WeightWorld Logo

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Biologische Fenegriek

750 mg 180 Capsules WeightWorld

Organische Fenegriek is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van het leven van de mens. Als één van de bekendste kruiden is het dan ook geen verrassing dan kruidkundigen veel nuttige functies ontdekt hebben! Nu begint de wereld van de wetenschap ook interesse te tonen. WeightWorld nam de kruiden en produceerde een gemakkelijk-in-te-nemen veganistische capsule. Onze 100% Organische Fenegriek is klaar en wacht totdat jij het een plaatsje geeft in je dagelijkse routine!

  • Ideaal voor het streven naar gewichtsmanagement
  • Organisch Fenegriek is rijk aan proteïne, vezels & mineralen
  • Van nature bevat het veel vitaminen
  • 1500mg aan Fenegriek Kruiden dagelijks
  • Geschikt voor veganisten & vegetariërs
  • Helpt je om je suikerwaardes te herstellen
  • Vegan
  • Biologisch
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
20.93
Op Voorraad

Gratis Levering vanaf €50.

Het Belang van een Glucosebalans

We worden steeds beter geïnformeerd over de gevaren van een suikerrijk dieet voor ons lichaam, van ons gewicht tot ons hart. Maar velen van ons zijn niet erg goed geïnformeerd over hoe dit nou precies werkt. Wanneer experts het hebben over de bloedsuikerspiegel, refereren ze aan glucose, het verteerde resultaat van de inname van suikers. Zodra dit is verwerkt, komt het in ons bloed om onmiddellijk of later gebruikt te worden door ons lichaam als brandstof. Een goed uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel is belangrijk voor ons lichaam, omdat het een rol speelt bij de regulatie van hormonen, het lichaam ertoe aanzet opgeslagen vet te verbranden en ook de stofwisseling stimuleert. De meeste mensen hebben echter moeite om een goed niveau te behouden - te hoog kan leiden tot de opslag van vet en te laag kan leiden naar de hongerklop. Beide kunnen helaas leiden tot gewichtstoename! Het is dan ook vrij duidelijk dat het behouden van de juiste balans erg belangrijk is - en dat alle hulp welkom is!

Geweldig Fenegriek

Fantastische Fenegriek

Deze ongelooflijke factor, ook bekend als Methi, is één van de bekendste en meest gebruikte kruiden over de hele wereld en maakt en komt vaak voor in Zuid-Aziatische, Egyptische en Turkse keukens. Naast het speciale smaakprofiel, staat het in elk van deze culturen bekend om zijn opmerkelijke voordelen voor ons lichaam. Kruidendokters van vroeger gebruikten het om de spijsvertering te verbeteren, een gezonde bloedsuikerspiegel te behalen en de effecten van de menopauze aan te pakken. De laatste jaren trekt het ook de aandacht van de wetenschap!

Veel goede eigenschappen worden nu geassocieerd met fenegriek. Fenegriek blijkt dus rijk te zijn aan het stimuleren van choline, een veelvoud aan vitamines en mineralen, en fenolische en flavonoïde verbindingen. Ze bevatten ook 25g eiwit per 100g fenegriek! Het is rijk aan vezels, voornamelijk Galactomannan. De belangrijkste oplosbare vezel in fenegriekzaden is door onderzoek in verband gebracht met een gezond bloedglucosemanagement. Bovendien zijn vezels die te vinden zijn in fenegriek onderzocht op een verband met een aanzienlijk verhoogde verzadiging en ook geassocieerd met cholesterolbalans!

100% Organische Fenegriekcapsules

Met zoveel geweldige voordelen verbonden aan deze plant en de zaden, kan het geen verrassing zijn dat bedrijven hier geld aan willen verdienen - maar WeightWorld wilde verder gaan dan iedereen! Om de vaak lastige toevoegingen van op lactose gebaseerde vulstoffen, die veganisten en mensen met een intolerantie uitsluiten van de voordelen van veel superfoods, te vermijden, gingen we voor een allesomvattende aanpak die ook te consumeren is door veganisten en vegetariërs. Bovendien vinden we dat niemand uitgesloten mag worden van de voordelen van fenegriek. We gebruiken de hele plant, zodat je elk voordeel kunt ervaren. Als je wilt genieten van deze ongelooflijke plant, kan er geen betere keuze zijn dan 100% Organisch Fenegriek!

Alle Ingrediënten:

Inhoud Capsule: Organisch fenegriekzaadpoeder; Capsulehuls: Hydroxypropyl methylcellulose.

Neem 100% Organisch Fenegriek

In gemakkelijk in te slikken vegetarische capsules is 100% Organisch Fenegriek ontworpen om zo een makkelijke toevoeging aan je dagelijkse routine te worden. Neem gewoon elke dag twee capsules met een flink glas water, bij voorkeur direct voor een maaltijd. Zorg ervoor dat je geniet van 100% organisch fenegriek als onderdeel van een uitgebalanceerd en gezond dieet. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, neem dan voor gebruik contact op met een professional.

Lees meer
Biologische Fenegriek 750 mg 180 Capsules

Klantenbeoordelingen

Bij WeightWorld streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 Stars
(3)
4 Stars
(2)
3 Stars
(0)
2 Stars
(0)
1 Star
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

76.67% Gebaseerd op 6 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Echt een super product! Ben al wat gewicht verloren in combinatie met een dieet en zit veel beter in mijn vel!

L Lisa
Geverifieerde aankoop

Beveel dit product aan iedereen aan! Erg gemakkelijk om in te nemen en doet veel voor de gezondheid.

K Kim
Geverifieerde aankoop

Erg goed product! Daarnaast ook een leuke verpakking:)

P Petra
Geverifieerde aankoop

Ben erg tevreden. Voel me veel fitter en verlies daarnaast ook nog wat gewicht!

H Hannah
Geverifieerde aankoop

Super! Snel geleverd en een fijn product.

K Kim
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten