Mymi Wonder Belly Patches

5 Pleisters | Buik Pleisters met Cafeïne en Guarana

Overzicht

Buikvet is extreem lastig te verbranden. Zelfs met een uitgebalanceerd dieet en regelmatig sporten kan buikvet een probleem blijven. De Mymi Wonder Belly Patches zijn geformuleerd met 6 samenstellingen en maken gebruik van transdermale technologie. De samenstellingen kunnen je eetlust onderdrukken waardoor je minder calorieën per dag consumeert. Hierdoor wordt het makkelijker voor jou om jezelf in een caloriearme staat te begeven zonder te lijden aan extreme honger. Dit kan je vetverbranding stimuleren en daardoor kan je lichaam buikvet beter wegwerken.

  • Kan de vetverbranding stimuleren
  • Onderdrukt de eetlust
  • Innovatieve transdermale pleister-technologie
  • Verrijkt met stimulerende cafeïne en Guaranà
  • Bevat Capsaïcine en Catechine voor meer energie
  • Aangenaam warme, aromatische geur
  • Aanvulling op Mymi Wonder Legs-pleisters
  • Vegan
  • Vegetarisch
$18.14

Gratis Levering vanaf €50.

Transdermale technologie

Oorspronkelijk gebruikt om mensen te helpen die last hadden van reisziekte in 1979, zijn transdermale pleisters een innovatieve, opwindende manier om vitale stoffen direct via de huid in de bloedbaan te brengen. Door het lange, vaak potentie-uitputtende proces van het doorgeven van voedingsstoffen door het spijsverteringsstelsel over te slaan, krijgen verbindingen in plaats daarvan een onmiddellijke maar gestage afgifte gedurende de gehele tijd dat ze worden gedragen. Door precies te plaatsen wat je nodig hebt en waar je het nodig hebt, wordt de behoefte aan pillen en andere methoden vervangen. De wetenschappelijke gemeenschap ziet hen in toenemende mate als een inventieve manier om tegemoet te komen aan verschillende lichamelijke behoeften en een krachtig alternatief voor pillen en crèmes.

De krachtige pleisters

Een innovatieve stap vooruit werd gezet in de creatie van de Wonder Belly-pleisters. Wetende dat zowel mannen als vrouwen worstelen met dit specifieke deel van het lichaam, besloten ze om een comfortabele, flexibele pleister te creëren die het hele betreffende gebied bestrijkt waarbij ze langzaam maar onmiddellijk energie gevende, revitaliserende en stimulerende stoffen rechtstreeks op jouw huid aanbrengen. Ze bieden een holistische benadering die je gemakkelijk kunt integreren met hygiënische pleisters voor eenmalig gebruik die vitale verbindingen leveren zonder pillen te hoeven slikken of een crème te gebruiken. Door ze simpelweg op jouw huid te plakken en je dag voort te zetten, kunnen Mymi Wonder Belly-pleisters precies zijn wat je zoekt.

Lipide Metabolisme
Lipide Metabolisme

Sophoricoside, een verbinding geïsoleerd uit Sophora Japonica, is in verband gebracht met het lichaam dat zich bezighoudt met lipiden en suikermetabolisme. Capsaïcine, de werkzame stof die verantwoordelijk is voor kruiden in paprika's, staat bekend om zijn thermogene eigenschappen die zijn gekoppeld aan gezond metabolisme en gewichtsbeheer.

Energie
Energie

Cafeïne en Guaranà zijn natuurlijke stimulerende middelen waarvan wordt aangenomen dat ze de fysieke en mentale prestaties verbeteren. Onderzoek heeft ook gesuggereerd dat ze nuttig kunnen zijn bij het beheersen van eetlust en honger. Er is onderzoek verricht naar de interactie van deze stof met het metabolisme van energie opwekkende stoffen.

Gewicht
Gewicht

Catechinen worden door velen beschouwd een beschermend effect te hebben op het lichaam waardoor een levendige glans wordt bereikt. Recent onderzoek heeft hen zelfs in verband gebracht met gewichtsbeheersing. Evenzo is Salicornia Herbacea of zeekraal een uniek ingrediënt uit Zuid-Korea dat is gekoppeld aan de glucosespiegel balans.

Ingrediënten

Werkzame bestanddelen: Sophoricoside, Capsaïcine, Cafeïne, Catechinen, Infrarood & Negatief Ion, Actieve stoffen van plantenextract.

Kleefstof: Natuurlijk Rubber.

Gebruiksaanwijzing

De Mymi Wonder Belly-pleisters zijn ontworpen om een eenvoudige, gemakkelijke en aangename toevoeging aan je dag te zijn, een aanvulling op je bestaande oefening- en fitnessregime. Om de Wonder Belly-pleisters te gebruiken, pel je tweederde van de plastic verpakking en breng je het aan op een schone huid op de buik, terwijl je het laatste deel losmaakt. Zorg ervoor dat het juiste gat op één lijn ligt met de navel. Draag tot zes uur aan een stuk door en geniet van het aangenaam verwarmende effecten. We raden aan om de pleisters elke dag te gebruiken; ze combineren ook perfect met het gebruik van de Mymi Wonder Legs-pleisters voor een complete aanpak.

Advies bij het gebruik van Mymi Wonder Belly Patches

De Mymi Wonder-pleisters zijn gebaseerd op belangrijke botanische verbindingen en extracten om je een premium benadering van jouw buikzorgen te geven. Dat gezegd hebbende, is het altijd de moeite waard om alle ingrediënten grondig te lezen en te herzien in geval van persoonlijke allergieën. We raden niet aan om ze te gebruiken als je een gevoelige, gemakkelijk geïrriteerde huid heeft. Laat de pleister niet langer dan zes uur achter elkaar zitten.

Mymi Wonder Belly Patches 5 Pleisters | Buik Pleisters met Cafeïne en Guarana

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(6)
4 Stars
(2)
3 Stars
(2)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

1 pad gebruikt kan er nog geen verdere beoordeling over geven.

m mevr. J
Geverifieerde aankoop

Het is een goed produkt,maar om af te slanken heb je toch meer dan 5 pleisters nodig,ik ben na 5 pleisters 1 kilo vermagerd

M MARLEINE F
Geverifieerde aankoop

Na 1 nacht een verschil we zullen zien na de volledige kuur 🤗

R Ronny V
Geverifieerde aankoop

werkt heel goed om te vermageren

j jean V
Geverifieerde aankoop

Goede snelle service

R Rosa V
Geverifieerde aankoop

Super product! Heel makkelijk te gebruiken.

O Olivia
Geverifieerde aankoop

Was in het begin wat skeptisch, maar het werkt echt!

P Paula
Geverifieerde aankoop

Ben nu al een paar kilo afgevallen met de Mymi pleisters.

S Sunesh
Geverifieerde aankoop

Probeer nu wat gewicht te krijgen. Ik ben benieuwd.

J Julia
Geverifieerde aankoop

Weet niet hoe het werkt, maar ik heb er positieve ervaringen mee.

E Ellen

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk