*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Fenugreek

610mg 90 Capsules | 90 Superfood Supplementen

maxmedix

€24.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Pure Fenegriek is een gemakkelijk in te nemen superfood supplement dat dat bijdragen aan de gezondheid. In Zuid-Europa en West-Azië, is deze superfood geliefd en wordt deze al eeuwen bewonderd. Pure Fenegriek capsules*:

 • Puur Fenegriek Extract
 • Vitaminen & mineralen
 • Kan bijdragen aan gezonde levensstijl
 • Geschikt voor vegetariërs & veganisten
 • Kan algehele gezondheid en welzijn verbeteren
 • Kan symptomen van de menopauze verlichten

Als je op zoek bent naar een superfood supplement, dan is dit extract geschikt voor jou! Bestel het op het werkdag met UPS en ontvang het de volgende werkdag in huis. We bieden in totaal drie leveringsmethoden, meer informatie wordt gegeven tijdens het bestelproces of via het kopje leveringen boven en onderdaan de pagina.

Lees verder
Merk: MaxMedix
Type: Capsule
Strength: 610 mg
Hoeveelheid: 90 capsules
Aanbevolen Hoeveelheid: 1-3 dagelijks

Wat is Pure Fenegriek?

Pure Fenegriek, ook wel bekend als Griekse Hay, Fenigreek of Methi, is een van de oudste gecultiveerde medische plant die afkomstig is uit Zuid-Europa en West-Azië. Fenegriek is een kruiden plant die wordt beschouwd als een peulvrucht. De Fenegriek plant heeft lichtgroene bladeren die vergelijkbaar zijn met klaver, kleine witte bloemen en lange peulen die tien tot twintig kleine goudbruine zaden kunnen bevatten. Deze zaden ruiken en smaken zoals ahornsiroop.

Fenegriek wordt al eeuwen gebruikt vanwege de vele voordelen en het wordt beweerd dat deze is gevonden in Egyptische tombes tijdens het Egyptische tijdperk. Tegenwoordig wordt de meerderheid van Fenegriek geconsumeerd en gecultiveerd in India. Fenegriek is erg populair in zijn landen van herkomst, doordat de gehele plant kan worden gebruikt en elk deel van de plant verschillende voordelen biedt. Traditioneel, worden de bladeren gedroogd en gebruikt als kruiden. De zaden worden vermalen tot een specerij en de plant wordt gebruikt als groente en wordt in verschillende maaltijden verwerkt.

Fenegriek is erg populair in voedingsmiddelen en dranken, waarbij elk deel van de plant zoveel mogelijk gebruikt wordt. Fenegriek is een gemeenschappelijke basisbondigheid in sommige salades, waarbij het extract wordt gebruikt om marinades zoals vanille, Butter scotch, rum en ahornsiroop aroma’s en geuren in dranken en cosmetica te maken. Fenegriekzaden worden vaak gebruikt als poeder in Indiase Curries en andere gerechten. De zaden kunnen zelfs gebrand en gemalen worden om koffie te maken.

De Fenegriek plant heeft ook veel toepassingen buiten voedsel en werd vaak traditioneel gebruikt om hulp te bieden bij medische problemen. Sommige van deze traditionele toepassingen helpen bij problemen met de spijsvertering, zoals constipatie en gastritis, diabetes, pijnlijke menstruatie, obesitas, wonden, maagzweren, bij een hoge bloeddruk en bij een hoog cholesterol gehalte. Vanwege het gebruik in eten en in traditionele en basis medicijnen, is het duidelijk waarom de plant altijd al zo populair is geweest en zoveel gebruikt wordt in landen van herkomst.

Wat doen Pure Fenegriek Capsules?

Puur Fenegriek is een superfood supplement die alle gezondheidsvoordelen van de Fenegriek plant bevat. Pure Fenegriek extract is een geweldig allround superfood supplement, die net zoals de plant, vele voordelen heeft voor de gezondheid. Het eerste voordeel hiervan is dat het bijdraagt aan een gezondere leverstijl. Hierdoor kan je gezond gewichtsverlies stimuleren. Fenegriek kan de absorptie van suikers in de maag vertragen en de insuline productie stimuleren dankzij het aminozuur 4-hydroxy isoleucine. Dit betekent dat het ook de potentie heeft om te zorgen voor een lagere bloedsuikerspiegel en helpt vormen van diabetes te bestrijden. Fenegriek capsules bevatten ook polysachariden die de potentie hebben om het cholesterol gehalte te verlagen door de absorptie van galzouten in de dikke darm te verminderen. Door de oestrogeen-achtige eigenschappen, kan het supplement ook de symptomen van de menopauze en PMS verminderen. Hierdoor kunnen de effecten van opvliegers en stemmingswisselingen door Pure Fenegriek capsules vermindert worden. Het extract zit boordevol vitaminen en mineralen die nuttig zijn voor de algehele gezondheid en het welzijn.

Wat zijn de voordelen van Pure Fenegriek Capsules?

Pure Fenegriek kan:

 • Voor de algehele gezondheid en welzijn
 • Zijn gemakkelijke capsules om in te nemen
 • Helpt de symptomen van de menopauze en PMS te verminderen
 • Kan helpen bij problemen met de spijsvertering, zoals constipatie
 • Bijdragen aan een gezonde levenstijl dat gewichtsverlies ondersteund
 • Kan helpen de bloedsuikerspiegel en het cholesterol gehalte te verlagen
 • Bevat polysachariden saponine, hemicellulose, slijm, tannine en pectine
 • Zit vol vitaminen zoals vitamine A, C en B6, thiamine, foliumzuur, riboflavine en niacine
 • Zorgt ervoor dat het lichaam gereinigd wordt en gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd
 • Is rijk aan mineralen zoals ijzer, kalium, calcium, selenium, koper, zink, mangaan en magnesium

Hoe neem ik Pure Fenegriek capsules in?

Neem 1 tot 3 Fenegriek capsules 30 minuten voor de maaltijd. Het wordt aanbevolen om niet de aanbevolen dosis te overschrijden, tenzij dit wordt voorgeschreven door een arts. De capsules bevatten elk 610 mg natuurlijke Pure Fenegriek Extract.

Zijn de Capsules veilig te gebruiken?

De Pure Fenegriek capsules worden gemaakt aan de hand van natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat het veilig is om de capsules te gebruiken en deze geen negatieve bijwerkingen zouden moeten hebben. Controleer altijd de ingrediënten om eventuele allergische reacties te voorkomen.

Waar koop ik Pure Fenegriek extract?

Het bestellen van jouw Pure Fenegriek capsules bij WeightWorld is gemakkelijk, veilig en neemt maar een paar minuten in beslag. Kies uit de diverse betaalopties en plaats je bestelling. Wanneer je jouw product snel wenst te ontvangen, plaats dan je bestelling voor 16.00 uur en selecteer levermethode UPS. Je bestelling wordt dan de volgende werkdag bezorgd.