Magnesium citraat

180 Capsules | Natuurlijk supplement voor energie
WeightWorld

Overzicht

WeightWorld Magnesium citraat is een natuurlijke bron aan energie. Magnesium kan bijdragen aan een normale spijsvertering en kan daarnaast je botgezondheid en spierfuncties stimuleren. Dit supplement heeft een krachtige dosering 440mg magnesium per portie. De gemakkelijk in te nemen capsules neem jij eenvoudig op in je dagelijkse routine zodat je iedere dag kunt genieten van dit natuurlijke supplement.

 • Verzorging van je botten, spijsvertering en spieren
 • 180 capsules - 3 maanden voorraad
 • Krachtige dosering van 440mg magnesium per portie
 • Gemakkelijk in te nemen
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • GMP
 • Bestel 1 18.99€
 • Bestel 2 34.18€ 37.98€ Je bespaart 10%
 • Bestel 3 45.57€ 56.97€ Je bespaart 20%

Wat zijn Magnesium citraat capsules?

Magnesiumcitraat is de combinatie van citroenzuur en magnesiumcarbonaat. Het is eigenlijk één van de best opneembare vormen van magnesium, wat een belangrijk mineraal is dat je lichaam nodig heeft bij tal van metabolische reacties en processen. Dankzij de hoge biologische beschikbaarheid kan magnesiumcitraat een tekort aan magnesium voorkomen. Het kan de gezondheid van je botten, spieren en spijvertering stimuleren en de capsules zijn gemakkelijk in te nemen.

Belangrijkste voordelen van Magnesium citraat

Magnesium wordt ook wel 'het machtige mineraal' genoemd omdat de cellen in ons lichaam afhankelijk zijn van magnesium bij het reguleren van dagelijkse metabolische reacties om te helpen bij het proces van celdeling en eiwitsynthese. Dit is gerelateerd aan een goede spier- en zenuwfunctie en kan ook helpen om je botgezondheid te stimuleren.

De belangrijkste reden om een magnesiumsupplement in te nemen, is om een tekort aan magnesium te voorkomen. Dankzij de biologische beschikbaarheid van magnesiumcitraat kan je lichaam het goed absorberen waardoor de voordelen beter ervaren kunnen worden.

Een tekort aan magnesium wordt beschouwd als één van de meest voorkomende tekorten aan voedingsstoffen bij volwassenen, vanwege een slechte bodemkwaliteit, problemen met de opname en een gebrek aan fruit of groenten in het dieet. Magnesiumcitraat kan niet alleen helpen bij de verdediging tegen symptomen van een tekort, zoals vermoeidheid, spierpijn en slapeloosheid, maar het wordt ook vaak door artsen gebruikt om symptomen van constipatie te verhelpen.

Voor wie is Magnesium citraat geschikt?

Magnesium gaat voornamelijk verloren wanneer we zweten. Vooral tijdens zware lichamelijke activiteiten van mensen die dagelijks trainen gaan veel mineralen verloren. Zoals bevestigd door de EFSA, helpt de inname van magnesium bij het verminderen van oververmoeidheid en slapeloosheid, en bij het reguleren van de elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme. Mensen die erg lichamelijk actief zijn zullen baat hebben bij WeightWorld Magnesium citraat. Ook mensen die de botgezondheid, spierfuncties en spijsvertering willen stimuleren kunnen profijt hebben van suppletie met magnesium.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1x daags 2 capsules, bij voorkeur in combinatie met een maaltijd of zoals voorgeschreven door je arts. Voor consistentie wordt aangeraden om de capsules iedere dag rond dezelfde tijd in te nemen. Raadpleeg voor gebruik de volledige lijst aan ingrediënten. Niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Ingrediëntenlijst

Magnesiumcitraat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat (vloeimiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel).

Magnesium citraat 180 Capsules | Natuurlijk supplement voor energie

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(0)
4 Stars
(0)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Schrijf als eerste een beoordeling over dit product

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk