Liposomale vitamine C met vegan D3

250 ml Liquid | Natuurlijk supplement voor de weerstand
WeightWorld

Overzicht

Stimuleer op natuurlijke wijze je weerstand met de liposomale vitamine C + vegan D3 van WeightWorld! Dit vloeibare supplement biedt je dubbel zoveel voordelen door vitamine C en D3 te combineren. Voor veganisten is het soms lastig om genoeg vitamine D3 te consumeren. Dankzij de aanvulling van vegan D3 kunnen ook veganisten genieten van dit premium supplement.

 • Vitamine C voor de normale werking van het immuunsysteem
 • Premium geconcentreerde combi
 • Met vitamine D3 voor het onderhoud van botten & gewrichten
 • 1000mg per portie
 • 250ml per fles voor 50 porties
 • Volledig vegan
 • Vegan
 • Halal-vriendelijk
$24.33

Gratis Levering vanaf €50.

Wat is liposomale vitamine C met vegan D3?

Dit natuurlijke vloeibare supplement bestaat uit de beste vitamine C en vegan D3 om je een multifunctioneel vitaminesupplement te bieden. Vitamine C en D3 worden gecombineerd om op natuurlijke wijze je immuniteit te ondersteunen en tegelijkertijd normale botten en gewrichten te ondersteunen. Bespaar jezelf de moeite om meerdere supplementen te kopen en consumeren, en ga in plaats daarvan voor dit 2-in-1 supplement.

Voordelen van vitamine C

Vitamine C kan niet in het lichaam worden opgeslagen, dus je hebt het elke dag nodig in je dieet. Fruit en groenten zijn goede bronnen van vitamine C. Als je er echter niet genoeg van kan binnenkrijgen, is dit supplement een ideale aanvulling om je lichaam te voorzien van de vereiste niveaus van vitamine C die essentieel zijn voor de normale werking van je immuunsysteem. Vitamine C is ook ideaal voor:

 • Normale collageenvorming
 • Cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen
 • Vermindert vermoeidheid
 • Het stimuleren van het energieleverend metabolisme
 • Normale werking van botten, bloedvaten en kraakbeen

Voordelen van vitamine D

Vitamine D is nodig voor de normale werking van je immuunsysteem, botten, gewrichten en spieren. Meestal is blootstelling aan de zon nodig om voldoende vitamine D te produceren, maar in de wintermaanden weten we dat dit soms moeilijk kan zijn. Hierdoor kan jij zonder dat je het weet lijden aan een tekort aan vitamine D. Andere goede bronnen van vitamine D zijn voedingsmiddelen zoals eieren en vis, maar dit is helaas geen optie als je veganist of vegetariër bent. Dit vloeibare supplement is een handig, vegan-vriendelijk alternatief dat je een krachtige bron van vitamine D3 biedt voor al je behoeften!

Gebruiksaanwijzing

Neem één keer per dag 5 ml van dit supplement. Drink het direct op of voeg het toe aan water of sap. Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit supplement. Raadpleeg wel de volledige lijst met ingrediënten voordat je het gebruikt of raadpleeg je arts om persoonlijke allergenen te vermijden.

Ingrediëntenlijst

Gezuiverd Water, Organische Glycerine, Vitamine C (Ascorbinezuur), Acerola-Extract (20% Vitamine C), Superoxidedismutase (SOD-Meloenzaadextract), Rutine, Sucrose (Ruwe Suikerriet), Fructose (Natuurlijke Fruitsuikers), Sorbitol, Vet Gratis Sojaboonlecithine (Niet-GMO) Met 45% Fosfatidylcholine, Kaliumsorbaat, Niacine, Gemengde Tocoferolen, Ascorbylpalmitaat Vitamine C-Ester, Zonnebloemolie, Tocoferylacetaat, Α-Liponzuur, Natuurlijk Sinaasappelsmaak, Vitamine D3 (Cholecalciferol) Veganistisch.

Liposomale vitamine C met vegan D3 250 ml Liquid | Natuurlijk supplement voor de weerstand

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk