Biologische Fenegriek

750 mg 180 Capsules

Overzicht

Organisch fenegriek is altijd al een belangrijk onderdeel geweest ons leven. Als één van de bekendste kruiden is het dan ook geen verrassing dat kruidkundigen veel voordelen ontdekt hebben! Nu begint de wereld van de wetenschap ook interesse te tonen. WeightWorld nam de kruiden en produceerde een gemakkelijk-in-te-nemen veganistische capsule. De WeightWorld 100% Organische Fenegriek Capsules integreer jij makkelijk in je dagelijkse routine!

 • Ideaal voor gewichtsbeheersing
 • Organisch fenegriek is rijk aan proteïne, vezels & mineralen
 • Natuurlijk verrijkt met essentiële vitaminen
 • Krachtige 1500mg per portie aan fenegriek
 • Geschikt voor veganisten & vegetariërs
 • Helpt je om je suikerwaardes te herstellen
 • Vegan
 • Biologisch
 • Glutenvrij
 • Vegetarisch
 • Bestel 1 $21.80
 • Bestel 2 $39.24 $43.60 Je bespaart 10%
 • Bestel 3 $52.32 $65.40 Je bespaart 20%

Het belang van een gezond glucosebalans

Wanneer experts het hebben over de bloedsuikerspiegel, refereren ze aan glucose, het verteerde resultaat van de inname van suikers. Zodra dit is verwerkt, komt het in ons bloed om onmiddellijk of later gebruikt te worden door ons lichaam als brandstof. Een goed uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel is belangrijk voor ons lichaam, omdat het een rol speelt bij de regulatie van hormonen, het lichaam ertoe aanzet opgeslagen vet te verbranden en ook de stofwisseling stimuleert. De meeste mensen hebben echter moeite om een goed niveau te behouden. Te hoog kan leiden tot de opslag van vet en te laag kan leiden naar de hongerklop. Beide kunnen helaas leiden tot gewichtstoename. Het is dan ook vrij duidelijk dat het behouden van de juiste balans erg belangrijk is en dat alle hulp welkom is!

Geweldig fenegriek

Fenegriek staat bekend om zijn opmerkelijke voordelen voor ons lichaam. Kruidendokters van vroeger gebruikten het om de spijsvertering te stimuleren, een gezonde bloedsuikerspiegel te behalen en de effecten van de menopauze aan te pakken. De laatste jaren trekt het ook de aandacht van de wetenschap. Veel goede eigenschappen worden nu geassocieerd met fenegriek. Fenegriek is verrijkt aan vitamines en mineralen, en fenolische en flavonoïde verbindingen. Ze bevatten ook 25g eiwit per 100g fenegriek! Het is rijk aan vezels, voornamelijk Galactomannan. De belangrijkste oplosbare vezel in fenegriekzaden is door onderzoek in verband gebracht met een gezonde bloedsuikerspiegel. Bovendien zijn vezels die te vinden zijn in fenegriek onderzocht op een verband met een aanzienlijk verhoogde verzadiging en ook geassocieerd met cholesterolbalans!

WeigthWorld Organische Fenegriek Capsules

Om de vaak lastige toevoegingen van op lactose gebaseerde vulstoffen, die veganisten en mensen met een intolerantie uitsluiten van de voordelen van veel superfoods, te vermijden, ging WeightWorld voor een allesomvattende aanpak die ook geschikt is voor veganisten en vegetariërs. Bovendien vinden we dat niemand uitgesloten mag worden van de voordelen van fenegriek. We gebruiken de hele plant, zodat je elk voordeel kunt ervaren. Als je wilt genieten van deze ongelooflijke plant, kan er geen betere keuze zijn dan 100% Organische Fenegriek Capsules!

Ingrediënten:

Inhoud Capsule: Organisch fenegriekzaadpoeder; Capsulehuls: Hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing

De gemakkelijk in te nemen vegetarische capsules integreer jij eenvoudig in je dagelijkse dieet. Neem elke dag 2 capsules met een groot glas water, bij voorkeur direct voor een maaltijd. Zorg ervoor dat je geniet van 100% organisch fenegriek als onderdeel van een uitgebalanceerd en gezond dieet. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, neem dan voor gebruik contact op met een professional.

Biologische Fenegriek 750 mg 180 Capsules

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(4)
4 Stars
(6)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Echt een super product! Ben al wat gewicht verloren in combinatie met een dieet en zit veel beter in mijn vel!

L Lisa
Geverifieerde aankoop

Beveel dit product aan iedereen aan! Erg gemakkelijk om in te nemen en doet veel voor de gezondheid.

K Kim
Geverifieerde aankoop

Erg goed product! Daarnaast ook een leuke verpakking:)

P Petra
Geverifieerde aankoop

Ben erg tevreden. Voel me veel fitter en verlies daarnaast ook nog wat gewicht!

H Hannah
Geverifieerde aankoop

Super! Snel geleverd en een fijn product.

K Kim
Geverifieerde aankoop

Ideaal om zo genoeg mineralen en vezels binnen te krijgen

R Robbert
Geverifieerde aankoop

Erg makkelijk in te nemen

T Tessa
Geverifieerde aankoop

Past perfect bij mijn dieet!

D Dirk
Geverifieerde aankoop

Ik hou van vitaminen, mineralen, vezels, noem maar op!! Geweldig!

A Anne
Geverifieerde aankoop

Echt een aanrader! Ik voel me er super door

M Manon

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk