Maca Wortel Capsules

4000 mg 180 Capsules | Natuurlijk voedingssupplement voor meer energie
WeightWorld

Overzicht

Sneller resultaat behalen in de sportschool? Geniet van de Maca Wortel capsules van WeightWorld en geniet van deze natuurlijke bron van energie. Met deze capsules til jij je workouts naar een nieuw niveau, train je langer door en kun je sneller resultaat zien. De maca wortel capsules zitten boordevol vitamines, koolhydraten en proteïne om jou de boost te geven die je nodig hebt om te presteren in de gym. De capsules zijn verrijkt met 4000 mg maca wortel per portie en zijn gemakkelijk in te nemen!

  • Natuurlijke bron van energie
  • Behaal sneller resultaten
  • Verrijkt met 4000 mg maca wortel
  • Makkelijk in te nemen
  • Glutenvrij
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Glutenvrij
  • GMP
  • Vegetarisch
$21.88

Gratis Levering vanaf €50.

Wat zijn maca wortel capsules?

Maca wortel, ook wel bekend als de Peruviaanse Ginseng, is afkomstig uit Peru en wordt al jarenlang gebruikt vanwege de energieleverende eigenschappen. Maca wortel is een natuurlijke bron van energie. Dit natuurlijke voedingssupplement is verrijkt met 4000 mg maca wortel per portie, zodat jij geniet van een krachtige capsule die je de energie geeft die je nodig hebt. De capsules zijn makkelijk in te slikken en te verwerken in je dieet. Dus hoe druk je dag ook is, jij kunt altijd een maca wortel capsule innemen en genieten van extra energie.

Waarom hebben we maca nodig?

De Maca Wortel capsules van WeightWorld zijn een fantastische, natuurlijke bron aan vitamines, koolhydraten en proteïne. Dit zijn essentiële bouwblokken voor je lichaam en leveren je energie zodat je effectiever kunt trainen. Als jij zoekt naar een natuurlijke bron aan energie, dan zijn deze maca wortel capsules ideaal voor jou!

Voor wie zijn de maca wortel capsules geschikt?

De WeightWorld Maca Wortel capsules zijn geschikt voor iedereen die zoekt naar een natuurlijke bron van energie en effectiever wil sporten. Maca wortel vinden we voor het eerst terug in de geschiedenis in de 17e eeuw, waar het beschreven wordt als een energiemiddel en een stimulant voor je humeur. Er zijn studies die geconcludeerd hebben dat maca wortel kan helpen om symptomen van depressie en ongerustheid te verminderen. Raadpleeg echter eerst je huisarts als je symptomen van depressie of ongerustheid ervaart, voordat je een supplement inneemt. Je hersenchemie en energieniveau kunnen ondersteunt worden door maca wortel. Daarom wordt er gesuggereerd dat maca wortel je humeur verbetert. Er zijn onderzoeken uitgevoerd op muizen die erop wijzen dat maca wortel kan helpen om de aanmaak van dopamine te stimuleren. Een ander onderzoek bij postmenopauzale vrouwen wees uit dat dagelijkse suppletie met maca wortels hielp om de bloeddruk en symptomen van depressie te verlagen.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur in combinatie met een maaltijd of een glas water. Dit supplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waarvan geen bijwerkingen bekend zijn. Controleer altijd de volledige ingrediëntenlijst en raadpleeg je arts voordat je een supplement gebruikt om allergische reacties te voorkomen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan een dokter voor gebruik. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Volledige ingrediëntenlijst

Ingrediënten: Maca (Lepidium Meyenii), Microkristallijne cellulose, Magnesiumstearaat (Vloeimiddel), Siliciumdioxide (Antiklontermiddel).

Maca Wortel Capsules 4000 mg 180 Capsules | Natuurlijk voedingssupplement voor meer energie

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk