Over Ons

Wij houden ervan om dingen net een beetje anders te doen. WeightWorld staat op de voorgrond van innovaties in fitness, gezondheid en supplementen. Inmiddels is WeightWorld uitegroeid tot een toonaangevend merk dat zich richt op kwalitatieve en natuurlijke producten. Onze goede reputatie hebben we opgebouwd door al jarenlang de beste en meest gebruiksvriendelijke producten te bieden.

Onze producten

Al onze producten zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en komen uit diverse delen van de wereld. Veiligheid en productkwaliteit staat voorop. WeightWorld kiest voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit die al vele duizenden jaren worden gebruikt om hun positieve eigenschappen. Wij vermijden producten die claimen wonderen te verrichten, en staan voor transparantie en betrouwbaarheid. WeightWorld streeft naar het mogelijk maken van iedereens doelen - daarom hebben we verschillende opties voor alle voedingsbehoeften, waaronder vegetarisch, vegan, glutenvrij, lactosevrij of keto.

Ons bedrijf

WeightWorld is onderdeel van van Comfort Click, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op welzijnsproducten. We doen er alles aan om innovatieve ideeën te identificeren die het leven van mensen zullen verrijken en we ondersteunen dat met service van wereldklasse. Onze toegewijde mensen werken aan het vinden en ontwikkelen van de beste producten die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Ons doel is om een koopervaring te bieden die je zekerheid en echte waarde geeft. Onze oneindige inzet voor uitmuntendheid en voortdurende verbetering is wat ons onderscheidt van andere bedrijven. Onze technologie is zeer geavanceerd, maar onze mensen zijn nog beter.

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang exclusieve aanbiedingen, winacties en het laatste nieuws.

Vertrouwelijkheid en betrouwbaarheid

Vanaf dag één heeft niets een hogere prioriteit voor ons dan ervoor te zorgen dat je kunt bestellen met een optimale bescherming van je identiteit en betaalgegevens en dat je bestelling veilig arriveert. We gebruiken een veiligheidsencryptie technologie en we slaan je betaalgegevens nooit op. We houden ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. Dat beloven we.