*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Mymi Wonder Belly Patches

5 Pleisters | Belly Patches With Caffeine and Guaranà

Mymi

€14.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Gratis Verzendmethode
Gratis leveringsmethode voor bestellingen boven de €50.

Prijs Match Garantie
Laat ons een lagere prijs zien van een identiek product en we zullen de prijs aanpassen.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Hoe hard we ook werken om een slank silhouet te behouden, er is een gebied dat altijd moeilijk te tackelen is - koppig buikvet! Met het doel om u een gerichte benadering te geven die op innovatieve wijze krachtige botanische verbindingen gebruikt, maaken de Mymi Wonder Belly Patches gebruik van ingenieuze transdermale technologie, die precies levert wat u wilt, waar u maar wilt. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over het mogelijke ongemak van het nemen van pillen of het gebruik van een crème bij het aanpakken van het gebied dat u het meest zorgen baart.

 • Streeft naar het richten op koppig buikvet
 • Innovatieve transdermale pleister-technologie
 • Met stimulerende cafeïne en Guaranà
 • Gebruikt om Capsaïcine en Catechine nieuw leven in te blazen
 • Aangenaam warme, aromatische geur
 • Aanvulling op Mymi Wonder Legs-pleisters

Zes specifieke samenstellingen werden nauwkeurig geselecteerd door het deskundige team van Mymi, die allemaal in harmonie handelden om u te helpen naar een bevredigender lichaamsbouw te werken. In perfect uitgebalanceerde hoeveelheden kunt u ze meteen op uw huid aanbrengen, om de pleisters vervolgens te laten zitten en in alle comfort doorgaan met uw dag. Als u verlangt naar een dunnere taille, kan de Mymi Wonder Belly-patch precies iets voor u zijn!

Lees verder

Transdermale Technologie

Oorspronkelijk gebruikt om mensen te helpen die last hebben van reisziekte in 1979, zijn transdermale pleisters een innovatieve, opwindende manier om vitale stoffen direct via de huid in de bloedbaan te brengen. Door het lange, vaak potentie-uitputtende proces van het doorgeven van voedingsstoffen door het spijsverteringsstelsel over te slaan, krijgen verbindingen in plaats daarvan een onmiddellijke maar gestage afgifte gedurende de gehele tijd dat ze worden gedragen. Door precies te plaatsen wat u nodig heeft, waar u het nodig heeft, wordt de behoefte aan pillen en andere methoden vervangen. De wetenschappelijke gemeenschap ziet hen in toenemende mate als een inventieve manier om tegemoet te komen aan verschillende lichamelijke behoeften en een krachtig alternatief voor pillen en crèmes.

Mymi’s Krachtige Pleisters

Een innovatieve stap vooruit werd gezet in de creatie van de Wonder Belly-pleisters. Wetende dat zowel mannen als vrouwen worstelen met dit specifieke deel van het lichaam, besloten ze om een comfortabele, flexibele pleister te creëren die het hele betreffende gebied bestrijkt, waarbij ze langzaam maar onmiddellijk energie gevende, revitaliserende en stimulerende stoffen rechtstreeks op uw huid aanbrengen. Ze bieden een holistische benadering die u gemakkelijk kunt integreren, met hygiënische pleisters voor eenmalig gebruik die vitale verbindingen leveren zonder pillen te hoeven slikken of een crème te gebruiken. Door ze simpelweg op uw huid te plakken u uw dag voortzet, kunnen Mymi Wonder Belly-pleisters precies zijn wat u zoekt.

Lipide Metabolisme

Lipide Metabolisme
Sophoricoside, een verbinding geïsoleerd uit Sophora Japonica, is in verband gebracht met het lichaam dat zich bezighoudt met lipiden en suikermetabolisme. Capsaïcine, de werkzame stof die verantwoordelijk is voor kruiden in paprika's, staat bekend om zijn thermogene eigenschappen die zijn gekoppeld aan gezond metabolisme en gewichtsbeheer.

Energie

Energie
Cafeïne en Guaranà zijn natuurlijke stimulerende middelen, waarvan wordt aangenomen dat ze de fysieke en mentale prestaties verbeteren. Onderzoek heeft ook gesuggereerd dat ze nuttig kunnen zijn bij het beheersen van eetlust en honger. Er is onderzoek verricht naar de interactie van deze stof met het metabolisme van energie opwekkende stoffen.

Gewicht

Gewicht
Catechinen worden door velen beschouwd als hebbende een beschermend effect op het lichaam, waardoor een levendige glans wordt bereikt. Recent onderzoek heeft hen zelfs in verband gebracht met gewichtsbeheersing. Evenzo is Salicornia Herbacea of zeekraal een uniek ingrediënt uit Zuid-Korea dat is gekoppeld aan de glucosespiegel balans.

Volledige Lijst Met Ingrediënten

Werkzame bestanddelen: Sophoricoside, Capsaïcine, Cafeïne, Catechinen, Infrarood & Negatief Ion, Actieve stoffen van plantenextract.

Kleefstof: Natuurlijk Rubber.

Gebruiksaanwijzingen

De Mymi Wonder Belly-pleisters zijn ontworpen om een eenvoudige, gemakkelijke en aangename toevoeging aan uw dag te zijn, een aanvulling op uw bestaande oefening- en fitnessregime. Om de Wonder Belly-pleisters te gebruiken, pelt u tweederde van de plastic verpakking en brengt u het aan op een schone huid op uw maag, terwijl u het laatste deel losmaakt. Zorg ervoor dat het juiste gat op één lijn ligt met uw navel. Draag tot zes uur aan een stuk door en geniet van de aangenaam verwarmende effecten. We raden aan om de pleisters elke dag te gebruiken; ze combineren ook perfect met het gebruik van de Mymi Wonder Legs-pleisters voor een complete aanpak.

Aanwijzingen

De Mymi Wonder-pleisters zijn gebaseerd op belangrijke botanische verbindingen en extracten, om u een premium benadering van uw buikzorgen te geven. Dat gezegd hebbende, is het altijd de moeite waard om alle ingrediënten grondig te lezen en te herzien in geval van persoonlijke allergieën. We raden niet aan om ze te gebruiken als u een gevoelige, gemakkelijk geïrriteerde huid heeft. Laat de pleister niet langer dan zes uur achter elkaar zitten.