CoQ10 Plus

60 Capsules | Immuniteit en Hersen Ondersteuning

Overzicht

Wanneer je jouw immuniteit wilt verbeteren en de prestaties van jouw geest wilt ondersteunen, kun je profiteren van een aanvulling met CoQ10 Plus, een Ubiquinone Co-enzym Q10-supplement met maximale sterkte. Het supplement barst van natuurlijke micronutriënten om ervoor te zorgen dat jouw lichaam wordt beschermd en dat je elke dag het meest uit jezelf haalt. Daarbij zit het boordevol vitamine B1, B6 en B12 om jouw immuniteit te vergroten. Bovendien is CoQ10 Plus het ideale veganistische en vegetarische capsule-supplement voor het aanvullen van de essentiële CoQ10-niveaus van jouw lichaam. Deze CoQ10-niveaus nemen anders met de leeftijd af waardoor jouw vitaliteit en innerlijke kracht verminderen.

 • Natuurlijke immuniteit-ondersteuning
 • Streeft naar de gezondheid van de hersenen
 • Bevat drie unieke B-vitaminen
 • Herstelt CoQ10 dat verloren is gegaan met de leeftijd
 • Bioperine voor betere absorptie
 • Veganistisch en vegetarisch vriendelijk
 • Vegan
 • Vegetarisch
 • GMP
 • Bestel 1 $33.91
 • Bestel 2 $61.04 $67.82 Je bespaart 10%
  • Gratis bezorging
 • Bestel 3 $81.39 $101.73 Je bespaart 20%
  • Gratis bezorging

Wat is CoQ10 Plus?

CoQ10 Plus is een natuurlijk voedingssupplement dat jouw lichaam, vanaf het moment dat het wordt opgenomen, overstroomt met immuniteit en hersen-ondersteunende micronutriënten. CoQ10 is een uiterst belangrijke component die voor alle cellen wordt gebruikt om de bedreigingen van buitenaf tegen te gaan. Het feit dat dit natuurlijke verdedigingsmiddel afneemt met de leeftijd, maakt CoQ10 Plus uitstekend voor een vitaliteit die levenslang meegaat. Het nemen van dit supplement geeft je de extra boost van deze actieve stof die je nodig hebt om je goed te voelen. Daarnaast richt CoQ10 Plus zich vooral op de hersenen met een reeks B-vitaminen, waaronder B12 waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de normale psychologische functie.

Front view of weightworld's CoQ10 Plus capsules bottle

Hoe jouw immuniteit verbeteren

Wanneer je ziek wordt en dan herstelt, of zelfs als je niet ziek wordt, is er een speciaal systeem van lichaamscellen achter dit; genaamd het immuunsysteem. Dit interne systeem werkt onvermoeibaar om je tegen ziektekiemen te beschermen en je je goed te laten voelen. Het hebben van het sterkste immuunsysteem is synoniem voor het hebben van de beste kwaliteit van leven. Dat is de reden waarom er een enorme markt is voor natuurlijke immuunversterkers, supplementen om het immuunsysteem te verbeteren en vitaminen om het immuunsysteem te stimuleren. Maar wat is nu het beste? CoQ10-immuunsysteem supplementen worden grotendeels als de beste beschouwd, omdat ze een natuurlijk beschermend actief middel zijn dat door jouw cellen wordt gebruikt om ze veilig te houden. Hierdoor is Q10 het ideale ingrediënt in supplementen om het immuunsysteem wereldwijd te helpen versterken.

Waarom heb ik CoQ10 Plus nodig?

CoQ10-productie in het lichaam neemt zelfs met de leeftijd af. Dit betekent dat je lichaam na verloop van tijd zijn beschermende eigenschappen begint te missen. CoQ10 Plus is slechts het supplement dat je nodig hebt om deze niveaus weer op peil te brengen en de natuurlijke afweer van jouw lichaam te versterken. Het heeft ook een aantal grote voordelen waaronder:

Protection
Bescherming

CoQ10 Plus is perfect om jouw lichaam te helpen beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Dit komt omdat het verpakt is in de beste kwaliteit Ubiquinone CoQ10, een natuurlijk co-enzym dat in het lichaam wordt gebruikt om jouw immuniteit te ondersteunen en jouw natuurlijke afweer te versterken om zo ervoor te zorgen dat jij je op je best voelt.

Brain Health
Hersenen Gezondheid

In tegenstelling tot andere supplementen van het immuunsysteem, doet CoQ10 Plus ook het werk van hersenen-gezondheid supplementen door de steun van een groot aantal actieve B-vitaminen. In het bijzonder bevat het vitamine B12 waarvan bekend is dat het bijdraagt aan de normale psychologische functie.

Absorption
Absorptie

CoQ10 Plus heeft als doel het meest volledige effect mogelijk te bieden. Daarom is het op natuurlijke wijze geïnjecteerd met zwarte peper extract. Dit extract bevat een actief middel genaamd Bioperine, dat de absorptiegraad van de andere ingrediënten verhoogt om het volle effect te verzekeren.

Ingrediënten

CO-Q10 Ubiquinone, Zwarte Peper Extract, Vitamine B1, Vitamine B6, Vitamine B12, Magnesiumoxide, Magnesium Citraat, Hydroxypropylmethylcellulose, Titaandioxide, Microkristallijne cellulose, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Om CoQ10 Plus in te consumeren, neem je gewoon twee capsules van dit supplement per dag met een klein glas water. Er is geen aanbeveling voor de tijd om dit te doen en deze capsules kunnen worden geconsumeerd op een lege of volle maag. Het wordt echter aangeraden om de capsules elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen om een routine op te bouwen. Er zijn 60 capsules in elke verpakking, dus een verpakking moet ongeveer 1 maand aanhoudende suppletie bieden.

Advies bij het gebruik van CoQ10 Plus

Dit supplement is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Vergeet echter niet om de volledige ingrediëntenlijst te raadplegen als je specifieke allergieën hebt. We raden aan om het beste uit dit supplement te halen, dat je het consumeert in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging.

CoQ10 Plus 60 Capsules | Immuniteit en Hersen Ondersteuning

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(7)
4 Stars
(3)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

85.45% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik nam deze capsules een paar weken geleden toen ik verkouden was en heb sinds toen geen last meer gehad van mijn verkoudheid.

J Jason
Geverifieerde aankoop

Ik word natuurlijk ook steeds ouder en dit merk ik goed aan mijn immuunsysteem. Gelukkig kan q10 mij hier bij helpen.

M Melanie
Geverifieerde aankoop

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me super voelde tijdens kerst en nieuwjaar

T Thomas
Geverifieerde aankoop

Ik neem dit product dagelijks en het is zo gemakkelijk. Ik ben altijd heel druk met mijn werk, maar kan Q10 makkelijk in mijn routine opnemen

C Chloe
Geverifieerde aankoop

Echt tevreden met dit product, het heeft me goed geholpen toen ik de griep had

M Matthijs
Geverifieerde aankoop

Sinds ik deze tabletten neem, ben ik niet meer ziek geweest!

R Rens
Geverifieerde aankoop

Voel me veel gezonder en fitter dankzij de tabletten

N Nina
Geverifieerde aankoop

Heel goed product van goede kwaliteit!

P Pleun
Geverifieerde aankoop

In een woord: fantastisch!

E Eefje
Geverifieerde aankoop

Super kwaliteit!!

T Tim

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk