Maca Wortel Capsules

4000 mg 180 Capsules | Natuurlijk supplement

Overzicht

Geniet van de Maca Wortel capsules van WeightWorld en geniet van deze natuurlijke bron van energie. Maca wortel capsules zitten van nature boordevol vitamines, koolhydraten en proteïne. De capsules zijn verrijkt met 4000 mg maca wortel per portie en zijn gemakkelijk in te nemen!

  • Bevat 4000 mg maca wortel
  • Makkelijk in te nemen
  • Glutenvrij
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Glutenvrij
  • GMP
  • Vegetarisch

Wat zijn maca wortel capsules?

Maca wortel, ook wel bekend als de Peruviaanse Ginseng, is afkomstig uit Peru en wordt al jarenlang gebruikt. Deze wortel is een natuurlijke bron va vitamines, koolhydraten en proteïne. Dit natuurlijke voedingssupplement bevat 4000 mg maca wortel per portie. De capsules zijn makkelijk in te slikken en te verwerken in je dieet.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur in combinatie met een maaltijd of een glas water. Dit supplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waarvan geen bijwerkingen bekend zijn. Controleer altijd de volledige ingrediëntenlijst en raadpleeg je arts voordat je een supplement gebruikt om allergische reacties te voorkomen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan een dokter voor gebruik. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Volledige ingrediëntenlijst

Ingrediënten: Maca (Lepidium Meyenii), Microkristallijne cellulose, Magnesiumstearaat (Vloeimiddel), Siliciumdioxide (Antiklontermiddel).

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(1)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 5

50.00% Gebaseerd op 1 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Vind het echt een goed product. Ik krijg meer energie. Thanks weightworld!

J Jesper

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk