Vermoeidheid verminderen
 • Energi Metabolisme stimuleren
 • Normale werking van botten, bloedvaten en kraakbeen

Voor wie is WeightWorld Liposomale Vitamine C Capsules bedoeld?

Dit geavanceerde Liposomale Vitamine C-supplement is glutenvrij en suikervrij, waardoor het perfect is voor mensen die een gezonde en actieve levensstijl willen leiden. Het bevat liposomen van nano grootte die voedingsstoffen beschermen en rechtstreeks aan de cellen leveren om ervoor te zorgen dat u maximale vitamine C krijgt met een snellere en efficiëntere afgifte - waardoor uw lichaam snel meer voordelen kan behalen.

Bovendien zijn deze gemakkelijk in te slikken Capsules een moeiteloze manier voor mensen met een druk schema om voor hun immuunsysteem te zorgen en ook om te voldoen aan de eisen van hun dagelijks leven, zonder afbreuk te doen aan hun gezondheid.

Hoe te gebruiken?

Neem dagelijks twee Capsules bij de hoofdmaaltijden voor het beste resultaat. Lees de volledige lijst met ingrediënten om allergieën of complicaties te voorkomen. WeightWorld Liposomale Vitamine C-Capsules zijn niet-GMO en bevatten geen maïs, gluten, suiker, schaaldieren, pinda's, soja en eieren. Het is geschikt voor vegetariërs, heeft geen vulstoffen en kunstmatige kleurstoffen en er zijn geen bekende of gemelde bijwerkingen.

Lijst met ingrediënten

Potassium ( Kalium ), Vitamine C (Ascorbic Acid ), Vitamine C (als L-ascorbic Acid), LECITHIN, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Ascorbyl Palmitate, Cyclodextrin, Chinese Rhubarb ( Rheum Palmatum ), Potassium Sorbate.

Lees meer
Liposomale Vitamine C 1200 mg 180 Capsules | Immuunsysteem Supplement met Hoge Dosis

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten